Július 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VENDÉG


Hányni is szabad

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,384,312 forint, még hiányzik 615,688 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hú, vissza kell fognom magamat! Na de a rohadt életbe, ti mocskos, aljas disznók! Visszafogtam.

Részegen, józanul veritek a gyermekeiteket, láncra kötitek, mint egy kutyát. Éheztetitek, mocsokban tartjátok a kisfiatokat, kislányotokat. Meg-erő-szakol-tok őket!

Tetűlabancok, ti!

A legújabb: egy Angliában élő magyar pár bántalmazta a nő gyermekét. Ketten együtt kaptak több mint hat év börtönt. Kevés, nagyon kevés. A Hull Daily Mail cikke alapján írja az Index: a 26 éves R. Orsolya, és a 34 éves N. Tamás doktorhoz vitte a gyereket, mert lógatta a bal karját. Ekkor derült ki, hogy a három hónapos csecsemőnek eltört a karja a bordája, a bal combja és a sípcsontja. A  csecsemő karját kicsavarták, testét összepréselhették. A férfinek már Magyarországon is volt egy hasonló ügye, akkor egy leánygyermeknek okozott törött koponyát, bordát, monoklit és más sérüléseket. A férfit végül három és fél évre, a nőt három évre ítélték.

Hányingerem van. Mindig, ha a gyermekek elleni (szexuális) erőszakról hallok, olvasok. Nem is szívesen teszem. Nem tudom, önök hogy vannak ezzel: én biztosan még kezet sem fognék az ilyenekkel. Az undortól megbénulnék.

Kicsavarták a karját, összepréselték a picike testét… Barom állatok. Ha meggyógyul is (dehogy gyógyul), soha nem lesz belőle normális életet élő felnőtt. Hát ettől hányok. Az újságok és a televízió műsorai ontják a gyerekek ellen elkövetett bűncselekményekről szóló híreket. (Az másik téma lenne, hogyan vájkálnak emberi sorsokban.)

Oszt akkor jön egy szaki, és nagyon komolyan elmondja az okokat.

Hátrányos helyzet, munkanélküliségpénztelenség, a szülők alacsony iskolai végzettsége, nyomorba zárt sorsok, magukra hagyott megkínzottak. Igyekszem megúszni rosszullét nélkül, ha belegondolok: a szenvedő lányok és fiúk nagy része nem fordulhat senkihez sem. Állják a mocskot, életük részévé válik az állati életmód, amit például édesapának, édesanyának nevezett szörnyek teremtenek meg számukra. Van annyira változatos a magyar nyelv, hogy ezeket nem kellene édesezni.

Kevés ember áll a lelkileg-testileg meggyötörtek mellé, pedig nem kéne dumálni, mert azt vallom: olyant sem gyermek, sem felnőtt, sem nő, sem férfi nem követ el, aminek a büntetése erőszak.

Magyarországunk nem az emberről szól, hanem a hatalomról, annak undorító játékairól, hazugságairól; luxuskormányzásról, korrupcióról, lopásról, csalásról; erőszakos politikai döntésekről. Emberek nemigen élnek ebben az országban. Szegény emberek pedig nincsenek. Ja. Általában a falu széli viskóban nem liberális vagy kereszténydemokrata gondolatoktól megvadulva égetik cigarettacsikkel babájukat, adnak moslékot enni gyereküknek a szülők. Különben jó nagy lótúrót, hogy csak a szegénység jellemzője az erőszak! Tanár, orvos, pap, éppúgy lehet pedofil, agresszív ember. Csak közöttük nagy a sumákolás.

Nagyon várom, hogy a hatalom minden szir-szar reklámja, öndicsérő, gyűlölködő lózungja helyett naponta elárasztja a sajtót, kiplakátozza az utcát megoldást  javasolva – az erőszak ellen, az emberekért.

Ha rajtam múlna, ezeket a szörnyeket életük végéig dutyiba zárnám. Ha megérnék. Mert ha az én lányomhoz valaha is hozzányúlt volna egy pedofil állat, kikapartam volna a két szemét, kirángattam volna az összes haját… és… Ez a minimum.

Ha valaki ezt demagógiának tartaná és nyavalyogna – lehet persze -, annak ajánlom, gondoljon bele néhány percig abba, hogy a kislánya, a kisfia, a rokongyerek…, egyáltalán a gyerek…

Hányni is szabad.

Tóth Ilona