Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kósa Lajosnak igazat kell mondania

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Mindenek előtt egy idézettel kell kezdenem a ma esti posztot:

A lányok már bizonyítottak, most férfi erősítésre van szükségünk!

Gyere és mutasd meg, hogy Jézust követni férfias és kemény feladat! Keresünk edzett, erős jellemű srácokat akik nem félnek Jézus menyasszonya lenni.

A fenti bejegyzést a Felház tette közzé Facebook oldalán. Igen, ez az a szervezet – vagy minek is nevezzük -, aminek Orbán Viktor fia az egyik prominens tagja. Hogy miért van a Felháznak férfi menyasszonyokra szüksége, akik Jézus szolgálatába állnak, azt nehéz lenne megérteni. Orbán Viktor fiának szektája egyre ijesztőbb, talán lassan eljön az ideje, hogy Isten igéje helyett kezelőorvosuk, esetleg gyógyszerészük tanácsaira hallgassanak, máskülönben komoly gondban lesznek és leszünk mi is mindannyian.

Mikor Orbán Viktor nagy büszkén a magyar és türk nyelvek közötti rokonságról beszélt, már akkor is tudni lehetett, hogy a miniszterek elnöke ismét sületlenségeket beszél. A szakmai cáfolatra azonban egészen a mai napig kellett várni, amikor is Klima László, az ELTE BTK Magyar Nyelvtudományi és Finnugor Intézet kutatója a 24.hu megkeresésére elmondta, hogy nincsenek meg azok a nyelvtani kapcsolatok a magyar és a türk nyelvek között, melyek alapján meg lehetne állapítani a nyelvrokonságot. Nem tudományos szavakkal ez annyit tesz, Orbán Viktor baromságot beszélt, amikor a két nyelv közötti rokonsággal dicsekedett. Nincs tehát új a nap alatt.

Nap közben az is kiderült egy, az Eurostat által közölt interaktív összeállításból, hogy a 17 évvel ezelőtti árakhoz képest, 158%-kal drágábbak ma az egészségügyi szolgáltatások, amivel vezetjük a listát az EU-ban. A szolgáltatások árai tehát az egekben, miközben azok minősége nem hogy javult, de inkább romlott. Az elmúlt 17 évben ugyanis még rosszabb állapotba kerültek  – a már sokszor amúgy is több mint 100 éves – épületek, a szakdolgozók pedig ezzel összefüggésben – illetve siralmas fizetésüknek hála – ezrével hagyták el az országot és hagyják el ma is.

Az EU országainak sorában Magyarország a harmadik, ahol a legmagasabb volt az infláció, ami pontosan 98%-ot jelent. Emelett a rezsi valamint az energia ára 139%-kal, az élelmiszerek ára pedig 120%-kal növekedett. Ehhez képest a fizetések továbbra is siralmas szinten vannak, nem beszélve az albérletárak hihetetlen emelkedéséről. Budapest – valamint több egyetemi város – csatlakozott az európai országok lakáspiaci áraihoz, miközben a fizetések még csak meg sem közelítik a szomszédos országokban tapasztalhatót. Budapesti egyetemistának lenni hamarosan kiváltságot fog jelenteni, ugyanis egyre kevesebb szülő engedheti meg magának, hogy akár a legalapvetőbb feltételeit is megteremtse gyermeke budapesti taníttatásának.

Kósa Lajos legrosszabb rémálma, vagyis Sz. Gáborné – a csengeri örökösnő – a mai napon hazaérkezett Svájcból, azonban a reggeli órákban kórházba kellett szállítani. Ez a nyomozó hatóságokat azonban nem akadályozta meg abban, hogy kihallgassák az asszonyt, aki továbbra is állítja, az örökség valóban létezik, ő pedig nem hazudott. Most azonban, mivel a hatóságok őrizetbe vették képtelen bebizonyítani, hogy a mesés örökség valóban létezik, ezért arra kérte a nyomozókat, kísérjék vissza külföldre, hogy hozzájuthasson a vagyonhoz. Ezt a nő ügyvédje, Helmeczy László nyilatkozta a Zoom.hu-nak. Ez nyilván nem fog bekövetkezni, azonban nem is ez az érdekes, hanem az, amit a nő ügyvédje mondott, vagyis, hogy:

indítványozzuk Kósa Lajos tanúkénti meghallgatását, egy tanúnak pedig igazmondási kötelezettsége van, szemben egy politikussal.

Amennyiben Kósa Lajosnak valóban meg kell jelennie a bíróság előtt, úgy nem lesz más választása, mint az igazat mondani. Ez normál esetben nem is lenne nehéz, azonban Kósa Lajosról van szó, így kíváncsian várjuk, hogyan folytatódik az ügy.

Mint az köztudott, a jövő héten kerül az EP asztalára a Sargentini-jelentés, amely persze egy újabb harcot jelent az Orbán-kormány számára. Maga a miniszterelnök is ott lesz személyesen, hogy megvédje a magyar álláspontot – vagyis pontosabban a kormány álláspontját -, miszerint mi nem leszünk bevándorlóország, inkább kivándorlóország. Na de hogy micsoda harcra is érdemes felkészülni, azt jól mutatja az Origo mai címlapja is.

Forrás: origo

Az Origónak hála tehát megtudhattuk, hogy Sargentini = Soros. Van még egyáltalán, ami mögött nem Soros György áll? Csak úgy kérdem. Esetleg a globális felmelegedés? Az óceánok műanyag szennyezése? Rengeteg a megválaszolatlan kérdés, így csak remélni merem, hogy az Origó utána jár és lerántja a leplet a magyar filantróp titkos terveinek mindegyikéről. A magyarokat ugyanis nem lehet hülyének nézni, követeljük az igazságot!

Lássuk mai cikkeinket:

És van bőr az orcáján, becsengetni klotyópapírért

A te gyereked közügy, az ő gyerekük magánügy

A Fidesz-kormány gyakorlatilag nem kormányoz, hanem megmagyaráz

Navégre

Belebolondult Orbánba

Támadóállásba helyezkedik, rázza az öklét, habzik a szája és gyűlöletbe torzul az ábrázata

Nagyobb baj is lehet, mint tűrni

A nap kommentje díj pedig Ferncnének jár:

Haladunk.Csak az irány téves.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.