Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Üresek a stadionok, mert a magyar rabszolgák és rabszolganők nem ott szoktak anyázni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Kivéve… Nem tudom felsorolni, mert annyi helyem nincs. Ki-ki gondolja, kinek legyen lelkiismeret-furdalása, és csak hánykolódjon az ágyban ma éjszaka. Is.

Azt nem értem igazán, hogy miért nem járnak önök meccsre. Csodálatos stadionokban élvezkedhetnének a külföldi, elvétve magyar labdarúgók játékában. Hajrá Soros! Is. Semmi sem tetszik? Kulturált környezet, nem kell tolongani a nézőtéren, milliárdokat tetszettek kifizetni a gyönyörű élményért. Ha félni tetszenek, fussanak oda a Viktorhoz, ő megmenti mindentől és mindenkitől a magyar embereket. Főleg a magyar embereket evőktől óv meg bennünket. Várjá’, előbb hadd köpje ki a szotyi héját!

Szedte-vedte teremtette, ha ki tetszettek volna menni a székesfehérvári Sóstói Stadionba, akkor nem 1957, hanem 1958 vagy 1959 néző csodálhatta volna a zöld gyepet. Tavaszi szín, tavaszi illat. Ez csúcs! Negatívban. A fenébe, pedig még elfértek volna 12 043-an a 14 ezres és 14 milliárdos arénában. Összesen 8792 néző volt kíváncsi az eddigi bajnoki mérkőzésekre. Összesen. Istenem, a Bródy már sírva fakadt volna, ha csak ennyien énekelnének vele – bárhol. A stadion pedig úgy kell az országnak, mint kiskacsáknak a víz. Tessék lubickolni, majd az urak hápognak. Nem kell állandóan nyafogni, Orbán atyánk csak jót akar a magyar embereknek. Igaz, tessék mondani olyan kormányfőt, aki a háza mellé magán szórakoztatására a közös pénzből stadiont épít. Áldozott is heppjére már vagy 400 milliárd forintot, de nekünk ez sem tetszik. Csak semmi rinya-rinyánszki.

Megmondta minden magyarok és nem magyarok atyája, ezek a böhöm építmények az emberek szórakozásának, közösségi életének színterei. Így is van. Közösségi élet és családvédelem – így együtt. Gyühetnek az újszülöttek doszt. Hétvégén, amikor édesapa hazaér a túlórából, kimosakszik, felveteti anyuval a mini szoknyáját, madzagra köti a lurkók kicsi kezét, ne vesszenek szem elől a nagy tömegben, ’oszt irány a pálya. Közszórakoznak, mert a magyar emberből rendre hülyét csinálna Orbán.

Meg a Csányi MLSZ-guru is, mert szerinte az a baja a magyar focinak, hogy kevés a néző. Ezek szerint annyit ért a focihoz a Csányi, mint kenguru a csillagászathoz. Érdekes, az olaszoknak nincs ilyen gondjuk, igaz, Csányijuk és Orbánuk sincs. Szerencsés nemzet. Ők legfeljebb azon siránkoznak, hogy a Juventus, a Roma vagy a Milan meccsen nem nyolcvanezer, hanem csak hetvenkilencezer-százöt néző ül. Le is vannak maradva, államilag, közös pénzből még pironkodva sem húztak fel a stadionokat.

Aztán, amikor a családok kiszórakozták magukat a világszínvonalú bajnoki meccseken, haza cipelték a közösségi élményüket meg a madzagról lekötött gyerekeiket, apuka bedob egy kisüstit, ránéz a mini szoknyás feleségére, és vigyorog: – Mama, b*szd meg, megoldottam a rejtélyt, miért vannak kevesen a mérkőzéseken. Tudod, a rabszolgák és rabszolganők nem ott szoktak anyázni.

Imádom Merkel asszonyt. Mit mondjak, van benne tartás. Meg valami megfoghatatlan utálat Orbán iránt. Nem is utálat ez, hanem megvetés. Merkel az a kancellár, aki nem akar szóba állni picike diktátorokkal. Pedig intelligens diplomataként nagy-nagy türelemmel kiállt Orbán mellett, de Orbán mellől lassan elfogynak a demokraták Európában és az egész világon. Ne ragozzuk túl: Angela Merkel egyelőre elzárkózik attól, hogy a magyar-osztrák határon, a német egyesítés előszobáját jelentő vasfüggöny-lebontás 30. évfordulóját közösen ünnepeljék. Márpedig Budapest ezt kezdeményezte Berlinnél. Valószínűleg azért rázták le, mert nem akartak Orbánnal mutatkozni az EP-választás előtt. Vannak nem kívánatos és szégyellni való emberek, Orbán ilyen.

Én mindig azon csodálkozom, hogy volt pofájuk kiplakátolni Soros Györgyöt és Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét. Mint valami bűnözőket. Egyszer már elmeséltem önöknek, amikor alig tudtam meggyőzni a nénikét arról, hogy nem gyilkosok vannak a plakátokon, nem körözi őket senki. Ja? Ja. A Mai Mrs. Lóci díj Merkelé, mert minden magyar embernek joga van tudni, hogy Európában besokalltak a mini dikitől: sokk lett mára a gyűlöletkeltése, a hazugságai, a bűnözőkkel pacsizásai. En bloc.

Szemezgettünk a hozzászólásaikból:

Nevetséges hisztipetinek ez az ‘ezeréves állam’ dumája meg tengerentúli viszonylatban is, nemhogy Európában, ahol sok helyen még a középkori kertvégi pottyantós falán is VIII. századi graffiti van… (Lustamacs)

Deutsch: Bolond likból bolond szél fúj! Ez a retardált dolgozott e valamikor 40 órát? Dolgozni= ülni a szalag előtt és ütemre szerelni, dolgozni= a martinban csapolni az 1400 fokos acélt, dolgozni= taraktorozni a tűző napon reggeltől vakulásig! Nem hiszem hogy tudja hogy mi a MUNKA! (Ervin)

Ez az ember meg életében nem dolgozott , nemhogy nem túlórazott!!! Tomika, figyu ,majd ha hazugság , és csúsztatás nélkül fel tudsz mutatni bármilyen érdemi munkát amit valaha is végeztel, majd akkor csacsogjal!!! (Krisztina)

Tompika! Válts valami erősebb szerre! Ez nagyon gyengére sikerült, ráadásul Sorost is kihagytad belőle. A gazdád nem lesz megelégedve veled, mehetsz Brüsszelből eswatini-i nagykövetnek. Igaz ott a koksz-szal nem lesz problémád, van bőven, mindenféle változatban, – meg AIDS is, olyan neked való… (Candreva)

Pontosan! Aki ennek a rendszernek köszönhetően szerzett horribilis nyugdíjakat és hatalmas vagyonokat, azoktól valamennyi visszaszerezhető lenne azok adóztatásával. Sajnos, nem látom azt a tökös pártot, amelyik ezzel kampányolna. Anno, az a bizonyos luxusadó is csődöt mondott valamiért, de nem hinném, hogy nem lehetne valami hasonlót bevezetni. (Róza néni)

Egy deuthsért 10 nővér? Inkább nekunk kéne adnunk érte vagy 100-at, hogy vigyék a fenébe. (Transzporter)

Talán a birkák elgondolkoznak, vajon miétt nem foglalkozik a kormány ezekkel a javaslatokkal. A birka rájön, hogy jéé lehetne ez másként is? Csak két lehetséges ok amiért érdemes alternatívát felmutatni. (István)

Így írtunk mi:

Képtelen vagyok eldönteni, hogy ezek az emberek saját jogon ennyire feneketlenül ostobák, vagy tudják ők, hogy baromságokat beszélnek, de ezért fizetik őket

Tényleg olyan boldogok lennének a magyar munkavállalók?

Bármit megtehetünk veletek, meg is teszünk, és ti nem tudtok védekezni

Gyurcsány Ferenc 7 pontja

Cseréljük el Deutsch Tamást

A páva és a liba

És akkor Felcsúton, a stadion tövében felsírt egy raklapnyi isiász

A nap kommentje:

“Audisták” ez nagyon jó! Használni fogom, köszi! (Rita)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.