Május 3,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A világ átprogramozása

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 112,229 forint, még hiányzik 2,887,771 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Van nekem egy régi barátnőm, valamikor együtt dolgoztunk, hasonlóképpen gondolkodtunk, aztán mindenféle fordulatok jöttek, szétfújt bennünket is a szél, de azt azért nem gondoltam volna, hogy ennyire másféle irányt veszünk. Kétségkívül én is kötöttem kompromisszumokat, de azt hiszem, legalábbis remélem, alapvetően nem változtam, ő viszont jelentős fordulatokat tett. Először arra próbált rávenni, menjek el a csíksomlyói búcsúba, aztán a csángómagyar gyerekeket kellett volna támogatnom, majd nagy jobbikos lett, Budaházyt idézgette folyvást. Mostanában meg Orbánba van beleszédülve, de nagyon. Jó ideje már nem találkozunk, egy darabig Skype-on beszélgettünk, aztán én onnan jobbnak láttam eltűnni, maradt az e-mail. Gyakran küld nekem Bayer Zsolt-cikkeket meg hasonlókat, nem tudom, mi ezekkel a szándéka, párszor én is küldtem neki szalonnás írásomat, de vagy nem olvassa el, vagy nem érdekli, mindegy is, nem vitatkozom vele, mindjárt nyolcvan éves, mi értelme lenne?

Legutóbb egy Hír TV-műsort küldött át, Civil kör a címe, és úgy vezeti fel a mindenszo.hu, hogy Úgy tűnik most már rendszeres vendég Földi László a Civil Körben. Ami szerintünk egy nagyon jó döntés volt a Hír Tv részéről! Rendkívüli időket élünk, és rendkívüli időkben rendkívüli szakembereket kell meghallgatni. Földi László ilyen ember. Ezek után nyilván kíváncsi lettem, mi lehet az a falrengető dolog, amiről tudomást lehet itt szerezni, néztem vagy tíz percig, de nagyon elég volt a négy vészmadárból, akik egyre azon busongtak, hogy a nyugat egyértelműen elveszett, Svédországban például már teljes a fejetlenség.

Innen átnéztem a Magyar Nemzetre, hátha megtudom, kiféle ez a Kötter Tamás nevű író és ügyvéd, aki szintén vendége volt a kackiás bajszú Trombitás Kristófnak (eddig azt hittem, nálam egy férfi szép bajusszal alapból nyerő, hát ő ezt megcáfolta, a bajusz édeskevés). Na, hát olvashattam egy interjút Kötter Tamással, beszél mindenfélékről, szerintem megannyi baromság, ami megragadott, az a Férfiak fegyverben című könyve kapcsán előadott fejtegetése volt. Mint elmondta, a baloldal tévútra vitte az emberek gondolkodását, amikor a hősöket áldozatokként próbálta bemutatni, holott ez nem így van, nyilván egy férfi számára az az élet valódi értelme, ha katona lehet és feláldozhatja az életét a hazáért.

A konzervatív nagyszerűségben való feredőzésemet A tűrőképesség határán állunk című veretes mű elolvasásával zártam, melyből hírt kaphattam a genderlobbi újabb gaztetteiről, eszerint már listázza a liberális oldal azokat, akik a hagyományos családmodell hívei, arra sajnos nem tér ki részletesen, hogy miért is tesz ilyet, nyilván erről is van valamilyen rémálma, talán szét fogják kergetni a családokat vagy másféle kínzásoknak vetik alá. A cikk végére már szinte megsajnáltam ezt a szegény embert, akinek állandó rettegésben kell élnie, minden szegletben genderlobbistákat lát, akik rá akarják őt valamire bírni. Az én világom valahogy nem ennyire veszedelmes, valószínűleg nem vettem volna meg a Meseország mindenkié című mesekönyvet a gyerekeimnek, de nem is harcolnék ellene, és ha abból olvastak volna fel nekik meséket, nem estem volna kétségbe. Lehet úgy élni valami mellett békében, hogy bár nem felel meg az ízlésemnek, azért nem daráltatom be, a nagyanyám azt mondta, hogy ami nem a mi dolgunk, azzal ne foglalkozzunk, megszívlelni ajánlanám ezt azoknak, akik mindig találnak valami megvédeni valót, amit természetesen úgy akarnak megvédeni, hogy minden mást elpusztítanak. Mint írja, nincs már hová hátrálni, fel kell venni a kesztyűt és harcolni kell, akár tűzzel és vassal, mert a liberálisok át akarják programozni a világot.

Csak beleolvastam egy napon a jobboldal központi lapjába, mert ugye ez lenne a csúcsok csúcsa, ide csupa neves szerzők írnak, ez azért mégse a Pesti Srácok vagy az Origo. Amit ez a lap művel, az már nem agymosás, a megfelelő agyak nyilván rendelkezésre állnak, még az is lehet, hogy eredendően alkalmasak, kizárólag erre fogékonyak, azért kapják rendszeresen az így átformált valóságot. Láthatnák a tényleges helyzetet is, de nyilván nem is akarják, senki nem akadályozza meg őket, hogy tájékozódjanak, de olyan ez, mint a drog, aki rászokik, annak már nem hiányzik a józanság.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.