Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hogy senki ne tudja, mi zajlik a Habony-Rogán boszorkánykonyhában

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Áldassék a narancs, a NER érlelje! Nem mai hír, pár napos, de velem most jött szembe a végtelen interneten, nem tudtam eléggé rácsodálkozni, ezért ide is teszem, hátha valakit még meg tudok lepni:

Állatáldás: az állatkert lakói és minden házi kedvenc az állatok védőszentjének ünnepe alkalmából Ferenc-napi áldásban részesülnek.

Ez a győri állatkertben történik minden évben, ahol a győri plébános megáldja az állatokat a pingvintől az elefántig. Egészen csodálatos. Úgy gondolom, időszerű volna elkezdeni Hatvanpuszta mellett közpénzből felépíteni Noé, bocsánat, Jézus Viktor próféta bárkáját, mert lehet, hogy szükség lesz rá nem is olyan sokára. Ahova a világ és azon belül kicsiny hazánk egy gyorsvonat sebességével száguld, simán indokolt egy „B”-terv, mondhatnám úgy is, egy evakuálási forgatókönyv, nehogy kihaljon a magyar virtus. Kizárólag heteroszexuális, fehér szittya fideszes párok jelentkezését előfoglalásban lehetne megtenni, akik álló cövekkel, a hónuk alatt egy pulival vagy egy magyar vizslával a fedélzetre fáradnak, ahol aztán lehetne sokasodni és imádkozni reggeltől estig. De szép lenne, atyaúristen!

Ám komolyra fordítva a szót, már amennyire ebben a tejjel, vajjal folyó Kánaánban még komolyan lehet beszélni vagy írni bármiről is. Pedig a birodalmi propaganda ezt teszi minden áldott nap, rezzenéstelen arccal okádja a hívek arcába és nyakába a napi abszurdot, amin azok egy pillanatig sem csodálkoznak, nem vágja őket mellbe, nem háborodnak fel, cserébe helyeslően bólogatnak. Mint például azon a tetves 570 millió forinton, amit a kormányuk a pénzükből a szlovén másodosztályban szereplő lendvai Nogometno Društvo Lendava 1903, ismertebb nevén NK Nafta 1903 focicsapatához vágott hozzá, egész pontosan a futballakadémiájuk fejlesztésére. Hogy miért kap éppen ez a szlovén focicsapat magyar közpénzt? Hát vagy azért, mert a 32 fős keretben 5 magyar játékos van, vagy azért, mert a klub elnöke a Mészáros Lőrinchez közelálló vállalkozó, Végh Gábor, aki egyébként a magyar ZTE klubelnöke is. 

Magyarra fordítva: megint elloptak egy nagyon szép dajkamesébe csomagolt magyarázattal a magyar állampolgároktól egy valag pénzt akkor, amikor – így a tél közeledtéről jutott eszembe – konkrétan még mindig érvényben van az iskolákban a legfeljebb 18, illetve 20 fokos fűtési hőmérséklet, amikor a kórházak adósságállománya még soha nem volt annyira brutális, mint mostani 100 milliárd forint, amikor éppen lekapcsolnak minket a nyugat irányába tartó vasútvonalról, amikor Iványi Gábort csuklóztatják a járulékbefizetés elmaradása miatt, amivel egyébként is súlyosan veszélyeztetett emberek életét tovább veszélyeztetik, amikor itthon akkora az államháztartás hiánya, hogy az már a Tejútról is szabad szemmel jól látszik, amikor a jegybank belefullad a saját maga által felhalmozott veszteségbe, amikor az unortodox korrupció kormányának ügyködése nyomán a magyar gazdaság teljesítménye a pozitív nullát karcolja.

Hirtelen ennyi jut eszembe, pedig a sor végtelen. De mi bírjuk, tűrjük, ahogy azt kell, és úgy látszik, Jézus Viktornak még van hitele, és ezt valakik még finanszírozzák valahonnan. Egy biztos: ez a pénz nem az, amit azért nem kapunk meg, mert őfényessége nem hajlandó teljesíteni azokat a követeléseket, amiket az Európai Unió elvár tőle és bandájától. Marad a titkolózás, a mindenféle vészhelyzeti önkénnyel felruházott sunnyogás, aminek a lényege, hogy senki ne tudja, mi zajlik a Habony-Rogán boszorkánykonyhában. Mert mint azt viszont nagyon jól tudjuk: „A háború béke, a szabadság szolgaság, a tudatlanság erő.” „Aki uralja a múltat, uralja a jövőt; Aki uralja a jelent, uralja a múltat is.” Bocsánat, ez Orwell, nem ezt akartam, ez az ő szlogenjük, ez a helyes: „Aki uralja egy adott ország médiáját, az uralja az országot”. 

És tényleg. A Népszabadságtól a Petőfi rádióig hosszú a sor, de az egyetemektől a KSH-ig, az MTVA-tól a vidéki egyenpropagandalapokig tulajdonképpen minden az övék, mindent ők ellenőriznek, és ami az övék, azzal azt csinálnak, amit akarnak, azt és annyit kötnek az orrunkra, amit és amennyit érdekükben áll. Ha semminek semmi következménye, akkor csak természetes – ez is csak egy viszonylag friss példa -, hogy párhuzamosan a bolondok adója fedőnevű Szerencsejáték Zrt. is szórja a közöst, mint bolond pék a lisztet. Tizenöt, javarészt már korábban is támogatott szervezet között osztott szét több, mint 500 millió forintot a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. augusztusban és szeptemberben. A Tóth Gabi koncertjeit szervező cég, nettó 30 millió forintot kapott. A Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány a Bálványosi Nyári Szabadegyetemet szervezi, idén 25 milliót kaptak. 20 millió jutott a TRP Hungary Kft.-nek, Őry Tamás felesége, Szijjártó Sarolta a magyar külügyminiszter testvére, közös cégük az autósportban utazó cég, nemrég vásárolták meg a 4,6 kilométeres, KymiRing nevű motorpályát Finnországban. De jutott 15-15 millió a Békemeneteket szervező CÖF alapítójához, Fricz Tamáshoz köthető Demokrácia és Politikai Kultúra Alapítványnak, illetve a Network 360 Reklámügynökség Kft-nek, amely a Csetényi Csabáé. Senki nem mondhatja, hogy szűkmarkúak ezek, főleg ha a sajátjaikról van szó. Osztogatják a közöst, mint a győri állatkert papja az áldást! 

Mindeközben Szijjártó Péter, az Adidas és megannyi világmárka önkéntes reklámarca Moszkvában futotta le azt, amit egyébként szerintem a honvédségi nem kormánygép fedélzetén szokott, a csávó konkrétan többet tartózkodik a sztratoszférában, mint a szilárd talajon. (Már meg is pattant Kína irányába.) Az a szerencse, hogy ennek nem az úszás a kedvenc sportja, mert állítom, hogy egy feszített víztükrű medence is lenne a luxus Falcon fedélzetén, az kurvaélet. Szóval ilyenek az átlagos napok a NER univerzumában, ahol a közöst magáncélra használó szűk elit tengeti mindennapjait, miközben folyamatosan harcolnak valakivel. Jézus Viktor is előadta a rádiójában a péntek reggeli igehirdetését, nagy krákogások és nyelvöltögetések közepette. Soha jobbkor nem jöhetett volna ez a közel-keleti konfliktus, pont időben, a választások előtt. Pont mint az orosz-ukrán háború, most ez lesz a fő riogatási csapásvonal júniusig. Újra visszahangolták a kommunikációt a migráns = terrorista kőprimitív szálra, amelynek analógiája: minden meleg pedofil vagy mindenki, aki a Fidesszel szemben áll, az baloldali kommunista. Mi vagyunk a legbiztonságosabb hely a keleti féltekén, itt a legjobb, a legkirálybab minden. Legfeljebb pont azok nem érzik, akiknek a szájára ráült a felcsúti focista. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.