Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A jó öreg plebejusok és nemzeti keresztények

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Na jó. Szerintem ez már annyira szánalmas, mint amennyire hitvány ez az ember. A 24.hu nemrég megírta, hogy a három éve vásárolt rendőrségi MD 902-es helikopterek egyike VIP-kabinnal van felszerelve, ezért a rendőrségi feladatok végzésére kevéssé alkalmas, ellenben többször használta a külügyminiszter. Francnak néz mindenkit hülyének? Pontosabban azokat, akik tudják, hogy mi van a színfalak mögött. Miért nem lehet azt mondani, hogy Szijjártó Péter rendelt magának egy helikoptert, mert olyan sok a dolga, hogy másképp nem bírja?

Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

Miért kell azt mondani, hogy ez a rendőrség gépe? Szerintem aki nem hülye, az látja, hogy ez egy luxusgép. Aminek az oldalára ráragasztottak egy matricát, hogy POLICE. Ennyi. Miért kell maszatolni, mellébeszélni? Az újságírói kérdésre hosszasan válaszolva kifejtette, hogy annyit dogozik, mint az állat, és emiatt kell röpködnie.

Egyet nem értek. Mégpedig azt, hogy ez a csávó lépten-nyomon berendel magához mindenféle nagyköveteket, magas beosztású politikusokat, üzletembereket, hogy felmossa velük padlót, ha nem tetszik neki valami. Akkor mi a fenének repked Szekszárdra pár KFT-tulajdonoshoz milliós megbízásokat kötni? Mi a fenéért nem rendeli be magához a cégtulajdonosokat, miért ő megy házhoz? Van neki egy kurva drága és szép irodája, tartson fogadóórát, ossza be a munkaidejét, senki nem kérte, hogy túlórázzon. Nem hinném, hogy ennek a nagypofájú kormánynak kellene gazsulálni holmi helyi vállalkozóknak, és személyesen megjelenni náluk, miközben a külföldi diplomaták meg az irodájába mennek. Ez is aggályokat vet fel szerintem, meg az is, hogy egy külügyminiszter miért a belföldi ügyekkel és hídavatásokkal van elfoglalva? (Itt megnézhető a szánalmas magyarázkodás.)

Azt mondja, szívesen válaszol a kérdésekre. Mi van? Te ne szívesen, hanem munkaköri kötelességből válaszolj az újságírónak, halló! A másik: ha ennyire nem tudod beosztani az idődet, akkor használj naptárt vagy időpontbeosztás tervező alkalmazást. Továbbá: egy minisztert szerintem sehol nem szoktak ugráltatni, főleg nem szekszárdi borászok, bajai vállalkozók. Szerintem. Ha akarnak valamit, akkor bejelentkeznek, és felutaznak Budapestre. Gondolom. Lehet, hogy ezt a híveknek el lehet adni, de nekem vagy a velem azonos gondolkodásuaknak például nem. Petikém! Lehet, hogy a borászatba nem inni mentél, de attól még ott voltál és valamit biztosan fogyasztottál. Arra azért kíváncsi lennék, ki állta a számlát, és az mennyibe fájt nekünk, vagy ha meghívtak – ami elég aggályos -, akkor az mennyibe került a vendéglátóknak? Sehogy sem jó a matek, túl sok a kérdőjel.

A következő szánalmas műsorszámod a 12 órás repülőút volt, ami után – állításod szerint – a katonai zuhanyzóban tusoltál. Szerintem ez is akkora kamu, mint amekkora az a honvédségi Airbus, amit szintén magáncélokra használtok NER-ileg, és kívülről lehet, hogy zöldre van festve, de belülről olyan, mint az  Air Force One az amerikai elnöknek. Tehát gondolom, hogy a belseje és a felszereltsége is simán egy ötcsillagos szállodáéval vetekszik, így valószínűnek tartom, hogy van rajta tusoló, de még szerintem egy jakuzzi is. Mondjuk az oknyomozó újságírók az elmondott információk alapján, miszerint ennyi meg annyi beruházás került sínre, könnyen ki fogják deríteni, hogy mekkora az állítások igazságtartalma. Mindenesetre nekem úgy tűnik, hogy túl sok milliárd röpködött ahhoz, hogy ez igaz legyen. Szánalmas és gusztustalan. Ha hülyének néztek mindenkit, azért, ha meg lebuktok és magyarázzátok a bizonyítványt, azért.

Tudjuk, az Adrián Szíjj László jachtján is egy hétig dolgoztál, mint az állat (a közösségi oldalad tanúsága szerint ugyan az irodádban szenvedtél), meg ott is csak kötötted a jobbnál jobb üzleteket a szabadságod alatt, amelyeket a magyar nemzetnek ajánlasz fel nap mint nap, és ezt a rohadt ellenzék nem értékeli, mert irigy, kötözködő, alávaló libsik. Ennyivel el is van intézve. Meg a magánügyed, meg a legendás munkabírásod. Te szegény… itt zokogok, hogy ilyen ember a mi külügyminiszterünk. Hihetetlen, „incredible”. Szemét Hadházy is inkább segítene neked, ahelyett, hogy ártana és hazudozna a lyukas zoknijában. Nemhogy levette volna a válladról a terhet, és ő tárgyalt volna a szekszárdiakkal (mennyire életszerű, nem?), és akkor neked sem kellett volna röpködnöd és rohannod egyik helyről a másikra. Mert azok vannak érted, nem pedig fordítva, tehát logikus, hogy te rohangálsz mindenkihez, nem azok hozzád. De Hadházy csak támad, meg aládtesz, te szent ember, és baromira ráér veled foglalkozni ahelyett, hogy dolgozna és téged támogatna.

Most már tiszta a kép: neked vettünk egy helikoptert, a Viktornak meg egy repülőgépet. A Szíjj meg vett magának egy jachtot, hogy nektek legyen hol nyaralni azért, hogy cserébe ő nyerjen meg egy rakás túlárazott közbeszerezést. Nincs ezzel semmi baj, csak azok a fránya oknyomozó újságírók és dologtalan képviselők ne lennének. Csak azok ne. 

A jó öreg plebejusok és nemzeti keresztények. Röhögnöm kell.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.