Május 10,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hogy önmagáért nem, az rendben. De a gyerekéért sem?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 501,989 forint, még hiányzik 2,498,011 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! A választási kampánytól választási kampányig habzó politikai nyilvánosságban a tegnap megjelent Kubatov-interjúnál jobban talán a világon semmi nem példázza a rezsim propagandagépezetének kifáradását, egyben azt a nagyon sajátos – nem akartam beteget írni, pedig – erkölcsi hozzáállást, ami jellemzi ártunk és ormányunk holdudvarát. Ha a kérdések nem is egyeznek, sem a megszólaló személyek, a válaszok csupán a szürke öt árnyalatát képesek felvonultatni, de ezt üzembiztosan. A lényeg: mindent le kell uralnia a Fidesznek, mert amit nem ők irányítanak, az ócska, szar, lepusztul, ellenzéki ember kizárólag tehetségtelen, gerinctelen féreg lehet. Amiről el lehet hitetni az emberekkel, hogy az jó, az fejlődés, mindenképpen az Orbán-kormány eredménye, ami rossz, az az ellenzék miatt van. Akkor is, ha idestova 14 éve az ellenzéknek a világon semmibe nincsen beleszólása. Akkor is, ha a parlamenti ellenzéki pártok nem jelentenek, és többségük nem is akar veszélyt jelenteni a kormánypártra. Az interjúban előkerülnek pontosan ugyanazok a panelek, melyeket évek óta hajtogat az összes fideszes szócső. Azt látni lehet, hogy Budapestet nagyon meg akarják kaparintani. Persze az összes többi várost és kisebb települést is, de a főváros mindenképpen prioritást élvez. Soha el nem múló fekély Orbán amúgy is beteg lelkén, hogy még annak ellenére sem sikerült teljesen rátennie az enyves kezét a városra, hogy tényleg mindent megtett a csicskahad azért, hogy ellehetetlenítsék, kivéreztessék, lepusztítsák, csődbe kergessék. Ha ez sikerült volna – vagy sikerül a jövőben -, máris belovagolhat a felmentősereg narancssárga kacagányban. Addig is; Karácsony elköltötte a Tarlós által otthagyott milliárdokat, semmi nem épül, nem lehet közlekedni, üldözik az autósokat. Továbbá Pesty László azt beszél, amit csak akar, hiszen ez egy igazi demokrácia, de az nagyon jó, hogy van a kormányhoz hűséges gazdasági elit. Borkai Zsolt vállalhatatlan, Szájer József nem az. Ezt külön nem értem.

A különbség csupán annyi, hogy Borkairól készült egy szörnyű videó, Szájerről meg nem. Mégis, mit gondolnak azok, akik szerint az alaptákolmány megalkotója egy centivel is különb lenne a kurvákkal kupakoló egykori olimpikonnál? Azon a bizonyos brüsszeli bulin mi volt a cél? Teázni akartak? Könyvekről beszélgetni? Hát nem! Vadidegen férfiak akartak vadidegen férfiakkal közösülni, mindezt narkóval megtámogatva, amiből talált is a rendőrség a szökni akaró Szájer hátizsákjában. Ha ott és akkor van valaki, aki lefilmezi a szexuális aktusokat, akkor ő is vállalhatatlan lenne, de mivel nem volt ilyen, vállalható? Mi ebben a ráció? A következő lépés mi lesz? Aki a köztudottan – onnan tudja a köz, hogy az érintett személyesen hirdette ki a médiában – konzervatív, csak szeret dugni Kelemen Annácskával kufircol egy politikus, mégpedig családos politikus – tudtommal Szájer József is nős -, akkor még valamilyen kitüntetés is jár érte? Netán szentté is avatják? Komolyan így működnek a kereszténységükre és konzervatív értékrendjükre folyamatosan hivatkozó fideszesek? Aki félredug, orgiákon vesz részt – tehát válogatás és érzelmi kötelék nélkül kufircol vadidegenekkel, akár tömegesen is -, csalja a házastársát, akinek hűséget fogadott Isten színe előtt, esetleg csak gyűjti a kiskorúak szexuális bántalmazásáról készült fotókat, videókat, az rendben van mindaddig, ameddig le nem bukik? Ha úgy bukik le, hogy arról nincsen képi bizonyíték, akkor rehabilitálható, ha van képi bizonyíték, akkor pfúj? Ha már az általános erkölcs fölött állnak a rezsimszolgák, legalább a mindig, minden nyilvános eseményen ott bóklászó papok közül megkérdezhetnének egyet, hogy meddig nem számít bűnnek a dolog. Vagy már megkérdezték? Esetleg meg is gyónták, és akkor rendben van?

Miközben Szájer ügye bocsánatos bűn, a könyvesboltból kiküldik a kiskorúakat? Mert nehogy már a nem neki való – és itt torkom szakadtából kérdezem, hogy ki és milyen alapon, pláne milyen jogon dönti el a SZÜLŐ HELYETT, hogy mi való a gyerek kezébe és mi nem? – könyvek között keresgéljen, a könyv amúgy is be van fóliázva, de jobb, ha elhúzza onnan a csíkot, mert a törvény nem egyértelmű. Hát hol élünk? Mi a jó büdös franc történik ezzel az országgal? A következő lépés mi lesz? Lesznek nemzeti könyvesboltok, ahová 18 éven aluli be sem teheti a lábát, kívülről sötétítve átláthatatlanra a kirakat, belül minden könyv borítója azonos? Nem kellene tovább menni? Lehetne rajtaütés-szerű házkutatásokat tartani a családoknál, elkobozni a nem megfelelő könyveket. A visszaesőknek munkatábor, átnevelőtábor, bélyeg a homlokukra. Francot kell ennyit szarozni? Be kell tiltani az olvasást, tanítani sem kell, megoldódik a dolog. Ja, hogy már eleve errefelé tartunk? Hogy már most is félanalfabétán jön ki az iskolából a gyerekek negyede? Hogy már most is alig olvasnak az emberek, aki szeretne, annak sem telik rá, szóval egyszerűbb lenne eltörölni még az esélyt is, hogy megtanuljanak olvasni. Akkumulátort lehet gyártani olvasás nélkül is, az úri csemeték amúgy is magánsuliba járnak. Aki meg tudja fizetni, annak a gyereke tanulhat mást is a honvédelmi ismereteken és a hittanon kívül, annak lesz diplomája akkor is, ha sötét, mint a felmenői, a többi meg ki a faszt érdekel?

Félelmetes, hogy már most mennyire megnyomorította ezt az országot néhány pénz- és hataloméhes gazember, és még nem végeztek. Még van mit rabolni, van mit tönkretenni, van mit elpusztítani. És valahogy senkinek nem jut eszébe felemelni a hangját. Hogy önmagáért nem, az rendben. De a gyerekéért sem? Az unokájáért sem? Jólvanazúgy? Akkor jó.

Jó ébredezést, szép napot kívánok mindenkinek! Mi szokás szerint hamarosan jövünk vissza az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.