Május 5,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A magyar rendőrség már készül az elsivatagosodásra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 196,183 forint, még hiányzik 2,803,817 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! A hőség továbbra is kitart, ám nem érdemes csüggedni. Ugyanis rögtön egy fontos és valamelyest a kánikulához is kapcsolódó hírrel kezdem az esti beszámolót.

Forrás : Police.hu

A fent nehezen, de látható táblázat az első fontos tétele  – kiváltképp ebben a hatalmas hőségben – a BV (úgy mint büntetés végrehajtás) sivatagi kalapbeszerzése, ami nem kevesebb mint 18 millió forintba került. Hogy ezt mégis mi magyarázza, arról nekünk sem egyenként sem csoportosan nincsen fogalmunk. Talán felkészülnek arra, hogy Magyarország az elkövetekezndő években el fog sivatagosodni? Mindenesetre érdekes gondolatai vannak a hazai rendőrségnek arról, hogy mi az, amire elengedhetetlen szükségük lehet. Az a jó hír, hogy a sivatagi kalapokkal még nincs vége a történetnek, ugyanis vásároltak még 50 darab huszárcsákót is, ami több mint 5,5 millió forintba került. Tök ésszerű, nem? Kell valami, amire huszárjaink lecserélhetik a siavatagi kalapjaikat. Nyilván valami díszesebb darabra, ha esetleg Orbán Viktort kell fogadniuk a Budai várban.

A lista másik érdekes darabja a sor vége felé keresendő. Közel 60 millió forintért ugyanis 2 darab VIP személygépjármű beszerzésére is sor került, amelyek a Porsche Hungária Kft-től érkeznek. Vélhetően tehát a rendőrség beszerzett két Porschét, amelyek VIP felszereltséggel fogják a kijelölt felsővezetőket szállítani A pontból B pontba. Hogy erre mégis miért lehetett szükség, azt a rendőrség biztosan meg fogja magyarázni hamarosan. Nem az a pár szaros millió, ennyiért Lölö fel sem kell, hanem ez a pofátlan, abszurd pofánkba röhögés…

Közben az ARC plakátkiállítás továbbra sem talál olyan közterületet, amelyet megkaphatnának a szokásos kiállításuk helyszínéül. A korábban használt 56-osok tere a Liget projekt miatt idén sem jöhet képbe, azonban ez nem az egyetlen akadály, amit a csapat elé gördítettek. Eddig nem találtak olyan önkormányzatot, amelyik lehetőséget adott volna számukra, kivéve Zuglót, amely úgy tűnt hajlik egy pozitív döntés irányába. Ja, nem. A mai napon kiderült, hogy ők sem kívánnak helyet adni az évente több ezer látogatót vonzó kiállításnak. Hogy végül kapnak-e lehetőséget idén is arra, hogy görbe tükröt mutassanak sokunk számára, az sajnos egyelőre kérdéses. Mint ahogy az is, hogy vajon a hatalomnak mostanra lett-e elege végképp abból, hogy még vannak olyanok, akik ki merik nyilvánítani olykor politikai véleményüket is velük szemben. Mindenesetre nagy veszteség lenne ez számunkra, azután, hogy az ARC idén ünnepelné 18. születésnapját.

  • Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács
  •  Népművészeti Egyesületek Szövetsége
  • Magyar Waldorf Szövetség Egyesület
  • Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület
  • Csányi Alapítvány a Gyermekekért
  •  Rex Kutyaotthon Alapítvány
  •  Bátor Tábor Alapítvány
  •  Magyar Zsonglőr Egyesület

Ki tudja mi a közös ezekben az egyesületekben és alapítványokban? Ha valaki arra tippelt hogy SOROS, akkor bizony jól tippelt. Ezek a külföldről támogatott civil szervezetek bizony szerepelnek azon az immár 121 szervezetet számláló listán, amelyet a Civil Információs Portálon vezetnek a hozzáértő szakemberek. Fontos is, hogy felhívják a magyar választópolgárok figyelmét arra, hogy ezek a szervezetek Soros zsoldjából élnek. Figyeljünk tehát oda például a hazai zsonglőrökre, ugyanis a zsonglőrködés álcája alatt migránsok tucatjait engedhetik be Európába, hogy eltöröljék keresztény gyökereinket! Természetesen viccelek, ezzel csak azt szeretném érzékeltetni, hogy a kormány gyűlöletkeltésének bizony nincs határa, bármi és bárki áldozatává válhat a dübörgő elmebajnak.

Mellár Tamás interjút adott a HVG-nek, amelyből a portál ízelítőtt adott a mai napon, ne menjünk el szó nélkül a lényeg mellett:

A Stop Soros, a közigazgatási bíróság, a bevándorlási különadó elfogadása és a szabadságjogok szigorítása után olyan szomorú helyzetbe került Magyarország, aminél még a hetvenes-nyolcvanas évek szocializmusa is jobb volt…Nem arra használta az alkotmányozó többséget, hogy megerősítse a demokráciát, a piacgazdaságot, és hogy Magyarországot felzárkózási pályára állítsa. Hanem arra, hogy saját klientúráját gazdagítsa…

Végezetül pedig felhívnám a figyelmet Iványi Gábor nyílt levelére, amelyet Semjén Zsolt nemzeti mindenrevadásznak címzett, és amelyben választ ad a politikus MET-tel szembeni vádaskodásaira. A levelet ITT lehet elolvasni, érdemes.

Lássuk mai cikkeinket:

És nem, nem érzi undorítónak sem saját magát, sem a mondanivalóját

Jövőtlen generáció

Magyaros szegényházi családegyesítés

Kéretik komolytalanul venni

Az egyik kifogja, a másik visszadobja

Ronda, de hátha finom…

Az Orbán által meghajlított valóságnál csak Európa vezetőinek ostoba valósághajlítása szörnyűbb

Középkori kocsmadal

A nap kommentje Marikától (örökérvényű igazságra mutat rá):

Ha elolvasnátok, tán tudnátok is miről szól a cikk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.