Május 14,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Semmi nem szent. Csakis a hatalom meg a parttalan uszítás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 692,930 forint, még hiányzik 2,307,070 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tiszteletem mindenkinek! Mint láthattuk, Kocsis Máté fideszes frakcióvezető, Halász János frakciószóvivő, Bayer Zsolt fideszes propagandista-publicista és Kálomista Gábor fideszes producer elreppentek Krétára egy kicsit pihizni. A négy heteroszexuális orbánista vérkeresztény már rég túlvan a barátságon, ők igazi harcostársak. Ez egészen jól látható, nagyon összetartanak ők, ugyanott nyaralnak októberben, a nemzeti ünnep örömére. Gondolom, a srácok lazítottak egyet, egészségükre, nem lehet folyamatosan ásni az árkokat, néha meg is kell pihenni. Ami ebből az egészen szürreális sunnyogásból tanulságos, az nem más, mint az általuk (saját magukról) vetített kép és a valóság találkozása a nagy nyilvánosság előtt.

Kocsis Nembuzeráns Máté Facebook-oldalán nagyjából akkor jelentek meg bizonyos fotográfiák, amikor a politikus nertárs éppen felszállni készült a Budapestre induló repülőgépre. Krétán. Amivel egyébként rohadtul nem lenne baj, csináltak ők ennél már jóval nagyon geciségeket is. A probléma az, hogy úgy jelent meg az oldalán a poszt, hogy „Kocsis Máté itt van: Kossuth tér”.  Hát nem volt ott. A mélymagyar megmondóember, az ellenzék legélesebb nyelvű alázója és számon kérője éppen a görög szigetekről utazott haza. Csak pechére lebukott, mert egyrészt a világ minden pontján kalandozik egy mimagyar, aki tud fotózni, másrészt mert a Liszt Ferenc reptéren, ami egyébként a hírek szerint nemsokára szintén az övék lesz (de jó, majd onnan is ki lehet tiltani a sajtót, mint úgy általában mindenhonnan, ahol ezek megjelennek) a Népszava riportere már résen volt. Innen tudjuk, hogy Máté úrnak fogalma sem volt, mert nem ő kezeli a saját közösségi oldalát, hanem a kollégája. Jaja. Vagy nyolc admin szórja tele az életünket frakcióvezető úr képeivel és hergelő posztjaival, mintha ő írná azokat. Aztán dehogyis. Ezek pontosan ennyire hitelesek és gerincesek. Egytől egyig. Még ezt is kiszervezik a csicsáknak, azok gyártják a tartalmak nekik. pontosabban a híveknek. Szóval Mátéka ott sem volt, pláne arról semmi fogalma sem volt, hogy ki és mit posztolt vele kapcsolatban. Hát igen. Ezek szerint ez is csak egy Kocsis nevén futó propagandaoldal, mint a többi. Nem is kell hozzá a derék Kocsis Máté, csinálja helyette más. Gondolom, nem kevés közpénzért, amit mi fizetünk, ameddig a nagy pofájú képviselő úr nyaralgat. Az egyik legnagyobb nemzeti ünnepen, amin kötelezően jelen kellene lennie, már persze ha komolyan venné azt, amiről pofázik. De nem. Ezek körülbelül ennyire szarnak az ország ügyeire, nemzeti ünnepeire és a választóikra. 1956? Mi a fasznak legyünk ott, Zsolti? Basszunk be inkább Görögbe’, igyunk Ouzot húzóra, a sok hülye meg verekedjen össze Veszprémben a Viktorfőnök habzó szájú uszításán.

Szijjártó is eljátszotta már ezt, amikor a Szíjj László NER-oligarcha közpénzmilliárdos jachtján dorbézolt a feleségével, és közben azt adta elő a szektának, hogy ő éppen megszakad a munkában a minisztériumi irodájában, ahol égtek a telefonvonalak a fülén. De Júdás Viktor is eljátszotta a hülyét nemrég, mert ugye most nem lehet nyaralni, meghúzzuk a nadrágszíjat, háború van. Megalófaszt. Véletlenül lefotózták a habtestét, ahogy kimászik az Adriai-tengerből és beslattyog Schmidt Mária horvátországi luxusvityillójába relaxálni. A puritánok, a luxusbaloldal és a limuzin szocialisták elszámoltatói, ja. Rögtön a szablyával a kezében rohangáló Pokorni jutott eszembe, aki levágott kezeket vizionált arra az esetre, ha valaki belenyúl a kasszába. Mint kiderült, ezek nem belenyúlnak, hanem konkrétan az államkincstár a spájzuk. Annyi pénzt vesznek ki onnan, amennyit nem szégyellnek. De miért is ne tennék? Ki a fasz tudja ezeket ellenőrizni? Maximum az EU. De tulajdonképpen azok se. Egyszerűen nem hajlandóak betartani az általuk kért átláthatósági feltételeket. Jár nekik. Nem csak a pofájuk, hanem a kezük is. Mert nem vágta le Pokorni. De ami ennél is undorítóbb, hogy magyarok jelentős százalékát ez kurvára nem érdekli, és ezektől a performanszoktól nemhogy nem baszódnak fel kollektíven, hanem még tapsolnak is hozzá. Ezért aztán az elvtársak a kirakatban hazudnak, fényes nappal pofátlanul lopnak, mert semminek nincs rájuk nézve következménye.

És akkor itt van a másik. Bagdy Emőke pszichológus fiát meggyilkolták az Egyesült Államokban. Bizonyos Hoppál Péter a Facebook-oldalán megosztotta a rettenetes hírt, de nem elégedett meg ennyivel, hanem magyarázatot is fűzött hozzá: „Nehéz elhinni, hogy Bagdy teológus fia csak véletlen áldozat volt.” A fideszes képviselő, miniszteri biztos szerint az indítékot a politikában kell keresni: „A szakpszichológus nyíltan ki merte mondani, hogy a homoszexualitás nem betegség, hanem deviancia. Bátran kiállt a pedofília elleni törvény mellett, a gyermekek jogaiért, az LMBTQ-törekvésekkel szemben.” Őszinte részvétem a hölgynek, amit pedig Hoppál előadott, az maga a mély undor, a szekunder szégyen. Ezeknek semmi nem szent. Ha bármilyen apró lehetőséget látnak abban, hogy hergelésre használva, a maguk javára fordítsanak egy halálesetet, akkor ezek zokszó nélkül megteszik.

Az egy dolog, hogy Bagdy Emőke olyan narancssárga, mint egy sütőtök, de akkor is. Nyilvánvalóan homofób eszméket dédelget, ráadásul még az IQ-bajnok Németh Szilárdot is előszeretettel támogatta évekkel korábban. De ettől még érdekelne, hogy mégis mi a fasz köze van egy Amerikában elkövetett gyilkosságnak ehhez az egészhez? Ráadásul úgy, hogy folyik a nyomozás, és egyelőre semmi konkrétumot nem tudni az esetről. Amit meg tudni lehet, az igencsak érdekes és furcsa. Mindegy is, gondolom, hogy az illetékes hatóságok majd kinyomozzák, kiderítik mi történt. Hoppál viszont azt sugallja, hogy miután Bagdy homofób összeesküvés-elméleteket gyártott és ezeknek hangot is adott, azért ölték meg a fiát. Hoppál, bazdmg! Ez spekuláció, ez gusztustalan konspirálás, ami kiválóan alkalmas a hangulatkeltésre. Ez konkrétan alaptalan rágalmazás, bizonyítékok nélküli lebegtetés, aminek az a célja, hogy ökölbe szorítsa a megfelelő kezeket. Egy ótvar nagy mindent mindennel összemosás minősített esete ez. Amelynek értelmi szerzője tényként állítja, hogy a politikában kell keresni az elismert pszichológus fia megölésének okát. A világ másik felén. Hát ha valami, ez túlmegy mindenen. Azzal együtt, hogy ez megint csak jól jön ezeknek az elvetemülteknek, hiszen az USA-ban történt, amit így még jobban lehet démonizálni. És ami ezeknek non plus ultra: fekete bőrű volt az elkövető. A tökéletes bűntény a Fidesznek, jobbkor nem is történhetett volna, hiszen Júdás Viktor nem éppen a kedvenc szövetségese a Biden-adminisztrációnak, ezzel majd jól oda lehet mondani a Présembernek. Aki a műanyagkeresztény Orbán-kormány első számú ellensége, úgyhogy hangos melldöngetések közepette lehet huhogni majd, hogy a mi országunkban ilyen elő sem fordulhatna, bezzeg a liberális nyugati fertőben igen. 

Okádék ez az egész, és okádék különösen az a része, hogy ezeknek semmi nem szent, csakis a hatalom meg a parttalan, határtalan uszítás. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A címlapkép illusztráció. Szebb, mint Kocsis és Bayer. Vagy nem. (Forrás: Facebook/Hoppál Péter)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.