Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Kaleidoszkóp


Rendkívüli bejelentés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,209,341 forint, még hiányzik 790,659 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán bejelentett, én pedig megint nem bírtam magammal, mert beszólok, tehát vagyok.

 

Tisztelt Honfitársaim!

Történelmi pillanatokat élünk. Harminc év álmodozás, várakozás és kemény munka után végre a győzelem kapujában állunk: 5-7 nap múlva utolérjük Ausztriát.

Ugyanakkor a helyzet komoly, ezért éjféltől hajnali 5 óráig kijárási tilalmat rendeltünk el. A járványügyi szabályokat szigorúan betartatjuk, idős polgártársaink – akikre kiemelten figyelünk – ezentúl nem randalírozhatnak hajnalban az utcán, de ebben az időszakban otthonukban a vécére kijárást is korlátozzuk, illetve külön engedélyhez kötjük majd.

Ismét ingyenessé tesszük a parkolást, ez a koronavírus elleni harcban kulcskérdés, hiszen amíg valaki dugóban ül vagy parkolóhelyet keresgél, addig nem fertőzi a környezetét az utcán való mászkálással.

Komoly szigorítást vezettünk be a futballmérkőzéseken is: amennyiben gólt rúg a magyar csapat, a szurkolók ezentúl nem borulhatnak egymás nyakába örömükben. Ez valószínűleg szükségtelen óvintézkedés, ha arra gondolunk, hogy mennyi gólt szokott rúgni a magyar csapat, de mi optimisták vagyunk és előrelátóan erre az eshetőségre is felkészültünk.

A járványgörbe ellaposításában Németh Szilárd van segítségünkre, aki lánctalpas tankkal vesz részt az akcióban és már bevetésre készen áll a grafikon előtt. Kiegészítő intézkedésként világelsőként befejezzük a tesztelést, ezzel biztosítjuk, hogy ne találjunk több fertőzöttet az országban.

Világelsők vagyunk lélegeztetőgép felhalmozásban is, mimagyarok mindenhol győzünk, ahol nincs verseny.

A hanyatló nyugati országokkal szemben Magyarországon a helyzet istenes. Ebből is látszik, hogy megéri templomépítésre költeni, különösen járvány idején.

Örömmel jelenthetem, hogy készül a Magyar Nemzeti Oltóanyag. A tudósokat utasítottam, hogy 3 színkomponenst használjanak, így Erős Pista (piros), fokhagyma (fehér) és kovászos uborka (zöld) is kerül a vakcinába a pálinka és a turultoll mellett, így az már most igazi hungarikumnak ígérkezik. Egy csipet foszforpor felhasználásával elérhető, hogy könnyen kiszűrhető legyen, aki már oltakozott, mert ők sötétben halványan világítanak majd. A kísérletek már folynak, és jó úton haladunk egy újabb egészségügyi világsiker felé.

Addig is vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.