Július 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A csokimikulás mellé Alkotmány jár

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,638,620 forint, még hiányzik 1,361,380 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A mai napon sok hazai iskola tantermében jelent meg a mikulás, hogy aztán a gyerekeknek kiossza az édességekkel teli csomagokat. Volt azonban egy olyan gimnázium, ahol a csokimikulás mellé nem egy kis gyümölcs, hanem Magyarország Alaptörvénye járt. Igen jól olvasták. A Budapest XII. kerületében található Sashegyi Általános Iskola és Gimnázium egyik osztályának diákjai ugyanis ezt kapták.

A fotót egyik olvasónktól kaptuk, az anyuka ezt írta:

Csatlakozom az óvodás kisgyermek felháborodott édesanyjához. Én is felháborodtam az imént. 13 éves lányom az iskolából most küldte ezt a képet. (…) Nem jutok szóhoz…

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.