Április 13,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tényleg ennyire előre kell magyarázni a nagy fehér főnök majdani bukását?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,181,494 forint, még hiányzik 818,506 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mikrofonállvány, Echo TV: Az Európai Parlament hozott egy határozatot és hát tulajdonképpen azt kérik Magyarországtól, hogy pozitívan bírálja el a kiadatási kérelmet Nikola Gruevszki ügyében. Azt is mondják, hogy nem szabad átpolitizálni ezeket a döntéseket, miközben néhány nappal ezelőtt az Európai Bizottság ugyanezt mondta, de teljesen más összefüggésben. Ön érti, hogy mi a MORÁLIS TARTALMA?

Kovács Desikerült? Zoltán, CEU-diplomás (fideszül: Soros-ügynök) NER-kommunikátor: Érteni értem, és mindjárt meg is mondom, hogy pontosan mi történik. Tekintsünk el attól, hogy ha egy parlament politikai állásfoglalást hoz, amelyben egy olyan ügybe ÜTI AZ ORRÁT, amelyben semmi keresnivalója egy jogi eljárásban, akkor elég bizarr azt hallgatni a szájukból, hogy nem akarják átpolitizálni az ügyet. Egy jogi ügyről beszélünk, az Európai Parlament bevándorláspárti többségének egyetlen dolog fontos: hogyha bárki olyan intézkedést hoz, amelyben migrációt megakadályozni akaró, az ellen kerítést építő emberről van szó – Gruevszki volt miniszterelnök úr ezt tette három évvel ezelőtt, amikor ugye Macedóniában hasonló állapotok uralkodtak, mint a mi határainkon hosszú ideig – miközben egy parlamenti állásfoglalásban Ahmed H.-t, akit terrorizmussal kapcsolatos tevékenységért elítéltek, amikor át akarta törni a kerítést és magyar rendőrökre támadt, tehát őt megvédik… én azt gondolom, hogy kilóg a lóláb. Tehát egyértelmű, hogy itt egy BEVÁNDORLÁSPÁRTI TÖBBSÉG hozzáállásáról, egy POLITIKAI MOTIVÁCIÓJÚ DÖNTÉSről van szó. Az Európai Parlamentnek SEMMI KERESNVALÓJA egy ilyen ügyben, úgyhogy helyén kezeljük ezt a felhívást. 

Tegnap reggel jeleztem magamnak, hogy megbocsáthatatlanul elengedtük ezt a Gruevszki-ügyet, pedig akkor még nem is tudtam, hogy Kovács kolléga képes lesz még egy szinttel mélyebbre ásni saját magát és a Fidesz-kormányt egy köztörvényes bűnöző mentegetésének nemzetközi botrányt kavaró igyekezetében.

Azt gondoltam, hogy miután Orbán világossá tette, hogy neki köztörvényes bűnözők a szövetségesei, akikkel kutya kötelessége úgynevezett tisztességesen bánni, már nem lesznek képesek az eddigieknél is nagyobbat dobni a felköpni és aláállni című nemzeti társasjátékban. Mondjuk, a Velkovics nevű mikrofonállvány nélkül ez sem ment volna: aki egy tömeges lehallgatásokban, sikkasztásban, hivatali visszaélésben érintett elítélt, bukott miniszterelnököt képes nemzeti érzelmű határvédőként felkonferálni a gilisztákat megszégyenítő módban tolt, csúszómászó alákérdezős műsorában, az pontosan az, aminek látszik. Elvtelen, jellemtelen, barnanyelvű erkölcsi vakondtúrás.

Szóval Orbán szellemi fogyatékosokra kalibrált migránsozó narratívájának elkésett visszhangja az én olvasatomban pontosan úgy égette szénné magát tegnap, mint tette anno Kálmán Olga műsorában (vagy random Kósa Lajos bárhol, bármikor), ahol a közpénz jellegének megváltozása kapcsán könyökölt ki Freud az ő száján. A gyengébbek és Kovács Zoltán kedvéért higgadtan és kimérten igyekszem elmagyarázni, hogy minden idők legnagyobb diplomáciai mélyrepülése – amely a narancsmaffia szerint nem politikai, hanem jogi ügy – valójában egyik sem: a leginkább egy ordas nagy bűnügy, amiben szügyig állnak az urak, és aminek természeténél fogva nyilván súlyos politikai és jogi kontextusa van.

Azért, hogy Kovács Zoltán is értse, egy példával szeretném illusztrálni, milyen mérhetetlen baromságokat beszél, amikor úgy tesz, mintha mi nem az Európai Unióhoz csatlakoztunk volna, hanem Macedóniához, vagy mintha a Fidesz arra kapott volna felhatalmazást egy állítólag demokratikus választáson, hogy bűnözőket szöktessen, csempésszen, menekítsen, befogadjon, ápoljon és eltakarjon. Ehhez elég arra gondolni, mi történne egy hipotetikus fordított esetben. Arra lennék baromi kíváncsi, milyen jellegű hörgések hagynák el Kovács Zoltán habzó száját, ha mondjuk egy volt magyar miniszterelnököt, akit mondjuk a független magyar bíróság mondjuk jogerősen letöltendő börtönbüntetésre ítélne, a macedón diplomácia pedig kiszöktetné az országból, végigtaxiztatná a Balkánon és mondjuk 7 munkanap alatt politikai menedékjogot biztosítana neki? Micsoda fogak csikorgatása lenne azért, mert egy másik ország beavatkozik a szuverén orbáni koronázatlan királyság belügyeibe? Az politikai, vagy jogi ügy lenne?

Ha még mindig nem világos: az egy dolog, hogy az Orbán-kormány szövetségesei bevallottan köztörvényes bűnözők, az egy másik dolog, hogy akár a magyar jogállam lebontása, akár az Orbán-dinasztia ipari lopása a téma, a bevándorláspárti többség, Soros, migráns, Brüsszel varázsszavak puffogtatása válasz mindenre. Csakhogy ezt a Gruevszki nevű gazembert (fideszül: nemzeti érzelmű határvédő) nem azért ítélte el a macedón bíróság, mert védte a szájbakúrt határokat, hanem mert sikkasztott, visszaélt a hatalmával, embereket hallgatott le törvénytelenül. Tehát még egyszer: ha TEGYÜK FEL Gyurcsányt a magyar bíróság elítélné azért, mert visszaélt a hatalmával és sikkasztott (kérem a híveit, ne ugorjanak azonnal a torkomnak, értelmezzék inkább, amit olvasnak), akkor abból az következne Kovács Zoltán és a többi hasonszőrű hazudozó szerint, hogy Gyurcsányt üldözik a hazájában? Tényleg?

Akkor most fordítsuk vissza megint: ha a magyar kormánynak független bevándorlási hivatalnak jogában áll megkérdőjelezni a macedón igazságszolgáltatás jogerős ítéletét és úgy egyáltalán a macedón jogállamiságot (miközben nem mellesleg Magyarország az első számú támogatója Macedónia uniós csatlakozásának, aminek alapvető követelmények bizonyos jogállami feltételek teljesülése), mekkora utolsó emberi selejtnek kell lennie a Kovács nevű civilizációs zsákutcának és az egész kormánynak ahhoz, hogy kiejtsék a mosdatlan szájukon: az Európai Parlamentnek nincs köze ehhez, kussoljon, nem az ő dolga. Mármint kurvára ne üsse bele az orrát abba, amit az egyik szuverén tagállam művel, midőn akciófilmeket megszégyenítő módon, közpénzen szöktet, szállít és befogad egy bűnözőt.

Ki az isten haragjának a dolga akkor, Kovács? Azon kívül, hogy nektek mindig igazatok van, nektek mindenhez is jogotok van, a fél világ hazudik, beleüti az orrát, semmit nem ért a zsenialitásotokból, meg különben is Soros. Nincs az kritika, bírálat, ami mögött ne lenne pofátok a bevándorláspárti többséget felfedezni. De akkor kérdezek még valamit: ha ez egy jogi, és nem egy politikai ügy, mi a szent szarért lamentáltok hetek óta arról, hogy ezt a drága szent embert azért fogadtátok örökbe, mert mégiscsak miniszterelnök volt, és mégiscsak kerítést épített? Kit érdekel, hogy mit csinált, amikor politikus volt, azon kívül, hogy bűncselekményeket követett el? Csak nem azt próbáljátok lenyomni az amúgy is rojtosra zsibbasztott híveitek torkán, hogy ha valaki kerítést épít, akkor bűnszervezetben lophat, csalhat, hazudhat, visszaélhet a gennyes hatalmával, mert utólag jogilag felmenthető? Tényleg ennyire előre kell magyarázni a nagy fehér főnök majdani bukását?

Végtelenül kínos, ahogyan maszatoltok és szarelkentek a joggal és a politikával. Amikor jogi kérdésekre kellene jogi válaszokat adni (általatok is elfogadott nemzetközi jogszabályokat erőszakoltok meg), ti vagytok a legnagyobb politikusok, amikor politikai okokból tesznek joggal hányást a szemetekre, akkor a sufnijogotokkal takaróztok. Fullextrás logikai taknyolás: ha jól értem, már ott tart a kormányzati kommunikáció, hogy a bevándorláspártiak azért pofáznak bele egy bevándorlásellenes bűnbanda ügyeibe, mert éppen egy illegális bűnözőt simogat és melenget a keblén.

Jó, tudom, ettől sem fog leszakadni a NER plafonja, a hülyéknek szóló műsor célba ér, de ez tényleg mindent visz: Orbán, az illegális migráció elleni küzdelem istene illegálisan, törvényeket megszegve, egy másik ország belügyeibe beavatkozva, hamis papírokkal lopott ki az országából, furikáztatott végig három országon, majd befogadott egy elítélt bűnözőt, egy illegális migránst. Akinek a hatályos magyar törvények szerint, a magyar hatóságok korrekt vendégszeretete alapján jelen állás szerint a tranzitzónában kellene merengenie azon, hogy hol kúrta el az életét. Tudták, hogy elítélt, tudták, hogy szökésben van (sőt, kifejezetten részt vettek a megszöktetésében), tudták, hogy beleugatnak valamibe, amiből csak kimaradni lett volna jó döntés, tudták, hogy ki fog derülni, és mégis beleálltak. Kovács meg azt pofázza, hogy bár mégiscsak egy volt miniszterelnökről van szó, ez nem politikai döntés, az a politikai döntés, hogy az EU beleugat. Holott annyi lenne a dolga, hogy utalja a pénzt és tegyen úgy, mintha Magyarországnak semmi köze nem lenne Európához, csak annyi, hogy tarthatja a markát.

Hát tényleg nincs sok köze, és egyre kevesebb köze lesz ameddig Kovács Zoltánnak hívják a nemzetközi kommunikátort és szabadlábon röhög bele a pofánkba.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.