Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A számukra értéktelen egyik felét minden fenntartás nélkül feláldozzák azért, hogy a másik fele rájuk szavazzon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Könnyű, friss jóreggelt, vidám vasárnapot kívánok! Nem tudom eldönteni, hogy a 31-35 fok (persze az 54,4 sokkal rosszabb, az már tényleg a Halál-völgy) vagy a mérgező, minden színvonal alatti közéleti zaj, az artikulálatlan, emberinek már rég nem nevezhető ordibálás és hörgés elviselhetetlenebb, bár a végkifejletet tekintve mindegy is: egyik ellen se igazán lehet védekezni. Mert -20 fokban fel lehet öltözni, ha pedig túlságosan zavaró a csend, akkor maximális hangerőn lehet bőgetni valami fülünknek, szívünknek kedves muzsikát. Jó, nem pont arra gondolok, hogy Rétvári Bence valamilyen államtitkár egy határon túli rendezvényen a legújabb NER-himnuszt, a Nélküledet énekli átszellemült fejjel, azonban.

Azzal mi a túrót lehet kezdeni például, hogy Budai Gyula az összes vele született intelligenciájával, a pöcemédia karaktergyilkos alkoholistázására feltekeredve, Kocsis Mátét oldalba könyökölve visítja bele a pofánkba (rögzített bejegyzésben a Facebookon, holott fizethetett is volna érte), hogy ő tudja, hogy Feri márpedig nagyon iszik. Sőt, rossz nyelvek szerint az egész DK frakció kollektíven vedelget, miközben ő, Budai nertárs, a Gyurcsány-korszak elszámoltatásával is megbízott Gyula – aki ebbéli igyekezetében tudomásom szerint csúfosan megbukott – józanul még nem látta Ferit bemenni a parlamenti ülésterembe (tán nem kéne annyit inni, Gyula), ellenben azt látta a szemével, hogy egy szőke hölgy szalad mindig Feri után egy üveg vízzel, amit Feri hidratálásra szokott használni. Nem hiszem, hogy lehet annyit inni, hogy a Budai-jelenség ne a szekunder szégyen erejével vágja gyomorszájon az embert, de legalább leszögezhetjük: tizenkét év kiváló fideszes kormányzás után (az elmúlt száz év aranyból kirakott évtizede) már csak ez a mélyen sértő, megalázó infantilizmus és igénytelenség maradt az állampártból. Ezzel a tempóval, stílussal és tartalommal tartanának igényt újabb négy évnyi kormányzásra, ezek az érveik az ellenfelekkel szemben: hogy a rossz nyelvek szerint Feri és pártja megissza a magáét. Ezennel visszavonom, hogy valaha is azt állítottam, hogy Kósa Lajos a Fidesz szellemi kapacitásainak és áthatolhatatlan sötétségének megkérdőjelezhetetlen mértékegysége volna.

Vagy ott van a másik, aki elvileg jó haverja emennek, a Budainak (ezen sincs mit csodálkozni), aki ráadásul miniszteri pozícióból tapossa naponta  az értelmet és a jóérzést bele a mangalicatrágyába. Aki tegnap szemforgató, az emojikkal butított rajongókat hergelni hivatott epehányásban kommunistázta le, és nevezte konkrétan gyáva munkásőr-hajlamú besúgók gyülekezetének azt az UEFA-t, amelyet pár hete még széles nyelvcsapásokkal dícsért a józan eszéért, most váratlanul azt hazudta az uszulásra fogékony propagandát fogyasztó közönségnek, hogy Magyarországot tulajdonképpen azért büntették meg, mert fergeteges hangulatú, teltházas mérkőzéseken áldozott a futball gyönyörűségének oltárán.

Nem, bazmeg, nem. A fejgörcsös külügyminiszteri hisztériával ellentétben az igazság az (legközelebb Csányi kartárssal és az MLSZ-szel kellen egyeztetni, mielőtt az összes szellemi árvízkárosult megmondóember kórusban térne ki a hitéből), hogy a szurkolók diszkriminatív, büdöstahó megnyilvánulásaiért járt a büntetés. Azért annyi, amennyi (három zártkapu + 100 ezer euró), mert visszaesőknek számítunk, kedves őrjöngő hazafiak, Szijjártóval az élen! Azért, mert rasszizmus és diszkrimináció vétsége miatt 2019 márciusában és 2019 szeptemberében is kaptunk már fegyelmi büntetést az európai szövetségtől. Amit nem pofára osztogattak (hogy az angoloknak lézerfényezésért, az ellenfél himnusza alatti bekiabalásáért, illetve pirotechnikai eszközök használatáért kirótt 30 ezer euróhoz képest ez sok-e, azt nem tudom megállapítani), ezzel szemben fényképekkel és hangfelvételekkel igazolták, hogy mennyire menők, civilizáltak és kultúremberek voltak a szurkolók. A „Cristiano homosexual”, a „Deutschland, Deutschland homosexual” vagy a „Bonjour, buzi franciák” különösen ütős megnyilvánulásai a páratlan magyar kultúrának, amihez képest különösen gyomorforgató, hogy egy kiadós kommunistázás kedvéért a saját magát oly nagyra tartó és diplomáciai szerepét véresen komolyan vevő külügyminiszter azt hazudta: bizonyíték nem kell, elég a besúgó feljelentése. Nem, megint nem. A bizonyítékok ott vannak, pont ez a probléma. És az is probléma, hogy holnapután sem fogom érteni, hogy sikerült tíz év alatt ilyen mélyre rugdosni a közélet, a közbeszéd színvonalát, hogy ilyen hiányos erkölcsi felszereltségű figurák álljanak ki teljes mellszélességgel a vállalhatatlan viselkedési formák és megnyilvánulások mellett, azt hörögve, hogy minket igaztalanul bántanak, mert mimagyarok olyan különlegesek vagyunk, hogy valójában irigykednek ránk, és azért van minden. Is. Hollik agyának menését már tényleg csak szégyenemben rakom ide:

Az UEFA és Brüsszel azt hiszi, ha támadja Magyarországot, azzal gyengít bennünket.

Még mindig nem ismernek minket!

Az igaztalan és minden jogalapot nélkülöző támadásokból mi erőt merítünk!

Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Csak sikerült Brüsszelt és az UEFA-t közös nevezőre hozni, ez még Holliktól is erős teljesítmény. Konkrétan vetekszik azzal – nem témába vág, de idetartozik -, hogy miután éppen a minap szűnt meg a baleseti sérültek sürgősségi ellátása a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban, ahol traumatológusok mondtak fel, mert a kacsalábon forgó kibaszott főhercegi uradalmak országában arra valahogy nem jutott pénz, hogy az ügyeleti pótlékukat tisztességesen és hiánytalanul kifizessék, Kásler Miklós orvosbáróból lett csontkovács alákérdező interjú formájú propagandavideóban döngette a mellét az egészségügyben dolgozókat ért megannyi kormányzati jótéteménnyel, aminek köszönhetően – fogózzunk meg szépen – most már a számok nyelvén tapasztalható módon ezrével (!!!) hömpölyögnek vissza az egészségügybi dolgozók a világszínvonalú magyar egészségügybe. Nem tudom, hogy köpni, vagy nyelni kéne inkább.

Szóval ebben a sűrű zajban, ahol a vállalhatatlan tahó viselkedés lett a menő, ahol a bunkóság lett a kultúra fokmérője, ahol a gyűlölködés lett az új egészséges magyarságtudat, ahol az artikulálatlan köpködés a disztingvált érvelés szinonímájává avanzsált, ahol az óvodás hisztéria az intelligencia elsőszámú bizonyítéka, és ahol aki jobban ordít, hogy őt báncsák és el van nyomva, aki nagyobb disznóságot vág a másik fejéhez, annak van igaza, tényleg eljutottunk oda, hogy minden állampolgári felelősségtudatot kiöltek az ország egy részéből. Apropó ország: Kövér László, az életvitelszerűen gyakorolt hazaárulózás honi csúcstartója, aki már többször feljogosította magát arra, hogy megmondja, ki a magyar, és ki nem az, ki lehet a nemzet része, és ki biztosan nem az, arról pofázott a minap egy katolikus templom  falai között, hogy Magyarországon senkinek nem kell feladnia az álmait, és hogy ma is közösen építünk egy olyan országot, amelyben mindannyian otthon lehetünk. És nem érzi magát szarul, kellemetlenül, nem rezdül a nádfedél a szája fölött, nem reped ketté a tudata attól, hogy ilyeneket hazudik az anyaszentegyház kebelén, miközben tizenkét éve megszakítás nélkül tesz azért, hogy ez ne lehessen közös ország a benne élőknek. Hogy az egyik fele magából kivetkőzve hörögjön a szintén magából kivetkőztetett másik felére.

Csak az utóbbi súlyos évben törték derékba egy csomó ember életét, és üzenték meg neki, hogy ha be akarja teljesíteni az álmait, akkor nem ajánlott egyedülállónak (egyedülálló nőnek pláne) lennie, melegnek lennie, transzneműnek lennie, meddőnek lennie, vagy éppen Iványi Gábor egyházának gyámolítására szorulónak lennie, mert akkor így járt. Mert akkor útjában áll a hatalomnak, és akkor minden emberi méltóságából kiforgatják. Azért, hogy az ökölbe szorulva a nemzeti identitásába, a heteroszexualitásába, az állítólagos kereszténységébe foggal és körömmel kapaszkodó, emojikkal, gyűlölettel és háborús propagandával zsibbasztott másik fele jövő tavasszal kellő számban helyes döntést hozzon, és jó helyre tegye az X-et. A számukra értéktelen felét minden fenntartás lelkiismeret-furdalás nélkül feláldozzák azért, hogy a másik fele rájuk szavazzon. Ha meg mégsem rettegne a buziktól és homoszexuális propagandától, akkor a kétely lukait betömködik a részeges, szemkilövető Gyurcsánnyal, a Soros-famíliával és a fenekedő háttérhatalmakkal. Az a fontos, hogy mi, magyarok semmiről nem tehetünk, minket igaztalanul, minden alapot nélkülözően támadnak, és csak Szijjártó, Orbán meg a Fidesz védhet meg mindentől. Ahogy tegnap írtam: elsősorban az öntudara ébredéstől.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.