Május 2,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Van, aki például helikopter

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 41,556 forint, még hiányzik 2,958,444 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ismét este. Mivel mostanában nincsen megszólalás Soros nélkül, legyünk túl rajta az elején: Soros. Most, hogy ez megvolt, örvendezzünk együtt Kövér Lászlónak, aki találkozott a V4-ek többi portásával és jó nagyokat mondott ennek örömére. Megint motor akarna lenni, de nincs abban semmi rossz. Van, aki például helikopter. Továbbá megvédi a keresztényeket, akiket üldöznek. Akkor is, ha a fene fenét falatozik.

De jó! Megint van Fidesz közlemény. Végtelenül értelmes, amilyen lenni szokott. Mutatom. Ez nem egy része a közleménynek, hanem  az egész. Az első betűtől az utolsóig.

Gyurcsányék csak elherdálták a nemzeti vagyont – Reagálás a DK, MSZP, MLP nyilatkozatára (Bálna)

Gyurcsány és a baloldal csak elherdálni és ellopni tudta a nemzeti vagyont, a polgári kormány gyarapítja azt. A Bálna a főváros egy olyan ikonikus épülete, amelynek megvásárlásával a nemzeti vagyon tovább bővül, és az épület kiemelt funkciót kap, a Magyar Turisztikai Ügynökség központjaként hozzájárul az ország turisztikai, gazdasági erősödéséhez.
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség 

Kiadó: Fidesz

Az egyik érdekesség, hogy eredetileg az Országos Sajtóirodán jelent meg (ahová én is és Orbán Ráhel is adhatunk le közleményt), a Távirati Iroda pedig átvette, mint közügyet, országos jelentőségű hírt, vagy nem tudom, micsodát.

A másik érdekesség maga a szöveg. Mi a fenét akart mondani a költő és főleg kinek?

Ez most semmivel nem függ össze, legfeljebb az én tudatlanságommal. Ma az MTI (ha tíz fotó nem jött le a temetésről, egy sem), a sajtó, minden Almási István temetéséről szólt. Én nagyon sajnálom Hódmezővásárhely volt polgármesterét, de ez miért országos hír? Csak az én tájékozatlanságom az oka, amiért fel nem foghatom, mitől közügy ez a temetés?

Úgy tűnik, ma több kérdésem van, mint válaszom. Jobban teszem, ha elvermelem magam holnapig, hátha reggel fényes elmével ébredek.

A nap kommentje Attilától (a miniszterelnököt ábrázoló gyertyáról):

Glóriával nincs?

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.