Május 19,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Talán ez lesz ennek a rendszernek a veszte

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,581,270 forint, még hiányzik 1,418,730 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Guten tag, faszikáim! Nekem is embert próbáló feladat végighallgatni (és akkor a látványról nem is beszéltem) Jézus Viktor vidám péntek reggeli igehirdetéseit, az éppen aktuális, a hazát és a világot egyaránt megrengető fantazmagóriáit és összeesküvés-elméletekkel teleszőtt bizonyíthatatlan állításait, amelyek elhangzanak az elvileg a köz szolgálatára hívatott, ámde az állampárt által kisajátított, Kossuth Lajosról elnevezett rádióban. Abban a közszolgálati intézményben, ahol golyóálló üvegekkel, fegyveres biztonsági szolgálattal, verőemberekkel gondoskodnak arról, hogy oda az ellenzék politikusai és általában nem a NER-hez hű személyek még véletlenül se lépjenek be. A magyar nemdiktatúra egyik olyan intézményébe, ahol mindenki hűen szolgálja a maffiaállam keresztapáját, és követ el mindent annak érdekében, hogy a dologok a lehető leggördülékenyebben menjenek a rogáni propaganda elvárásainak megfelelően. A cenzúrázott és meghamísított hírek fellegvárában, ahol a köztévével karöltve 0-24 órában azon dolgoznak közpénzmilliárdokból az egyenmunkások, hogy a társadalom agyát alacsony habzáson naponta kimossák és átöblítsék a nemzetifideszes ideológia narancsillatú mosószerével.

A hatalomtechnikai sorminta szerint, ahogy megszokhattuk, péntek reggel is befáradt a nemzet küldetéstudata a stúdióba, és a szeme rebbenése nélkül hazudta tele az étert, rendületlenül védte a védhetetlent. Talán a magyar szólások egyik gyöngyszeme lesz majd egyszer a Hadházy képviselő táblájára felírt szöveg, miszerint: Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott! Ezzel nem igazán lehet vitatkozni, maximum abban, hogy azóta sem állt le ezzel a rossz szokásával, mindössze annyi változott, hogy annak következményei most már a Holdról is nagyon jól látszanak, és erre valamiféle magyarázatot kell szolgáltatni a keményen csodálkozó Fidesz-szavazó számára. Úgy tűnik, egyelőre működik a felírt orvosság ezek ellen, hiszen csont nélkül beveszik azt a placebót, hogy azért van nálunk közel háromszor akkora infláció mint az EU-s átlag, mert háború van és szankciók.

Nem azért, mert ezek még a csillagokat is lehazudták a választások előtt az égről, az ország nemlétező pénzét szétosztották mindenféle jogcímeken, miközben milliárdokat költöttek a hazug, pánikkeltő választási kampányukra a közösből. Nem. És nem is azért, mert őfényessége tulajdonképpen megtűrt kívülállóvá züllesztette magát és persze vele együtt az országot is az Európai Unióban, ezzel szemben látványosan oroszpárti retorikát harsog és keleti nyitás néven bocsátja áruba az ország természeti kincseit és szintén nemlétező munkaerejét. A migránsüldöző, antiszemita húrokat pengető fajdkakas, aki letelepedési kötvényeket osztogatott jó pénzért mindenféle kétes figuráknak, aki szabadon engedte az elítélt embercsempészeket és rászabadította őket Európára, akinek az egyik kedvenc focicsapatában, a Fradikában több az ijesztő más kultúrájú migráns, mint a keresztény fehér, most a szemünk láttára vedlik át migránssimogató Szent Jánossá. Talán majd meg is kereszteli őket a Duna vízében, ha kell. Márpedig kelleni fog a sok akkumulátorgyárba a filippínó és távol-keleti vendégmunkás, akik minimálbérért fogják előállítani azt, amit a magyar közmunkások sem hajlandóak. Itt tartunk, bazdmg. 

A nyolc éve zsibbasztott és hergelt társadalomnak most ezt kell majd beadni, ha véghez akarják vinni a nagy tervet. Márpedig véghez fogják vinni. És nem, nem a magyar emberek miatt, hanem saját maguk miatt. Szarnak ezek a magyar emberekre, mert ha nem azt tennék, akkor azoknak teremtenének jól fizető munkahelyeket és biztos megélhetést biztosító lehetőségeket. Ehelyett nyúzzák és zsigerelik a vállalkozókat, és előnyben részesítik a szűk haveri és rokoni kört.

Már önmagában is mindent elmond az, hogy az üzleti ügyekkel nem foglalkozó, puritán, nem vagyonos (sosem volt) országtulajdonos kikkel smúzol az éppen elstartolt atlétikai világbajnokság apropóján, ami a magyarok felét egyáltalán nem hozza lázba, egy negyede meg nem is hallott róla, lövése nincs arról, hogy egyáltalán itt rendezik Budapesten, arról pláne hogy vajon mennyibe kerül neki ez adóforintokban kifejezve. Mert leszarják. Mint általában mindent, ami nem velük vagy a szűkebb környezetükkel történik.

Jön a katari emír, ami bejelentéseket hoz majd, eljön a szerb elnök, a török elnök, Azerbajdzsán, Üzbegisztán, kirgizek is jönnek majd, és sok üzleti szereplő, például Kínából. „Nekem több mint egy tucat hivatalos találkozóm lesz majd az atlétikai vb apropóján”.

Illusztris társaság, nemde? Valahogy nem vélem felfedezni egyetlen nyugati ország politikusát, befolyásos vezetőjét a felsorolásban. Mi ez, ha nem nyílt üzenet a világnak? Európa elszigetelődött, illiberális tolvaja kvázi közhírré teszi, hogy nem kellenek az uniós források, van helyette a keleti diktatúrákból ideáramló, tisztára mosandó piszkos pénz. Ezek szerint ez remek alkalom a VIP-szekció elsötétített páholyában kezet rázni a diktátorokkal, és lefeküdni nekik csak azért, mert a korrupció és illiberális államberendezkedés mindennél fontosabb, mert a hatalmat így lehet megtartani? És közben nézi majd a hosszútávfutó magányosságát, a gerelyt keleti irányba elhajító atléta teljesítményét egy üveg méregdrága Dom Perignont iszogatva? 

Eközben a Pesty nevű hithű pártkatona már megint bejelentette, hogy elege van abból, ami már neki is sok. Vagy kevés. Mert már nem mindenki kap a fazékból annyit, amennyit szeretne. Ja, talán ez lesz ennek a rendszernek a veszte. Mert ezek a rezsimek nem kívülről szoktak megsérülni, hanem belülről szoktak erodálódni idővel. Lesz majd egyre több elégedetlen és kiábrándult idealista, akinek nem veszi be a gyomra a Lölő-jelenséget meg a sok hablatyot, amit azért gyártottak le, hogy kábítsák a híveket. Mondjuk 13 év kellett ahhoz, hogy erre egy viszonylag értelmesnek mondható NER-janicsár rájöjjön, ez azért sokat elárul a szellemi, erkölcsi nívóról. De nem baj. Csak így tovább. Egyébként szerintem az, hogy ezeket az állítólagos bizonyítékokat és dokumentumokat nem hozza nyilvánosságra, hogy nem jelenti fel a bűnszervezetet, mondjuk az Európai Ügyészségen kimerítené a bűnpártolás büntetőjogi passzusát, de ez csak hab a tortán.

Meg a pozitív nulla és brutális árak a boltokban. Aztakurva! Mert a multik tehetnek mindenről, igaz?

A tisztességes haszonnal nincs baj, mert „ez egy gazdaságilag kifinomult ország”.

Azzal tényleg nincs, bazdmeg. Szerintem az egyedüli baj azzal van, hogy az orbáni rendszer aljas módon, szemrebbenés nélkül, szisztematikusan lopja a közvagyont. Mert az infláció még csak nem is a TESCO, az ALDI, a LIDL, a SPAR miatt magas, hanem az ellopott és hiányzó adóforintok miatt, amelyek ott ringatóznak Mészáros és Várkonyi picsája alatt a monacói hercegség kikötőjében 27 milliárdos jachtok formájában. Meg az idén elkészült hatvanpusztai dácsa szökőkútjának habjaiban, meg ország eltulajdonított ingó és ingatlan vagyonaiban, az Orbán-klán mindenféle telekkönyvi kivonataiban. Ez a temérdek pénz hiányzik a gazdaságból, és ameddig nem kerül oda vissza addig itt nagyon sokan úgy fognak élni, mint egy Isten háta mögötti orosz faluban, és annyit fognak fizetni mindenért, mint egy svájci síparadicsom vendége a téli síszezon csúcsán.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.