Június 25,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Vasárnapi papi. Orbán bevörösödött hantagyűjteménye

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,032,007 forint, még hiányzik 967,993 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Itt a farsang, áll a bál. A Pesti Vigadóban a Székely Bál állt. Immár hetedszer. Benne volt a meghívóban, hogy az alkalomhoz illően kell felöltözni, sőt még népviseletben és díszmagyarban is meg lehet jelenni. Persze, le kell perkázni 30 ezer forintot, mert ez jótékonysági bál.

Ha már szépen összejöttek, meg is választottak kettő Tiszteletbeli Székelyt. Domokos Lászlót, az Állami Számvevőszék elnökét és Varga Mihály pénzügyminisztert. Utóbbi gyűjti a megtisztelő címeket, plecsniket meg ki tudja még mit kap szorgalmáért a miniszter úr. Világpolgár a Varga, hiszen a Magyar-Kazah Baráti Társaság alelnöke. Plusz még a Johannita Lovagrend tagja meg a karcagi Nagykun Polgári Egyesület elnöke, és még A Magyar Atlétikai Club tagja.

Mielőtt még ettek-ittak, nyomatékosították, hogy a székelyek és magyarok közötti kapcsolatok folyamatosan erősödnek, és ezt a munkát a kormány küldetésének érzi; az elmúlt tíz évben a korábbiakhoz képest tovább erősödtek a magyar–magyar kapcsolatok az anyaország és a külhoni területek között, amelynek kiemelkedő momentuma volt, amikor az Országgyűlés 2010-ben megszavazta a kettős állampolgárságot. Ennyi lózung egy mulatságban belefér.

A bál bevételeit jótékonysági célra fordítják, négy külhoni egyházi közösség kap egy-egy millió forintos támogatást.

  • A marosvásárhelyi Szent Erzsébet Társulás,
  • az oklándi unitárius közösség,
  • a kárpátaljai református egyházkerület
  • a beregszászi római katolikus egyházközség.

Persze, ki más is kapná, bár nem nagyon erőltették meg magukat, ennél Orbán sokkal több pénzt bír adni nekik a mi adóforintjainkból.

Úgy izgulok, mi lesz ottan a Várkert Bazárban. Egyelőre olyan nagy titok, hogy elzárták magukat buszokkal: kordonok mögé bújnak a nagyságosok. Mi a lószartól tetszenek félni itten a hazájukban? Bálozik magában a falka? Máris nagy nemzetközi szégyen, pedig még el sem kezdődött Orbán király beszéde. Nem úgy van az, hogy csak a rossz lelkiismeretűek meg a bűnözők szoktak bujkálni? Annyira jellemző erre a NER-bandára, hogy sunnyogva mennek meghallgatni a főnököt. Mert ottan nem kapnak népfertőzést.

…és akkor. Balog páter nyüzsög már, még néhányszor körülnéz, hogy valóban csak maguk között vannak-e. Mond néhány lózungot kereszténységről, hazaszeretetről meg a polgári nemzeti közösséghez tartozásról. Oszt’ megjön Orbán Viktor. Vastaps, mosoly, vigyor, büszke bólogatás meg ilyenek. Már most rettenetesen unom. Negyedórája valami történelemkönyvből kimásolt ügyleteket olvas fel. Buggyos gatya, oké. Bár, mintha kapott volna egy kis vasalást. Papír, oké. Ez a halálom pocak, oké.

Hú, most tisztán látni – rohadt kamera – kopaszodik, két oldalt elvesztette a haját. Sok a gond ezzel az országgal, csessze meg! Elől fityeg azért még néhány szál kunkorodva. Jaj, istenem, mondjon már valamit, mert rohadtul unalmas ez a minekünk

meg kell mutatnunk, hogy mi nagyon magyarok vagyunk.

Ha nem mondja, hülyén hal meg tízmillió kipcsak. Sokat kapkod az orrához, a paródiához ez is kiválóan hozzátartozik. Akkor azért kicsit kimegyek a napsütéses levegőre, amikor köszönetet mond alkotmányozó elnökünknek, Schmitt Pálnak. „Hurrá”. Büszke lehet rá. Orbánt a papír annyira lefoglalja, hogy szokatlanul egyhangúan sorolja a semmit. Basszus, hang bennakad, valamiről biztosan lemaradtam.

Közelkép a nagyszerű közönségről: eszik-isszák a szavait – mondtam én, hogy áll a bál. A bazári. Majmoké. A videó mellett pörögnek a hozzászólások: ezek nem kimondottan ünnepiek, bőrbe kötve néhányat el kellene vinni a kormányülésre. Most valami károgásról beszél, azokról, akik csődbe és tönkre tették az országot.

Jaj, na végre Soros! Saját szemével látta Orbán, hogy háromszor akarta kifosztani a magyarságot a Soros. Neki nem sikerült, ellenben vele, a Mágussal. Volt, nincs demokrácia. 15.39.: kezdődik a dicshimnusz. Tudják, ez az álmok országa. Több millió ember beteljesületlen álmáé. Lószart, gyerekek, nem úgy van az:

Mi vagyunk Európa jövője. A tények azt mutatják, hogy az utolsó tíz évünk volt a legsikeresebb tíz az elmúlt 100 év magyar történelmében.

Irány újra a friss levegő! Azt most sem merem leírni, hogy mi erről a kommentelők véleménye. Egyet azért: te bitang, hazug csibész! Fogjon már egy rohadt zsebkendőt, ha viszket az orra, ne kapkodjon oda folyton. Csak nem kizöldült? Szerepváltás lenne Áderrel? Klíma hadjáratot vagy valami ilyesmit akar.

Halldmá’! Néha, mintha selypítene is. Nekem a fülem viszket, amikor meglátom a közönség soraiban a magyar honvédség prominens személyiségeit, mert azt mondja a Magyar Hadvezér:

a magyar honvédség visszatért.

Zúgó taps. Mi az úristent keresnek a bazárban – kiváltságosként a NER-tagok között? Nem, most arra nem akarok gondolni. Nahát, ott van Cilike is. Cilike, a kormány bujtatott, családbarát példaképe.

A taps saját magának is jár

Orbán ki-kibillen álltában, hajlong, mint viharban a gyenge orgonabokor, szerintem, már magát is unja, de megköveteli a haza, hogy ne hagyja magára az embereket, amíg van mondanivalója. Van, mert még az ellenzék nem került a terített asztalra, csupán ízelítőt kaptunk abból, hogy

olyan, hogy liberális nincs, a liberális nem más, mint a diplomás kommunista.

Mondja a valahai Liberális Internacionálé alelnöke, aki menetelése közben bevörösödött. Sőt, még képzeletbeli kalapács is van a kezében, azzal üti, vágja, aki nem ő, nem ők, és nem is vörösök.

Olyanok, mint a teknősbéka, amit először meglát egy székely ember. Ez vagy valami, vagy megy valahová.

Haha-hahaha, régi viccnek szaga van! Amúgy, örülök, hogy láttam, hallottam a bölcs embert. Most már egészen konkrétan tudom, hogy ennek a félnótás miniszterelnöknek nagyon nincs ínyére a valóságról beszélni. Riadó! Olyan hazugsággyűjteménye van, hogy azt már csak papírról bírja felolvasni. És ha ezek után még kíváncsiak a vezérünkre, olvassák itt.

Annyi lett a vasárnap délutánomnak, már 16.05-kor rugóztam, fejezze be. És befejezte. Gyönyörűen búcsúzott el Orbán:

Magyarország mindenek előtt, isten mindenek fölött

…és a magyar emberek Orbán diktátor hatalma alatt. Ennél még a Székely Bálon is jobb lett volna lennem. Természetesen díszmagyar hímzett tükörbársony estélyiben. Vagy mi a nemzeti, keresztény csipkés szarban.

Az önök véleménye

Orrszarvú az Alföldre? Krokodil a Fertő -tóba. Vizipaci a Rákos patakba.A lehetőségek tárháza, végtelen. (j. v.)

…ezen mèg a Jehovàk is felröhögnek…:) Zsòlti , tudod van az ùgy, hogy a jòzan èsz felülírja a baromsàg ” kiskàtèjàt”….tudjuk hogy az a fideszben kötelező olvasmàny…de hidd el , vannak akiknek a perifèrikus làtàsàt nem zavarja az erdő ! Jòòò..te nem ilyen vagy…csak kèpzeld el …. (Krisztina)

Végre egy jó hír! A hivatalos definíció szerint nem vagyok ‘magyar ember’ 😀 Megnyugodtam. (Lustamacs)

Magyarország gazdasága hasít, egyre kevesebb a szegény ember, emelkednek a munkabérek, szinte nincs munkanélküliség. Ehhez képest ételért állnak sorba az emberek, gyerekes családok. Az infláció miatt, amit persze lehazudnak, egyre több a nehezen élő ember, főleg azok az emberek, akiknek eddig is csak élelmiszerre telt a rezsin kívűl. Akinek meg még kevesebb van, az állhat sorba azokon a helyeken, ahol élelmiszert osztanak. De állítólag csodájára járnak az országunknak. (Transzporter)

Így írtunk mi

Mégis ki kormányozza az országot, ha a külföldről pénzelt szervezetek akarata érvényesülhet?

Az önzés, a kapzsiság nyomorult vermében vagyunk

Ez a társadalom a felszín alatt rohad

Akiknek egy szelet kenyér is segítség lehet

A balkáni helyzet nem fog magától megoldódni

Nem a Fidesz ellenzéke

Altató

Visszatekintés

Például egy kétéves bármivel egyetért, ha jár az egyetértésért egy csokis süti

A magyar ember büszke, és van neki igazságérzete: a másik arcát is odatartja

A nap kommentje:

De sok sötét ember van,a a migránsoktól való ostoba félelem,az nem számít,hogy mindenhonnan hozza be az idegeneket,leváltani a magyar dogozókat,de akkor sem ad a magyar dolgozónak több bért,amiből jobban élhetnének,inkább idegeneknek. (Margit)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.