Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vagy nem? Orbán rokonai, haverjai néhány év alatt úgy meggazdagodtak, mintha lopták volna pénzt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,582,500 forint, még hiányzik 417,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Az Úr legyen veletek! Az Úr meghallotta, és velük volt, van. A kedves családjával is. Főként velük, mert az Úr a legnagyobb családszerető ebben az országban. Kevés olyan ember van a tízmillió magyar között, aki mindent megtesz a famíliááért, szívén, bukszáján viseli a sorsukat. Mert megérdemlik. Az apuka, a vej, a lány – nagy a család, ki kell őket szolgálni. Mert akkor az Úrnak jut is, marad is.

Az Úr földi neve Orbán Viktor, igen sikeresen tömi a rokonokat, haverokat. A 100 legnagyobb tisztán magyar tulajdonú vállalata között újonc a BDPST Zrt., amely Tiborcz Istvánnak, Orbán Viktor vejének az ingatlanos cége, és a bányabizniszben utazó Dolomit Kőbányászati Kft., amely a miniszterelnök édesapjának, Orbán Győzőnek az érdekeltsége –írja a 24.hu a Forbes legfrissebb 100-as vállalati toplistájáról.

  • A Dolomit Kft. végzett előkelőbb helyen, 10,5 milliárd forinttal a 88. helyre rangsorolták a céget, amely 41 százalékos profitrátát ért el tavaly: 4,6 milliárd forint árbevételből közel 2 milliárd forint volt a nyereség. Az értékelésben sokat nyomott a latba, hogy a cég zámolyi bányája tízszeresére növelheti a dolomitkitermelését: eddig évi 100 ezer tonnát termelhetett ki, tavaly ősszel azonban már egymillió tonnára kért engedélyt a megnövekedett nyersanyagigényre hivatkozva az útépítésekhez nélkülözhetetlen alapanyagból.
  • Tiborcz István ingatlanos cége a 91. helyen végzett, miután 10 milliárd forintra értékelték a BDPST Zrt.-t, pedig nem vették figyelembe azt a fejleményt, hogy újabb darabot vásárolt fel a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó tőzsdei cégből, az Appeninn Holding Nyrt.-ből. Tiborcz ingatlanportfóliójában olyan darabok találhatók, mint a turai kastély vagy a pesti Adria-palota, és cége fejleszti például a Dorottya Palace-t, a Vörösmarty tér első ötcsillagos szállodáját is.

Az első tízbe három ingatlanos cég is befért, a Demján Sándor hagyatékába tartozó Gránit Pólus. Második a Széles Gábor résztulajdonában álló Videoton. Ezt a családi vállalkozásból kinőtt, Felcsuti Zsolt érdekeltségébe tartozó, egy ideje szingapúri központú MPF Holding. A szűk elitbe tartozik  Csányi Sándor OTP-vezér fő agrárérdekeltsége, a Bonafarm, amely hatodik lett. Bige László műtrágyakirály a gyárbezárásig fajuló hatósági intézkedésekkel földbe döngölt Nitrogénművekkel 15. lett, 56,9 milliárdos becsült értékkel. Megelőzi a Mészáros Lőrinc cégcsoportját, amelyet 51,7 milliárdra áraztak be. Igaz, a felcsúti milliárdosnak itt csak a tőzsdén kívüli érdekeltségeit vették számba, azaz az ország legnagyobb, 35 ezer hektáros agrárbirodalmát, agrárcégeit és borászatait. Építőipari érdekeltségei közül idetartozik a Fejár B.Á.L. Zrt. és a ZÁÉV Zrt.

Ilyen az orbáni haveri, családi összetartás, igaz, Ráhel még nincs a listán, de ott van a kedves férje, minden bizonnyal közös családi kasszán vannak. Amit ő kapott közpénzt, az a zsebpénze. Abból szokta venni a tiszta pelenkát az eldobott szaros helyett. Útszéli. Erre szükség is van, mert az mégis csak rohadt kínos lenne, hogy minden magyarok miniszterelnökének csupán 700 ezer forint megtakarított pénze van a bankszámláján. Abból pedig nem futja sokáig Gundel-ebédre, meccs jegyekre, diktátorok etetésére, és sajnos, meg kell állapítanunk, hogy egy vasalt, elegáns gatyára sem. Orbán éli a mi várunkban a keresztény löttyel leöntött szerény, puritán életét.

Azért az nagy teljesítmény, hogy a rokonok néhány év alatt úgy meggazdagodtak, mintha lopták volna valahonnan a pénzt. Másképp nagyon nehéz. Nem lopták, csak elvették az emberek elől. Megőrzésre. Gondoljanak bele, ehhez a kiváló teljesítményhez mi is hozzájárultunk. A hazáért, Orbán hazafiért. Az a baj, hogy csak az örömünk közös, a pénz nem. Őszinte szívvel gratulálok minden magyar embernek, hogy családszeretőként osztozunk a NER összes családjának gyors és megbonthatatlan gazdagodásában. Az tőlünk nemzetközileg is elismert teljesítmény, hogy a munkánkkal, robotolásunkkal példát adtunk azoknak, akik utálnak dolgozni, inkább lesik az Úr döntését arról, honnan, hogyan és mennyi forintocska vándorol hozzájuk. Minden szeme megvan a diki láncolatnak. Ezzel csak az a baj, de az igen nagy baj, hogy a mi seggünk kilóg a nadrágból, mert ezek a gazemberek sajnálnak tőlünk minden fillért. Orbán is, az állam is. Mert az úgy van nálunk: Orbán és a kormány megtartja, amit ígér. Ha pénzt, szebb jövendőt ígér, azt is megtartja.

Hihettük valaha, hogy egy kormányfő a népéért, az országáért dolgozik. De nem! Első a család. Hát nem megmondta Novák Katalin is, a Nemzethy Szülészde államtitkára! Igazából felfoghatatlan összeg, istentelenül sok milliárd, amit az elkényeztetett rokonok, haverok zsebre tettek előlünk. Annyit ebből a listából is láthatunk, hogy te atyaúristen! Ha mindezt a sok milliárdot ránk meg az országra költötték volna – iskolákra, kórházakra, utakra, a falvakra, a gyerekekre, a tanulásra -, most nem kellene egy másik listán ott állni az utolsók között. Mert már minden európai ország elhúz mellettünk.

Orbánnal soha nem is lesz: utolsó, előre fuss! És akkor még a tulajdonképpen pénzben nem mérhető fideszes, kádéenpés lelki, szellemi pusztításról nem is beszéltünk.

Hasonlatként én körülbelül úgy tudom megfogalmazni, mint a hülye szemránckrém reklámok. Amikor a kép, a képernyő egy hibátlan, sima arcú, szép tinilányt mutat, hozzá a szöveg: használja, vegye, nagyon hatásos a bőrre a legújabb termék minden hölgynek! Joga van mindenkinek kényeztetni magát! Ja. Tessék, próbálják ki, aztán majd meglátják, mennyire hatásos: az agyongyötört időseken, a szegénységben elveszőkön; a három műszakba belegebedőkön; a beteg kisgyerekek mellett virrasztókon.

Értik, ugye. És akkor erre mondaná a Vezér: én a lehetőséget megadtam, nagyon sajnálom, hogy az emberek nem éltek vele. Ez a magyar burzsujok szem(ránckrém)fényvesztő ócskasága.

Megérkezett drága Putyin elvtársuk. Nézzék meg a három képet. Benne van minden, nem kell hozzá kommentár. Az elsőn Orbán szerelmetes tanítványa, Szijjártó Péter fogadta a vendégüket. Csak az arcát nézzék, tele van az egész Petya büszkeséggel! A másodikon Orbánnal: dehogy vicsorítok; nevetek, örülök neked, édes uram! A harmadikon az egyik ellenzéki – Párbeszéd – vélemény tiltakozásul. Orbán az övéivel. Ez most Magyarország.

Az önök véleménye

Szeretném először kasler doktor urat görkorizi latni, azután szívesen követem. Egy 20 éves kora óta lumbagoval küzdő, magyar adofizeto kereszteny állampolgár. (Zsuzsa)

Nagyon szellemes a cikk „felütése” — „Kurta farkú szolgálati közlemény következik”,vagy lentebb a „Borkai jobbkeze” kiszólás…. Rákosfalvytól nem vennék használt autót az biztos… (Gábor2)

Zsóti akarja megmutatni, „hol lakik az Úristen”?! Ezek szerint tudja. Bár úgy lenne, hogy valóban tudná.Vagy ha most még nem, hamarosan legyen alkalma megtudni. (Madárlátta)

Mi a bajod? Inkább örülj, hogy Ilona nem azt írta, hogy ócska kibaszott kurva. Sokat finomított a lényegen. Te mit mondasz azokra a nőkre, akik a testüket árulva orgiákon vesznek részt? Már azt sem lehet mondani, hogy nincs más munka. Elmehetne pénztárosnak valamelyik multihoz. Ja, hogy ott nem lehet egy nap megkeresni másfél millát? Ezek a nők maguk választották ezt a „szakmát”, ezért viseljék el a többi ember megvetését és a nekik adott nevet. Érdekes a tisztességes nők nem veszik magukra ezt. (Transzporter)

Aha, és ezt az USA karbatett kézzel nézi. Nem mellesleg Kadhafi is csak akkor lett diktátoramikor a dollárföggőségtől akart szabadulni – addig még paroláztak is vele. (A. József)

Így írtunk mi

Fideszes halottlátók polgárháborús dakota lóháton

Béremelés? Dehogy, inkább olcsó munkaerő keletről

Messiások. Meddig kell várni Borkai utolsó aktusára?

Fideszes szellemi turkáló

Matolcsy György szerint Magyarország ismét élen jár valamiben

Nem érti, mi a baj

Hagymázas víziók a NER penészes falán

Ha nem szorítsz

Lehetne örülni

Finomak vagyunk, mint az angolkisasszonyok

A nap kommentje:

A fiaméknál – logisztikai cég – állandó a munkaerőhiány. Már bárkit felvennének, de azért az alapelvárás, hogy írni, olvasni tudjon. Sajnálatos, hogy a jelentkezők többsége ma már ennek sem képes megfelelni… (Melinda)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.