Május 22,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán Viktor helyett az unokáinkat éltessük

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,664,084 forint, még hiányzik 1,335,916 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A nyugdíjas kommandó ismét akcióba lépett, ezúttal Budapest III. kerületében csaptak le az ország legjelentősebb véleményformálói. Mint azt a Reflektor blog megírta, múlt héten Weszely Ernő vak zongora- és harmonika művész otthonába csöngettek be, hogy felvilágosítsák az urat a Soros–tervről, a migránsokról, valamint a határon húzódó kerítésről. Weszely akkor hibázott, amikor arra a kérdésre, hogy kitöltötte-e már a nemzeti konzultációt, nemes egyszerűséggel kijelentette, ő bizony kidobta a kukába.

Több sem kellett az idős hölgyeknek, azonnal megmutatták mit kap az, aki hálátlan nemzetárulóként nem mond véleményt a drága Orbán Viktor által személyesen küldött nemzeti konzultációról. Hát hogy képzeli, hogy egy ilyen, a teljes világ sorsát eldöntő kérdésben nem áll be az egyisten Orbán Viktor és kormánya mögé? Azonnal megráncigálták a férfit, előbb haját tépték, majd a bal fülét cibálták meg, hogy egy-két soros bérencezés után futva meneküljenek a tett színhelyéről.

A történet nem egy névtelen poszt alapján kezdett el terjedni, hanem a művész lánya számolt be róla nyílt levélben, majd maga Weszely Ernő is megerősítette a történetet az Index megkeresésére. Ez természetesen nem gátolta meg a kormánypropaganda segédmunkásait abban, hogy haladéktalanul tagadják a dolgot. A Fidesz sajtóközleményben hazudtolja meg a művészt is, a lányát is. A közleményben szépen levezette a pártmunkás, hogy az incidensről beszámoló Weszely Zsuzsa Soros György katonája. Undorító? Az bizony.

Hát hol a faszban élünk? Hova jutottunk, hogy egy csoport nyugdíjas – az övékkel ellentétes véleménye miatt – megtámad egy vak férfit? Most akkor tényleg az van, hogy már menekültekre sincs szükség a rettegéshez, vagy a gyűlölet elhatalmasodásához? Nagyon úgy fest. Elég egy ellentétes vélemény, és azonnal repül a pofon. Lassan ott tartunk, hogy már nem csak azt gyűlöljük, amit nem ismerünk, ami megrémiszt bennünket. Egymás nyakának, torkának, hajának, fülének esünk, akkor is, ha valaki nem ért velünk egyet, mert nem kíván lealacsonyodni a kormány szintjére.

Több ezren, magukat bármire felhatalmazottnak érezve nyilvánítják ki véleményüket. Azonban ezeket nem szavak, érvek, civilizált viták útján teszik meg, hanem esernyőrúddal, köpéssel, vagy egy jól irányzott ökölcsapással. Aki velük egyet nem értve, esetleg véleményt próbál formálni, az azonnal kap a fejére. Mocskos kommunista – legyen akár huszonéves – sorosbérenc, libsi ivadék. Miért lettek fontosabbak a kormány által sulykolt ideológiák, mint az unokák, vagy egy jó kávé a körúton?

Vajon mit gondolnak erről a kisunokáik, vagy éppen a már felcseperedett gyermekeik? Ez már rég túllépte azt a szintet, hogy egy jóízűt nevessünk rajta. Ez már tragikus. A legkisebb szégyenérzet nélkül pocskondiázzák a másikat, néha tettlegességig fajulva. Kezd egy olyan réteg kialakulni – vagy már meg is történt –, amely Orbán Viktor előretolt hadseregeként funkcionál. Plakátokat szaggat, sípolókat pofoz, vak, idős férfiakat ráncigál hajuknál fogva.

Az igazság az, hogy nem kötelező hülyének lenni. Nem kötelező beállni a gyűlöletkampányba. Van más opció is. Jó lenne, ha ez a pár ezer fős csoport nem csinálna teljesen hülyét az idősekből, ugyanis nem mindenkinek mentek el otthonról. Figyeljünk jobban egymásra, hogy ez az országos méreteket öltő agybaj ne terjedjen még ettől is jobban. Ugyanis ha így haladunk, a választásokig még az utcai lincselések sem kizártak. Ez már rég nem vicc, sajnos már nem az.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.