Május 9,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Veszélyes kór ez, amit talán már kezelni se nagyon lehet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 412,710 forint, még hiányzik 2,587,290 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tudom, mit érzel. Aki tudja, látja, tapasztalja és van egy hangyafasznyi agya, az tudja, mit érez az, aki napi szinten éli át azt a mocsokcunamit, amit Orbán mimagyarok nevében ránk zúdít, ellenünk és mások ellen szerte a világban. Várj:

Dugd le az ujjad, dőlj meg egy kicsit,
Míg hánysz, én tartom a fejed.
Rakétákat lő a telihold,
S te valahogy nem találod a helyed.

Ide illőnek találom ezt a dalfoszlányt. Aminek ki kell jönnie, az jöjjön ki inkább, mert ha nem jön ki, akkor megbetegít. Megbetegíti a lelket, a testet egyaránt. Megértünk a pusztulásra. Hagytuk, hogy ez a politikai tumor elterebélyesedjen az ország testén, és felzabálja belülről azt. És az a baj, hogy a pusztítás nem állt le: egyre csak terjed, terjeszkedik, próbál áttétet képezni más országokra is, és nem nyugszik, amíg utat nem tör magának. Ő maga egy szövődmény, ami Moszkvából táplálkozik, oda vannak bekötve a csápjai, és fordítva. Moszkvának meg ide vannak bekötve a csápjai. Veszélyes és halálos kór ez, amit talán már kezelni sem nagyon lehet. Még élünk, még vagyunk, még reménykedünk. De miben? Leginkább abban, hogy majd elhal magától. Úgy tűnik, egyelőre nincs más gyógyír, nincs hatásos ellenszer. Pusztít és már csak a saját életfunkcióira koncentrál, ez az egy opció maradt számára.

Mindenesetre ha egyszer már nem lesz, akkor érdemes lenne egy vizsgálatot végeznie mondjuk a NASA-nak az arcbőrén, mert szerintem az anyag, ami borítja, tökéletesen alkalmas lenne a fejlesztésre. Ha másért nem, hát azért, hogy az űrhajók külső bevonatát legyártsák belőle.  Garantáltan a Napra is el lehetne jutni a segítségével, különösebb égési sérülések nélkül teljesíthető lenne a landolás. Mert ugye a lopott közrádióban ezt a kérdést is feszegette a mi Kopernikuszunk, hogy a napenergia felé haladunk (sic!) és hát „a Nap az senkié”. Beszarás. Még szerencse, mert ha rajta múlna, már azt is ellopta volna, és szerintem csak Felcsút felett ragyogna az égen.

Addig is javaslom a tavalyi nyaralás utáni fizimiskáját azzal a kis módosítással, hogy a bajuszt azért hagyja meg, hogy majd tudja pödörgetni minden egyes Kossuth rádiós vagy külföldi lapnak adott interjú közben. Amolyan betyárosan, hiszen az ostorral is jól bánik a mi nemzetikeresztény betyárunk, meg a szavakat is jól forgatja a cserepes, szétharapdált csücsöri szájában, és a bojler a hasa helyén is megvan, ami igen komoly tekintélyt kölcsönöz a méltóságos úrnak. Legyen kívül is szittya magyar, ne csak belül, a jóistenit neki!

És akkor nem is hangzana furán a szájából az, hogy „bű vagy bá”. Meg az olyan igazi, köznyelvi, felhasználóbarát szlengek, mint az „Ember! Felrobbantják a polgáraitokat!” (korábban lásd még: Ember! Most jövök a templomból!”). Ja, és persze az egésznek az alfája és omegája, az orbáni rendszer megoldóképlete és legfontosabb alapvetése:

„Egyetlen dolgot kérdez most itt Brüsszelben mindenki: hová lett a pénz?”

Hát akkor a sokadik szó jogán: figyelj, ember! A válasz nagyon egyszerű: E L L O P T Á T O K. Ennyi. 13 éve loptok, csaltok, hazudtok. Gátlástalanul, senkit nem kímélve. Az mondjuk látszik, hogy öregszel és kezdenek jelentkezni a szétcsúszás első jelei rajtad. Ilyen magas labdát dobni az egész világnak, csak egy amatőr kis piti, kezdő politikus csinál. Édes fénylő csillagom! Kezdjem el sorolni, hogy hol van a pénz? Röhögtetsz? Tényleg? Ez komoly? Biztosan, mert viccnek erős lett volna.

Szerintem nem kell itt felsorolnom azokat a kétes, jellemzően évtizedekre titkosított vagy éppen ledarált aktákat és szerződéseket, amelyek a magyar nép ellenében, az uniós adófizetők kárára elkövetett disznóságaitokat rögzítik vagy rögzítették. Bőven elég ellátogatni Hadházy Ákos oldalára vagy az Átlátszó oknyomozó portál oldalára vagy a Direkt36 oldalára, esetleg a K-monitor oldalára, ott elég szépen dokumentálva van minden lopásotok. Minden. A legkisebb falusi játszótérre adott uniós forrás ellopásától kezdve a lélegeztetőgépek csilliárdos nagyságrendjéig minden. A fele, a negyede is sok lenne. Ott lehet olvasgatni és egyesével, dokumentumokkal és teljesítési igazolásokkal a köz elé tárni, hogy hol van a pénz. Pontosabban: hol van a pénzünk?!

Azt azért – Katargate ide vagy oda – nem árt tudni, hogy az Európai Unióban azért elég komoly a költségvetési fegyelem. Már eleve az unió alapszerződésének is van egy olyan sarkalatos pontja, amely kimondja, hogy az EU büdzséje soha nem lehet mínuszban. Nincs is mínuszban. Úgyhogy az a nettó hazudozásod, hogy az EU a csőd szélén áll, pontosan annyira igaz, mint amikor azt állítottad 2010-ben, hogy az ország a csőd szélén állt, amikor te és a bűnszervezeted átvetted a kassza kulcsát. Természetesen nem volt igaz, ám azóta sajnos mínuszban van a magyar költségvetés. Azóta sem tudja senki, hogy kinek és milyen mértékben adósítod el a fejünk felett, a megkérdezésünk nélkül a saját országunkat úgy, hogy mindent általad felvett hitelt nekünk kell visszafizetni, meg a nem tudom hány generációnak, aki utánunk következik majd.

Szégyelld magad! Megint csak ezt tudom mondani: szégyelld magad! A legjobb védekezés a támadás stratégia itt nem fog bejönni. Nem árt ha tisztában vagy vele: ez a duma, ez a stratégia nagyon kevés lesz kimászni a szarból, amibe fejest ugrottál az ország lakosaival kézen fogva. Lehet, hogy sokaknak kifejezetten tetszik a fekáliatenger hullámzó melege és penetránsan bűzlő állaga, a jobb érzésűek azonban befogott orral próbálnak partra jutni, és ha mindenkinek nem is, de azért lesznek páran, akiknek sikerülni fog. Na, ők lesznek majd a tanúk az ítéleted előtt. Köztük lesznek majd a bíráid is. És nem, nem fogom sorolni azt a sok kriminális, embertelen szemétséget, amit elkövettél mimagyarok ellen, mert akkor egy Biblia méretű és terjedelmű könyv se lenne elég hozzá, de azért remélem, érzed a fonákját. Úgyhogy javaslom, imádkozzál! Imádkozzál bazdmg, mert ha egyszer a kizsigerelt híveid tudatára ébrednek annak, hogy mit tettél velük, az a Jóisten sem lesz könyörületes hozzád, akire mindig hivatkozol. Meglátod, az utolsó órában biztosan meglátod. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.