Május 15,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mindenki kapirgáljon a maga kis különbejáratú szemétkupacán, s a haza fényre derül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 734,189 forint, még hiányzik 2,265,811 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, kedveseim és drágáim! Szombatot ülünk, ha nem csal a naptáram. Vagy ha nem adtak ki tegnap este óta valami ezzel ellenkező előjelű felsőbb utasítást. Úgyhogy szeretettel köszöntök mindenkit a hiszterodefetisták és nyafogoncok nevében. Ezek volnának mindazok, akik annyira hülyék, hogy a pofájukra veszik a rothadó magyar egészségügy nevű izét, pedig. Igen, most találkoztam egy mintegy két hetes, nem éppen friss de annál inkább örökérvényű írással a Soros-hirdetésekkel telebaszkodott, Demokrata nevű oldalon, (a vallásom tiltja, hogy iderakjam) felbecsülhetetlen az értéke. Ebből derül ki, hogy mindenki idióta, aki vinnyog a romokban fetrengő magyar egészségügy fölött, mert az nem is igaz. Mert a nővérek nagyon kedvesek voltak, és nem is rohangáltak a patkányok. Jól van akkor. Ez most így konkrétan semmivel nem függ össze, de azért gondoltam, elmesélem.

A jó hírektől azonban ma sem foszthatom meg magunkat, úgyhogy a tegnapról ittmaradtakkal kezdjük. Nekem a kedvencem az, hogy Ausztria beperli a magyar kormányt Paks II. miatt az Európai Bíróságon. Christian Kern osztrák kancellár ellenzi a bővítést, szerinte az Európai Bizottság is elismerte, hogy a beruházás nem lesz nyereséges hatalmas állami segítség nélkül. Kern alapvetően azért ellenzi a beruházást, mert a paksi villamos energia olyan pluszkapacitást hoz a nemzetközi hálózatba, amely a német áramtőzsdén a jelenlegi 21,5 euróról várhatóan megawattonként 70 eurócenttel nyomja le az árakat. Azt nem láttam, hogy már diplomáciailag nyakon vágtuk az osztrákokat, vagy sem nem, de mindenki jegyezze meg jól: nincs egyetlen fillér állami pénz sem, és úgy megtérül, mint a kurvaélet.

De legalább az ellenzéki oldalon tiszta a sor. Vagy a káosz, vagy a franc tudja, mi. Október 23-át tuti nem fenyegeti az, hogy a Közös Ország Mozgalom által szervezett közös tüntetésen vegyenek részt. Úgy is kell, mindenki kapirgáljon a maga kis különbejáratú szemétkupacán, s a haza fényre derül. De ahhoz még – úgy tűnik – bőven meg kell mártózni a fertőben, és még távolról sem értünk le az aljára. Éljünk!

Újabb elmebeteg, morális hulladékok által működtetett horrortanyára talált az ATV Híradó stábja a Pest megyei Kocséron, ahol vélhetően illegálisan szaporított kutyákat darálhattak le. 🙁 Az erdei tanyán szinte mindenhol csonthalmok és állati tetemek voltak. Akinek van hozzá lelki ereje, az ITT belenézhet a borzadályba. Ma sem lett jobb hely ez a világ, rengeteg mocsok aljadékkal kell megosztani nem csupán a bolygót, de ezt az országot is.

Miután Navracsics Tibornak időszerű lesz rádöbbenni, hogy a Fideszben nincs helye az ellenvéleményeknek, azokat jobb ha megtartja magának, tehát ha a főnök sorosozik, akkor szíveskedjék ők is még hangosabban sorosozni, a narancsültetvényen régebb funkcióval bíró fideszesek kezdték – ugyan kicsit kesztyűs kézzel, kicsit eltartott kisujjal – bírálni az állampárt álal követett irányvonalat. Martonyi János egykori külügyminiszter az etnikai homogenitás koncepcióját merte kritizálni, előrebocsátva, hogy nem lesz népszerű az, amit ezzel kapcsolatban gondol. Nálam nagyon is népszerű, ugyanis erről beszélünk mi is minden alkalommal:

… ebbe a homogén nemzetállami szupremácia koncepciójába nem igazán tudom elhelyezni a három-négymillió magyar honfitársamat, a magyar nemzetnek a részeit

– mondja Martonyi. Mivel az ex-külügyminiszter úr láthatóan nem érti, elmagyarázom: a 3-4 millió határon túli honfitárs kizárólag szavazóbázist jelent a Fidesznek. Ennyit és nem többet. Tehát egy lekenyerezhetőnek, lefizethetőnek nézett konglomerátumról beszélünk. A homogén nemzetállamukat meg kenjék a hajukra, az Orbán Viktort a legkevésbé sem zavarja annak dacára sem, hogy az, amiről ő beszél, tökéletesen ellentétes a kisebbségben élők érdekeivel. Ezzel párhuzamosan Stumpf István egykori fideszes alapember, mára alkotmánybíró arról beszélt, az alkotmányosság helyreállítása ma szükségesnek látszik. Aha. Tehát miután az egykori kancelláriaminiszter úr végignézte, hogyan rombolják az alkotmányosságot az elvtársai, mostmár visszaállítaná. Szép ez, csak szomorú kissé.

Közben a kormány szórakozik a CEU-val, tologatják az új feltételeknek való megfelelésre vonatkozó határidőket, a civileket kitiltották a börtönökből, Rétvári meg azt mondta, hogy a tranzitzónában európai ellátást kapnak a menekültek, mert még tévé is van, úgyhogy coki. No, hát ezek mennek, meg a bárányfelhők, remélem, hogy egy unalmas, eseménytelen szombati napnak nézünk elébe, és csupa rózsaszín történésekről számolhatunk be. Addig is muzsikáljunk 😉 Csááóó!

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.