Május 9,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem hallom, hogy a megvédésünkre vérszerződött csürhe felháborítónak tartja: idegen kultúrájú vendégmunkásokra szorulunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 470,704 forint, még hiányzik 2,529,296 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A helyzet a következő: mivel nem változik, valószínűleg kurvára így marad. Én sem gondoltam komolyan, hogy miután a magyar emberek elsöprő többsége (ezúttal a 2,3 millió 150%-a, azaz sima kétharmad) nemet mondott a Soros-tervre, abbahagyják az agymosást. Frászkarikát. Most kezdődik csak igazán.

Egyfelől a nemzet nehézsúlyú jogászai (úgy, mint Gulyásgergely, Répássyrobi, vagy Némethszilus és Hollikpityuról se feledkezzünk meg) tegnap, azaz vasárnap este 22 óra 33 perckor határozati javaslatot nyújtottak be a parlamentnek (baszki, ezeknek nincsen családjuk, magánéletük vasárnap este, csak Soros?), amelyben felháborodva forgatják a szemüket.

A fideszes elmegyógyintézet változatlanul azon a hazugságon rugózik, hogy az Európai Parlament – amelyik idén novemberben fogadta el az Európai Bizottság még 2016 májusában kiadott javaslatát a menekültkérdés kezeléséről – végre akarja hajtani Soros tervét. Úgyhogy az a fideszes terv most, hogy az országgyűlés jól háborodjon fel. Határozatilag. Jó. Kétségem nincs afelől, hogy fel fognak ők háborodni. Ide ne jöjjön senki. Nem hogy 1294, hanem egy se. Nem engeggyük, megvéggyük, megmutattyuk.

Azon lendüljünk túl, hogy már a javaslat lényegével kapcsolatban is hazudnak, amennyiben kötelező kvótának neveznek valamit, ami valójában arról szól, hogy a menekültkérelmek elbírálásának feladatát szét kellene osztani a tagországok között. Ez a legjobb indulattal sem jelenti azt, hogy mindenkit be kell fogadni, ahogy az elvtársak naponta mantrázzák. Legalább ennyire súlyos az is, hogy az EP által elfogadott javaslatról kötelező érvényű szabályként beszélnek, holott ennek semmilyen kényszerítő ereje nincs. A kényszerítő erőhöz az kellene, hogy mind a Bizottság, mind a Tanács rábólintson, és szülessen egy konszenzusos változat. Márpedig a Fidesz pontosan tudja, hogy ennek az esélye nulla, amennyiben Donald Tusk ET-elnök korábban már azt javasolta, az idei utolsó EU-csúcson mondják ki világosan: ez az elosztási elképzelés nem hatékony, és megosztja az európai országokat. Ami tényszerűen igaz is (ezt Lázár szájából is sokszor hallottuk már a kormányinfókon: hogy a tagországok egy része – Magyarországot beleértve -egyáltalán nem tartotta magát az úgynevezett kvótákhoz), vagyis nem hogy a nem létező Soros-tervet nem akarják végrehajtani, de semmi mást sem. No problemo: a fideszes országgyűlés ennek ellenére is elutasítja, felszólítja, elítéli és háborog.

Másfelől itt nincs vége a zsibbasztó fennforgásnak: Rogán Bűnöző Antalnak ma jelenése volt a parlament igazságügyi bizottsága előtt, ahol meglobogtatta azt a közjegyzői okiratot, amely szerinte hitelt érdemlően és egyértelműen bizonyítja, hogy december 5-ig 2 millió 171 500 nemzeti konzultációs kérdőív érkezett be a postától. Ehhez hozzá kell adni minden boldog és boldogtalan által a kutya, macska, szobanövény nevében elektronikusan kitöltött ívek számát, és ebből megkapjuk, hogy csaknem 2 millió 300 ezren mondták el a véleményüket egy NEM LÉTEZŐ tervről. Jó.

És miután ebben az országban minden más rendben van, csak a kreténség kampánya nem dübörög még eléggé, a Fidesz nevű párt, valamint a fideszes országgyűlés által megvédésre felszólított Fidesz-kormány mindenek fölött álló legfontosabb feladata hivatalosan és kimondva is a NEM LÉTEZŐ Soros-terv megakadályozása. Ezért Rogán Antal – aki szintén mai bevallása szerint semmilyen anyagi haszonban nem részesült az adófizetőket megkárosító, az országra és Európára mintegy 20 ezer gazdasági bevándorlót rászabadító letelepedési kötvényes üzletből – és az általa vezetett propagandahivatal azon dolgozik a keresztény karácsonyi ünnepet feláldozva, hogy a kormány januári ülésére összeállítsa azokat az intézkedéseket, amelyekkel Soros György NEM LÉTEZŐ tervének végrehajtását meg lehet akadályozni.

Azon külön nem idegesítem fel magam, hogy az állítólag visszavonult Schiffer András hogyan muzsikál a Fidesz alá, amikor – idézem – az állandó, felső korlát nélküli, kötelező – értsd: nemzeti parlamenteket megkerülő – kvóta-mechanizmust mantrázza, amire határozott nemet kell mondani, miközben tisztában van vele, hogy a kibaszott sorosozás csak a kormányzás véres kudarcáról hivatott elterelni a figyelmet.

Akkor megismétlem: a kvótarendszer akkor sem azt jelenti, aminek a Fidesz hazudja, ha véletlenül bármi esély lenne arra, hogy a lassú, nehézkes és balfasz európai döntéshozási procedúrán átmenjen. Egyébként nem fog átmenni rajta. Sem idén, sem jövőre, sem soha. Szóval baszottul nem kell befogadni a kiszabott kvóta által előírt számú embert, csak regisztrálni és elbírálni a menedékkérelmüket. Ez nem szuverenitás-kérdés, nem nemzetállami trauma, legfeljebb olyan adminisztratív munka, ami büdös, amihez nincs kedvünk, de ami ellen évek óta hangosan óbégatva dőlnek a butaság szavazatai a Fideszhez.

De mondok valami sokkal érdekesebbet. Pontosabban nem én, hanem a Varga Közepesképességűkönyvelő Mihály által irányított NGM mondja. Hogy miközben senkit nem akarunk beengedni, mert mi megoldjuk a keserveinket homogénül, a mi magunk magyar módján, akkora munkaerőhiány sújtja a hont, hogy idén közel kétszer annyi vendégmunkás érkezett Magyarországra, mint tavaly. Bizony, úgynevezett harmadik országbeli polgárokról van szó. Szeptemberig 10 760 munkavállalási engedélyt állítottak ki a részükre, pedig tavaly egész évben csak 6303-an jöttek. Ja, és ebben nincsen benne a Rogán-féle közel 20 ezer, aki jó pénzért vásárolt korlátlan szabadságot Európában, és nincs benne az a mintegy 7000 ukrán és szerb állampolgár sem, akik július óta engedély nélkül dolgozhatnak a hiányszakmákban. Egyébként nem mind sebészek és egyetemi tanárok ezek az idegen kultúrájúak (a legtöbben kínaiak, indiaiak), 33 százalékuk csupán alapfokú iskolát végzett.

Az a helyzet, hogy ezek az idegenek márpedig veszik elfele a munkánkat munkaerőhiányunkat kegyetlenül, de nem hallom a kormányzati aggodalmat, az összehangolt vasárnap esti méltatlankodásokat, hogy rohadtul nagy szarban vagyunk. Nem hallom, hogy a megvédésünkre vérszerződött fideszes csürhe felháborítónak tartaná, hogy – Európa gőzmozdonya létünkre – indiai vendégmunkásokra szorulunk. Mert a fél ország elvándorolt, egy másik része közmunkásként kapirgálja a szart az árok parton, egy harmadik része meg annyira nem mobilis, hogy a legközelebbi településre nem tud eljutni munkát vállalni, nem hogy átcuccolni az ország másik felébe, ahol esetleg szükség van munkaerőre.

A kibaszott függetlenségi harcaink közepette konkrétan, statisztikákkal igazolhatóan rohad szét az ország és ezen láthatóan az sem segít, hogy Orbán kamionszámra tolja a vissza nem térítendő költségvetési támogatásokat a munkahelyteremtő multinacionális cégek valaga alá. Az a baj, hogy áprilisban kétharmaddal nyerik a választást, Soros úgy eltűnik a süllyesztőben, mintha nem is lett volna, viszont a vaskos hazugságok által eltakart homogén keservek itt maradnak. És az is baj, hogy kifutnak az uniós támogatások, és semmilyen típusú látszatintézkedésekre sem futja majd a megvédésből, nem hogy Bözsi-utalványra.

Na, akkor baszhatjuk, feleim. Az összes határozati javaslatukat, az összes számonkérni elmulasztott hazugságukat, de még a talpunk alatt fütyülő szelet is. Szép lesz.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.