Május 19,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Columbo a másik szemére is megvakulna, ha ezt látná

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,581,270 forint, még hiányzik 1,418,730 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha jól emlékszem, nem is olyan régen még hegedűn játszott Varga Judit igazságügyi miniszter. Asszony. Elhúzta mindenkinek a nótáját, még egy kánkánt is lenyomott hozzá. A dekázó amazon. Az igazi, kirakatba való magyar, keresztény asszonyság családanya. Akinek szerintem tudnia kellett, hogy a nem kevés fizetés mellé közszereplői státusz is jár. Nem elég a képmutatás. Amelyik pont olyan, mint a gazdáé. Vagy a Rogáné.

Az a baj, hogy kapnak egy kis hatalmat, és máris azt hiszik, mindent lehet. Szerintem amennyire szép, annyira butuska is a miniszterasszony. Azok ott nagypályások, Judit, és mégis érdemes megnézni a Tónit, ennek ellenére hányszor elbassza. Ez van, amikor csak ti vagytok a reflektorfényben a színpadon, és a közönség kizárólag a rajongótáborotokból áll. Ha az egész országot tekintjük, akkor ez nem így működik. Nem szabadna hibáznotok, mert lehet, hogy a közönség nem vájtfülű, de akkor is észreveszi a nagy nemzeti operában előadott, egyre hamisabb szólóitokat.

Tényleg egyre kínosabb látni, mit művel a nagyságos asszony a szemét Facebookon, a hisztérikus, minden szinten aluli posztolgatásai is megérnek egy misét! Mert őnagysága bárkibe belerongyol, ha le merik írni róla az igazat. Ilyen volt az, amikor a HVG címlapját megosztotta az oldalán (a legjobb ingyenreklám), és kommentelt is hozzá egy öblöset:

Kamu lapot már csak kamu tündérmesével lehet eladni❗Aki nem hiszi, járjon utána. Az igazság megismerésében segít a nyilvános vagyonnyilatkozatom. Igaz, hogy azzal nehéz lenne újságot eladni. Ha a HVG korrekten írt volna, az én posztom is tovább tartott volna.😉

Hát nem cuki? De! Ez van, amikor valaki betéved a nagypályás bűnőzök világába, és hirtelen rávetül a rivaldafény. Most nem lesz nehéz eladni majd az újságot, mert sikerült megint egy szövevényes sztorit kreálnia maga köré az igazságosnak. Tehát az van a bulvármédia szerint, hogy Judit válik. A balatoni „nemnyaralotól” – ahova még az is lehet, hogy odaköltözik majd nemsokára a hercegnő, és ott majd békét lel a gaz liberális nyilvánosság elől – rekordidő alatt eljutottunk a válásig. Mindezt a házasság hetében sikerült előadni a közönségnek. Vagy hát a gonosz média kiderítette és megírta. Előtte azért behitelezték magukat 200 millióval, és most osztozkodnak egy jót gyorsan. 

A mélykeresztény, agyoniskolázott jogok doktorának tiszta élete példamutató ebben az igazságos jogállamban. Így kell ezt csinálni. Felvenni az otthonteremtési támogatást (10 millió), aztán azt hazudni, hogy leköltöznek a balatoni nemnyaralóba, aztán elküldeni mindenkit a picsába, aki ezt egyáltalán szóvá teszi, és afelől érdeklődik, hogy ezt így hogy? Utána venni hitelre egy 200 milliós ingatlan, majdnem nulla forint önerővel a Mészárostól nem független, kormányzati irányítás alatt áló bank segítségével. Az Airbnb-zést most hagyjuk is. Ja, és természetesen eljátszani a mártírt és az áldozatot. 

És akkor derült égből kiderül, hogy ez az egész csak egy szirupos máz, mert ugyanis álompárék válnak. Állítom, Columbo a másik szemére is megvakulna, ha ezt látná. Ez annyira szürreális, gyerekek, hogy nincsenek rá szavak. Sokáig azt hittem, hogy a hét legnagyobb alakítását nyújtó Rogán és az ő vadonatúj Barbie babája simán elviszi a prímet a földmutyival, de Juditnak, az igazságosnak az utolsó pillanatban sikerült letaszítania a dobogó felső fokáról a propaganda minisztert. Gratulálok. Szájer egy erkölcsös kis nyuszkó-muszkó ezekhez képest. Az legalább vette a hátizsákját, és csendben eltűnt az ereszcsatornán a nagy nyilvánosság elől. Ezek ketten? Az önmegvalósító megélhetésiek? Ezek? Eszükbe nem jut, azt sem tudják, mit jelent az, hogy felsőségvállalás, példamutatás. Ezek pont úgy viselkednek, mint a főnökük. Már csak az a kérdés, hogy még hány ilyen őszödi beszéd kell a szolganépnek? Ma és holnap és jövőre is itt lesznek, sőt még lovagkeresztet is ad nekik a nagy Viktor. Ha kell, Lovasberényben. Hogy megerősítse, ő díjazza a hazudozást és képmutatást, ami ezeknél hivatás. Mert a trambulinról kell a medencébe hugyozni, hátha nem veszi észre senki.

Nagyon az az érzésem, hogy nem bír a kocsi elé fogott lovaival Viktor hajcsár. Meg kéne őket zabolázni, mert tényleg az lesz a vége, hogy belerohannak abba a bizonyos szakadékba. Bár meggyőződésem, hogy ez akkor is azt óbégatná, hogy a Soros meg Brüsszel miatt van minden. Szánalmasak. Mindenesetre ezek az erkölcsi összeomlások mind-mind azt bizonyítják (persze csak annak, aki eddig nem tudta, vagy nem vette észre), hogy ez az egész nemzeti-keresztény blabla mennyire nem állja meg a helyét ebben az ájtatos mesevilágban, amit 11 éve vetítenek nekünk. És igaz a mondás, hogy egy ilyen rendszert nem kívülről fog végzetes csapás érni, hanem belülről, a saját szarságai fogják felemészteni. Felzabálja, mint egy rákos sejt, és nem fog tudni mit tenni Orbán. Ő teremtette, ő emelte fel ezeket a figurákat, az ő beteg testéből nőttek ki, és belőle táplálkoznak. Ő a gazdatest. És egyre többen vannak rácsatlakozva, ami most már visszafordíthatatlanul rombolja a Fidesz imidzsét, és gyengíti őfényessége erejét.

Ez van, amikor a mindenhez értő és mindenkit irányító zsenire ráborul a saját szarával megpakolt talicska. Nem tudom sajnálni ezt a velejéig erkölcstelen bandát. Mindig azt vallottam, hogy az ordít a legjobban, akinek a háza ég. Hát tökéletesen így van. Megint volt valami fura a levegőben, és tessék, itt is van. Hétvégére egy szaftos botrány. Egyébként ha már az „igazság” szó benne van a Varga asszony vezette minisztérium nevében, akkor azért halkan megkérdezném, hogy miért keveredik állandóan hazugságokba? Miért hazudozik és csúsztat állandóan? Engem azért meglep, hogy valaki még nem egészen másfél hónapja karácsonyi idillt posztolgatott a népszerű közösségi oldalán, és látványosan üzente, hogy minden tökéletes, csodálatos és kerek, de akkor minek kellett történnie ahhoz, hogy mindez ilyen rövid idő alatt tönkremenjen? Ez mondjuk valóban a magánügyük. De kérdezem én: ezek szerint akkor hazudott, amikor a fotósok előtt eljátszották a szent és tökéletes családot, amit teljesen tudatosan közszemlére bocsátott, vagy most, amikor válik?

Sehogy nem jó a matek. Sehogy. Kíváncsian várom a fenyegetőző fröcsögést és a sértődött hisztit, amivel majd a gyerekei és családja védelmében kéri ki magának. Judit! Ha őket valóban meg akarod védeni a népharagtól, akkor ne mutogasd őket! Soha! Ne használd fel a gyerekeidet a saját népszerűséged növelésére, és akkor nem lesz gond, amikor kiderülnek a simlis ügyeid.

Undorító, álszent banda. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.