Május 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mindenki nyugodjon le, április 8-án jól választottunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,581,270 forint, még hiányzik 1,418,730 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Továbbra is rekkenő hőség van kicsiny hazánkban, valamint szinte az egész kontinensen. Ma délután életbe lépett a vörös kód, melynek alapján több helyen is vizet osztanak országszerte. A hőség úgy tűnik egy ideig még biztosan marad, így aki csak teheti meneküljön valamely tó, vagy folyó környékére. A hazai sajtó még mindig nehezen ocsúdik fel a tegnap, Orbán Viktor által elmondottak hallatán, azonban a kormánymédia nem is lehetne boldogabb. Vezérük és királyuk ugyanis megnyilatkozott, és ez egy új korszak kezdetét jelenti. Abban nem vagyok biztos, hogy ők tisztában vannak-e azzal, ez mégis mit jelent, de majd alkalmazkodnak. Megtették ezt korábban is, hiszen mikor Sorost kellett utálni, akkor azt napi szinten tették meg, de ha arról volt szó, hogy épp a Jobbikot kell lejáratni, akkor azt is csinálták gond nélkül. A kormánymédia tehát izgatottan várja új feladatát. Addig is itt van nekünk a civil CÖF-CÖKA közleménye Orbán Viktor beszédével kapcsolatban:

A magyar miniszterelnök tusványosi elemzése a világ változásairól pontos helyzetképet adott. Előadásában PC nélküli változatban elemezte a politikai, gazdasági és társadalmi valóságot. A múltra támaszkodó jövőkép hitelesen hangzott és a realitásokat vette sorra. A miniszterelnök a kormányzás terveit vetítette a hallgatóság elé. Felvázolta a 15 milliós nemzet járható útvonalát.

Nekünk, civileknek a taktikai és stratégiai útmutatás után dönteni kell arról, hogy ezt az irányt követjük vagy sem. A hétköznapok során hinnünk kell a keresztény demokrácia győzelmében, amihez bizalommal adhatjuk konstruktív munkánkat.

Orbán Viktor tusványosi beszéde után percekkel, az ellenzéki pártok negatívan reagáltak. Gyanítjuk, hogy szokásos módon meg sem kérdezték híveiket, hiszen itthon és Brüsszelben előírt követett stílus, megmondani az embereknek, hogy mit gondoljanak.

2019-ben az EP választásokon a népfelség intézménye fog diadalmaskodni és az elfuserált múltról kemény ítéletet alkotni. Európa szó szerint is a józan politikusok felelős irányítása alá kerül, ahol a nemzetek szuverenitása, a családok identitása és a szubszidiaritás támadhatatlan örök érték marad.

Ismét beigazolódott, hogy április 8-án nemzetünk jól választott.

Orbán Viktor tehát felvázolta 15 milliós nemzetünk járható útvonalát, amelyet nekünk, híveknek követnünk kell. Hinnünk kell továbbá abban is, hogy a keresztény demokrácia győzni fog a sorosista liberalizmus felett. Ez a győzelem pedig azt fogja jelenteni, hogy végre a józan politikusok felelős irányítása alá fog kerülni Európa! Ezek a józan politikusok pedig nem mások, mint a nacionalista, populista jobboldal képviselői, akik Orbán Viktor vezetésével átveszik Európa vezetését a migránssimogató németektől és franciáktól. Örüljünk hát együtt, a teljes mértékben civil CÖF-CÖKA örömének, Európa megmenekült.

Vannak olyan helyek Európában, ahol nem tombol akkora hőség mint idehaza, ilyen például a Norvégiához tartozó Spitzbergák, ahol még jegesmedvék is élnek elég szép számban. Igen ám, csak életük nem zavartalan, ugyanis migráns hordák zaklatják őket nap mint nap. Ilyen volt a mai nap is, amikor is egy német turistákat szállító hajó kötött ki a Norvégiától északra található szigetcsoporton. A turistákat fegyveres őrök kísérik, ugyanis a vadon élő állatok meglepő módon képesek vadállatok módjára viselkedni. Ez történt ebben az esetben is, amikor egy jegesmedve rátámadt az egyik turisták védelméül szolgáló őrre, akinek társa, látva a támadást „önvédelemből” agyonlőtte a veszélyeztetett állatot.

A Spitzbergák becslések szerint legalább 3000 jegesmedvének ad otthont, ami magasabb szám, mint a szigeten élő emberek összessége. Tehát azért, mert idióta turistáknak az a hóbortjuk, hogy vadon élő állatokat bámuljanak, egy jegesmedvének az életével kellett fizetnie. Mi lenne, ha nem zargatnánk a természetes környezetükben élő, őshonos állatfajokat saját örömünkért? Csak ezen a héten, az AP jelentése szerint 18 turistahajó fog kikötni a Spitzbergákon. Azt már csak remélni merem, hogy ezért a nagyszerű kalandért nem kell több ártatlan jegesmesvének meghalnia.

Ezen a forró napon azt is sikerült megtudnunk – hála a Város Mindenkié csoport, valamint az Utcajogász Egyesület perének, melyet a rendőrséggel szemben indított – hogy a 2016-2017-es télen hányan fagytak halálra Magyarországon. A rendőrség korábban azt mondta, hogy nem rendelkeznek adatokkal a halálra fagyott emberek számáról, csodák csodájára – jogerős döntésnek hála – mégis sikerült közölniük a számokat. A 2016 október 15-e és 2017 március 1-je közötti időszakban, nem kevesebb mint 259 ember fagyott halálra. Ezek közül sokan – 204 ember- nem is az utcán, hanem saját fűtetlen otthonában hunyt el. Úgy tűnik volt mit takargatni…

Lássuk mai cikkeinket:

Megpróbálunk talpon maradni és hallatni a hangunkat

A középszer vinnyogása közpénzből

Ez a levéltártúró miért nem jelentkezett 1966-ban?

Amiylen a gazda, olyan a kutyája

Komám, nagyon büdös vagy!

Zsiványosi kultúrfölény: az emberi gondolatokat hordozó, értékkel bíró könyvekkel az inkvizítorok csülkös pacalt főznek

Mint gyermek…

A nap kommentje pedig Éváé:

 Nekem így jó Európa, ahogy van, Orbán-mentes!!!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.