Április 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


De mit is várunk egy hétmérföldes hazudozótól?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tegnap péntek volt, ami általában a miniszterelnöki igehirdetés és iránymutatás napja a Kossuth Lajosról elnevezett, közrádiónak csúfolt pártintézményben, amit ugyanúgy ahogy sok más közintézményt már több mint egy évtizede elfoglalt, leuralt, megerőszakolt, és kizárólag saját propagandájának terjesztésre használ a mi fehér, keresztény heteroszexuális pávatáncos varangykirályunk. Az, amelyik a Magyarországnak nevezett mocsár lakóinak brekeg és kuruttyol, hogy azok – különösen a végeken élők – semmiféleképpen ne kapjanak objektív tájékoztatást arról, ami a lápkirály környezetében történik.

Egy valódi demokratikus országban, egy valódi közszolgálati médiában egy valódi riporter valódi kérdéseket tenne fel egy valódi miniszterelnöknek, akinek kutya kötelessége lenne azokra válaszolni, mert ha nem, akkor mehetne átvenni a lemondó nyilatkozatát a néptől. Egy olyan néptől, amelyik foglalkozik a saját országával, a gyerekeivel, az egészségügyével, az oktatásával, az életszínvonalával, a szociális hálójával, a világban betöltött szerepével, a jelenével és a jövőjével is. Egy olyan országban nem lehetne tizennégy éve azzal zsibbasztani az erre fogékonyakat, amikkel ez a bolti tálcás csirke arcszínű, láthatóan teljesen szétcsúszott, az alsó ajkát sebesre harapdáló jellemhibás alak teszi, és láthatóan működik neki. Egy olyan országban, ahol működik a törvények uralma, a hatalmi ágak szét vannak választva, és többek között az igazságszolgáltatás is független, ez a pali már régen eljárás alá lenne vonva, nagyon-nagyon sok vádpontban. Egy ilyen típusú országban, az elmúlt három hét eseményeinek fényében, ilyesfajta kérdéséket várna el a mikrofonállvány helyett valóban riporterként viselkedő médiamunkástól az adófizető:

– Miniszterelnök úr! Mit szól ön azokhoz a vádakhoz, amelyek az ön propagandaminiszterével kapcsolatban és a korrupcióval kapcsolatban elhangzottak? Hogy állítólag az ön minisztere, Rogán Antal, annak jobbkeze, bizonyos Ádám, illetve felesége Barbara mindenkit hülyének néznek, és röhögnek a markukba ezen a hülyének nézett országon?

– Miniszterelnök úr! Sajtóértesülések szerint, ön, az ön felesége, az ön testvére mindenféle szálakon kapcsolódik K. Endréhez, igaz ez? 

– Miniszterelnök úr! Mit szól ahhoz, hogy a lemondott köztársasági elnök nem kért bocsánatot, ellenben mint az kiderült, a kegyelem aláírása után K. Endre falujában töltött egy hetet, abban a kastélyban, amelynek tulajdonosával jó viszonyt ápol, és aminek felújításához a magyar adófizetők pénzét használták fel Romániában? Igaz, vagy nem igaz, hogy a felújításra az ön feleségének is igen komoly befolyása volt?

– Miniszterelnök úr! Akárcsak az ön államelnöke, állítólag ön is elkötelezett híve a családnak, a gyermekvédelem ügyének, ehhez képest a gyermekotthonokban több a pedofil, mint egy üres templomban az egér. Milyen felelőssége van ebben az elmúlt tizennégy év politikájának?

– Miniszterelnök úr! Hogy lehet az, hogy Varga Judit és Novák Katalin mindenféle kontroll nélkül kegyelmet adott egy pedofil köztörvényes bűnöző segédjének? Tudott, vagy nem tudott erről a döntésről, és melyik vet rosszabb fényt önre?

– Miniszterelnök úr! Hogy lehet az, hogy Balog Zoltán, aki az ön politikai nyomásgyakorlásának köszönhetően került a református egyház vezető tisztségeibe, úgy járt ki-be a Sándor-palotába, mintha ő is ott lakna, és úgy irányította az ő mentoráltját, mint egy távirányítós autót? 

Ez tényleg csak néhány kósza kérdés, ami hirtelen eszembe jutott, nem vagyok riporter, de érdekelne, hogy egy ún. médiamunkást ezt miért nem érdekli, és hogy tud nyugodtan aludni attól, hogy szégyent hoz a szakmájára akkor is, amikor egy ilyen súlyos ügy van terítéken, amivel kapcsolatban a nagy szómágus adósa a társadalomnak. Aki érdemi kérdésekre adandó érdemi válaszok helyett arról elmélkedett tegnap reggel – miután két napig a világtól és a néptől hermetikusan elzárva dorbézolva tivornyáztak a Mészáros Lőrinc nevére íratott balatonalmádi szállodában -, hogy neki vérzik a szíve Katalinért. Olyannyira, hogy a nevét sem volt hajlandó kiejteni a száján. De amúgy egy nagyszerű embert veszítettek el. Csak tudnám, miben volt nagyszerű, mert példákat nem mondott a nagyszerűségére. Abban, hogy mindent aláírt, mindenre rábólintott és két közösségi médiás imázsépítés között mindent engedelmesen végrehajtott? Abban, hogy úgy szórta a közöst ő is, mint bolond pék a lisztet? Abban, hogy konkrétan egy olyan ügybe sikerült belebuknia, ami neki állítólag a legfontosabb a világon, a családvédelembe?

Miniszterelnök úr, elmehet maga a picsába! Jön a miszlikbe vágó dumával meg a keménykedéssel. Ott van az ember, szabadon van. Lehet menni miszlikbe vágni, Döbrögi! Hajrá! Ne csak arcoskodjon, hanem tegyen valamit. A nagy megmentő. De mit várunk egy hétmérföldes hazudozótól? Aki úgy engedte szabadon az azeri baltás gyilkost, aki konkrétan lefejezett egy örmény tisztet, mint az állatvédők egy békés hattyút gyűrűzés után. Akinek az volt az egyik leghősiesebb tette, hogy a balkáni bűnöző haverját – a Gruevszki nevűt – kimenekítse az országából, miután börtönbüntetésre ítélték, és belopja Magyarországra. Akinek nem kezdett el viszketni a tenyere, amikor a Peruból hazamenekített Kaleta Gábor 500 ezer forintos pénzbüntetéssel megúszta, hogy a számítógépe pedofil tartalmak lerakataként működött.

Lehetne sorolni a nagy tetteket, amiket ez a szent ember véghez vitt, de majd a krónikások megéneklik az utókornak, rohadtul szép lesz. Meg lefordítja az Európai Uniónak is, amellyel összefüggésben megtudhattuk a 60 éves, álló cövekű Casanovától, hogy Brüsszelnek kapuzárási pánikja van. Ezek szerint Brüsszel a bűnös város meg akar baszni még egy-két országot, mielőtt átadja fél évre az elnökséget a tolvajok fejedelmének, mert miután ő lesz a trónuson, vége a legénykedésnek? Vagy tegye már fel a kezét, aki érti, miről hadovál ez a lókupec! Meg hogy a nemzeti egység az nagyon működik, mert éppen most kalapálják helyre nagy erőkkel (ki, ha nem ő?), a svédek is jól be lesznek/be vannak csicskítva, mert a mimagyarok gyomra nem veszi be azt, amit ezek ott kint művelnek. Igen, azok: az LMBTQ- meg migránssimogató és háborúpárti idióták! Azok nem értik, hogy nem lehet olyan háborút finanszírozni, amit csak elveszíteni tud a soha nem is létezett Ukrajna. Ja, egy ilyen háborút – ezt a háborút, amelynek második évfordulóján azért nem lehet közös uniós nyilatkozatot kiadni, mert azt Magyarország megfúrja – ezzel szemben kiválóan fel lehet használni háborús veszélyhelyzeti kormányzásra. Pontosan úgy, mint annak idején a járványt, ahol azért húzták le a népet a lélegeztetőgépekkel, vakcinákkal és tesztekkel, mert akkor éppen azokon lehetett meggazdagodni a holdudvarnak. Mondjuk a háború alatt meg le lehet húzni a hülye kétbiteseket a túlárazott gázzal, jól van az úgy, ráadásul támogatni is lehet anyagilag az orosz háborús bűnös havert.

De apropó Magyar Péter! Jó lenne már előjönni valami konkrétummal, mert ez így nagyon vékony és kevés. Ha meg nem, akkor engedjük el ezt a szálat, ezért kár volt felizgatni a fél országot. Ha meg valóban úgy volt, ahogy mondtad, akkor nevén kéne nevezni azt, aki megfenyegetett a Karmelitában, és feljelenteni szépen. Ügyvéd vagy, gondolom, lenne pár vádpont, ami megállná a helyét, már csak a bizonyítékok kellenének hozzá, ami állítólag neked igen sok van. Mi a fenére vársz? Mert Wass Albert verseket meg jópofa posztokat eddig olvastunk más fideszes hülyéktől, ez nem újdonság, de ha van kézzelfogható bizonyíték, akkor kutya kötelességed azt bemutatni, és minél előbb elindítani azt a bizonyos szarlavinát. Mert így konkrétan minket vezetsz félre, minket hagysz a szarban. Köszönjük!

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.