Május 14,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Még csak nem is értik, nem is hiszik el, hogy eszközként használják őket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 692,930 forint, még hiányzik 2,307,070 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! Ha van valaki, aki foggal-körömmel ellene van a cenzúra minden formájának, az biztosan én vagyok. Már igen sok olyasmit olvastam pályafutásom során, amivel részben vagy egészben nem értettem egyet, olyat is olvastam, ami felbőszített, olvastam ordenáré hazugságokat, de még soha nem jutott eszembe az, hogy ezt vagy azt a cikket erőből töröltetni kellene, ezt vagy azt a portált el kellene törölni a Föld színéről. Most mégis ez volt az első gondolatom, amikor az egyértelműen az állampárt megrendelésére és a mi finanszírozásunkban működő propagandamocsár egyik legmélyeb bugyrában, az Origón megjelent szarra pillantottam. Van, kellene legyen az a határ, amin még az állami védelem alatt álló hírgyár sem emelkedhet felül. Akkor sem, ha bármi áron meg kell nyerni a következő választást. Akkor sem, ha most elkezdtek nem úgy állni a számok, vagy legalábbis nem annyira úgy, ahogy a kétharmad megkövetelné. Van, amit nem lenne szabad megengedni, akár hatósági beavatkozással, de meg kellene gátolni. Ez pedig a pánikkeltésnek ez a megátalkodott, aljas formája:

Az OTP és a mindenki más által bőkezűen (reklámkiadásnak álcázva) támogatott szennylap cikkéből idézek egy rövidet:

Magyarország határait ezekben a percekben is százezrek ostromolják, a többségük erőszakos, a Hamász terroristáit támogató migráns, akik ha bejutnak Európába, soha nem látott vérengzést rendezhetnek. Brüsszel most azt akarja elérni, hogy Magyarország nyissa meg a kapuit a terrorizmus előtt, engedje be a Hamász és más terrorszervezetek szimpatizánsait. (Origo)

Miközben tagadhatatlanul olyan borzalmak történnek a világ távolabbi pontján is, a közvetlen szomszédunkban is, amit ésszel felfogni szinte lehetetlen, nem tudok aljasabb dolgot elképzelni annál, mint azt, amikor egy banda, amelyik az ország összes erőforrását saját célra használhatja, és használja is fel, ezeket a borzalmakat, emberi tragédiákat a saját hatalmának megtartása érdekében a saját országának lakói ellen fordítja. Orbánék konkrétan ezt teszik.

Oké, megértem, hogy pánikban van az összes propagandista, tányér- és seggnyaló, hiszen a létük függ attól, hogy a preferált segg tulajdonosa elégedett legyen. Már amennyire egy zsarnok elégedett tud lenni, és azt tudjuk, hogy az idő előrehaladtával és a tünetek súlyosbodásával arányosan csökken a delikvens biztonságérzete, így aztán a környezete megpróbál mindent megtenni azért, hogy valahogy megnyugtassa a beteget. Azt nem tudom, mikor jön el az a pillanat, amikor külön le kell gyártani egy darab újságot, de hogy már most is nagyon komoly a helyzet, az nem kétséges. Úgy tűnik, a szolgahad már nem tudja elég hatékonyan kiszolgálni az igényeket, ezért még az a kevés, alig létező gát is átszakadt. Már az is belefér, hogy a saját – jellemzően tájékozatlan, ezért mindent elhinni kész – híveiket kergetik halálfélelembe. Azokat, akik eddig is rettegtek elmenni a százfős zsákfalu boltjába, mert attól féltek – szintén a kormánypropaganda nagyobb dicsőségére -, hogy miközben cipelik haza a fél kiló kenyeret, amire még futja nekik, megerőszakolja őket egy vagy több migráns. Most pedig már nem csak a szüzességüket féltik, hanem az életükért rettegnek, talán a házból kimozdulni sem mernek többé sokan. Sok ember, akiknek már nyugalomra és biztonságra lenne szükségük ahhoz, hogy emberhez méltó utolsó éveik legyenek, nélkülözésben és halálfélelemben élnek, és még csak nem is értik, nem is hiszik el, hogy Orbán és bandája eszközként használja őket. Előbbi a hatalmát félti, utóbbiak a szaros állásukat. Százezrek, talán milliónyi ember kel és fekszik rettegésben ezek miatt a gecik miatt, és nem tudják, el sem hinnék, hogy mindössze arról van szó, hogy Orbán több fideszest akar küldeni az Európai Parlamentbe, minden önkormányzatot ő akar a markában tartani és képtelen szabadulni attól a rögeszméjétől, hogy fajsúlyos politikus legyen a nemzetközi porondon. Márpedig nem lesz az, ezt már mindenki tudja, talán egyedül csak ő nem.

Így aztán százezer gyilkos terrorista ostromolja a magyar határt, Brüsszel el akarja pusztítani az országot, ha a KSH nem olyan adatot hoz ki, ami tetszene az elvtársaknak, akkor kirúgják a felelős vezetőt – ahogy a meteorológust is, ha nem jó időt ígér a tűzijáték felszentelt napjára -, ha egy társulat másik igazgatót szeretne, akkor is azt nevezi ki a miniszter, akit jóváhagyott a gazdája. Aki – mármint a gazda – éppen Grúziát akarná felvenni az Európai Unióba. Nagyon elkötelezett ő a keleti nyitás fedőnevű akcióvígjátékban. Mondjuk fog is kelleni az az irány, amennyiben az Amerikai Egyesült Államok beváltja az ígéretét, és valóban szankcionálni fognak valahány jobboldali, keresztény, patrióta, heteroszekxuális, fehér hazafit (az összes fideszes ilyen ugyanis, ebben nem lehet mellé nyúlni) korrupcióban való részvétel miatt. Na most, számomra azért egyértelmű, hogy fideszesekről van szó, mert a kormánypárt nem tűri a konkurenciát. Elég gáz lesz, ha sajátlábék, vagy a gázszerelő és gázszerelőné kénytelen lesz Szocsiban nyaralászni, Azerbajdzsánban vásárolgatni. Nem értek a diplomáciához (sem), de ha értenék, úgy gondolnám, hogy ez egy nagyon komoly figyelmeztetés. Mert ha valakit szankcionálnak, annak súlyos oka van, amit bizonyítani is tudnak az amerikai hatóságok. Ha pedig vannak bizonyítékaik a korrupcióról – nem olyanok, mint Simicska atombombája, vagy Gyurcsány titkos iratai – akkor azok tartalma bármikor elkezdhet szivárogni. Mert ezek a bizonyítékok ilyen szivárgósak tudnak lenni, ha úgy hozza az élet. Hamarosan meglátjuk, ki fog nagyon megsértődni és asztalt csapkodni. Vagy ki fog mélyen kussolni. Érdekes lesz.

Addig is jó ébredezést, szép napot kívánok mindenkinek. Mi hamarosan jövünk vissza az első beszólással, mert mindig úgy szoktuk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.