Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A hülyék és az ő kedves mamájuk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,582,500 forint, még hiányzik 417,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egy szál virág többet mond ezer szónál. Vagy egy fotó? Mindegy is, mert sem virágot, sem fotót nem fogok most előkapni. Nem fogok arról sem beszélni, hogy miért is nem szolgálja az ország javát az, ha Kiskunlacházán fog áthaladni selyemút és miért kártékony az egetverő baromságokkal körbebástyázott kínai sündörgés. Nem fogom boncolgatni a szoppancsmédiában tucatjával tenyésző propagandacikkeket, mert ezek nélkül is pontosan tudjuk a lényeget. A libbancsok és a ballerek nyafognak és hisztiznek, Soros György megtámadta hazánkat, Orbán Viktor pedig a létező legnagyobb formátumú politikus (gondolom ez olyan lehet, mint a belső szépség, ami kívülről nem igazán látszik) és Kína a legmenőbb ország. Pont.

Én most csupán annyit teszek, hogy a nagyságos és fényességes drágajóminiszterelnökúr közösségi oldaláról ide másolok néhány kommentet. Szerintem ezekből elég jól meg lehet érteni, miért is tart itt ez az ország és mi vár még ránk, ha nem kezdünk sürgős felvilágosító és észfényesítő tevékenységbe. Orrokat befogni! Merülünk.

Isten útján járva békében élünk és felemelkedést hoz a nemzetekkel való együttműködés. Sok sikert kívánunk mindehhez ,szeretettel.

Ez a.politikai csúcstalálkozó Orbán Viktor pályájának egyik fontos csúcsteljesítmènye. Történelmi jelentőségű összejövetelt szervezett meg a legnagyobb titokban. Mi magyarok büszkék miniszterelnökükre a ballibek meg beleőrülnek a sárga irigységbe. Úgy kell nekik! Még sincs sárga veszedelem, hanem inkább sárga segedelem!

 Sok sikert kívánunk, hajrá Magyarország, s Európának azon része, akik hasonlóképpen látják és építik a közös jövőt! Isten is segítsen Bennünket ebben! 🙂

Isten segítsen és erősítsen minket, a mi utunkon, sok külső segítséggtel ami előrevisz, felemel, és megnyugtat a békéjével.

Az ISTEN ÁLDÁSA LEGYEN ÖNÖKKEL MINISZTERELNÖK ÚR! HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ FIDESZ!

A teremtő áldása legyen minden jó szándékú résztvevővel. Eredményes, sikeres tárgyalásokat kívánok. Miniszterelnök úr büszkék vagyunk Önre!

Miniszter Elnök Úr. A legfontosabb célja legyen, az erős híd után, a biztos eredmény igénye. Ha Ön kétszer hosszabb távon gondolkozik, mint a környező országok, akkor jár elől.

És most vette át Viktor Europa az Unió vezetője szerepét nagyon jó politikus gratulálok

 Isten aldasa legyen önenel miniszter ur hajra hajra ????

Így kell ezt megszervezni …hajrá Orbán …hajrá Magyarország
……az mszp pedig most rúgja tökön magát hogy ők semmire sem mentek….ha ha

Mint a képek is mutatják, Magyarország és Orbán Viktor teljesen el van szigetelődve a világtól, teljesen úgy van, ahogy a csodálatos ballib megmondóemberek, naponta, föcsögő nyállal hangoztatják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hiszek egy Istenben hiszek egy hazában hiszek Magyarország feltámadásában !! Mária országa virágozni kezdett !!

Új korszak Magyarország történelmében, ahol egy Európai régió Kina által felkért képviseletében már saját érdekeink is kaphatnak priorítást. Ezt is megéltük!

Köszönöm Miniszterelnök úr hogy ápolja a keleti kapcsolatokat! Csak az ő segítségükkel tudjuk legyőzni a nyugati liberális hatalmakat és Sorost! Köszönöm!

LÁTJÁTOK KOMCSIK ?? ILYEN EGYSZERŰEN KELL FOGADNI A VENDÉGET !!! EMLÉKEZZETEK A SZÁJBA CSÓKOLÓS BREZSNYEVRE ?TI AZT TUDJÁTOK CSAK !!

Ennyi elég is a jóból. A kommunista Kína nyílt és főleg vallásos hívekre talált kicsiny hazánkban. Végezetül egy olyan hozzászólást választottam, ami egyetlen mondatba sűríti mindazt, amit fentebb sok-sok szó felhasználásával (és szerintem elpocsékolásával) igyekeztek világgá kiáltani a hívek:

Lenyeg beke mindenkivel! Minden ertelmes emberrel lehet targyalni es kozosnevezore jutni! Az eddigi velemenyekre a valaszom egy olasz kozmondas, az agyalagyultak anyja mindig terhes!!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.