Július 22,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Akkor tessék szíves lenni feljelenteni Soros urat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,819,644 forint, még hiányzik 1,180,356 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor péntek van, jó reggelt, úgy döntöttem, még a cuki cica is belefér. Ha már a propaganda súlya alatt butuló kedves olvasó, vagy nem olvasó kommentje fogadott a postaládánkban éhgyomorra. Nem Németh Szilárd írta, de kemény:

Kerdem en, egy taxist bezarnak, ha rajtakapjak embercsempeszeten, Soros urat miert nem lehet az EU birosagon bünszervezetben elkövetett, illegalis embercsempesazet szervezeseert feljelenteni ? Hm, erdekes, nem ?

Hát tényleg, kurva érdekes. Csak azt nem értem, hogy miért nem fogja magát az agyát önként és dalolva a kormányzati összeesküvés-elméleteknek kiszolgáltató polgár és miért nem jelenti fel ő maga Soros urat? Aki újabban taxisnak állt, vagy franc tudja, mit csinál, de szervezi azt a szájbakúrt migrációt, és csempészi befele a terroristákat Magyarországra? Hogy erről látott-e már valaki bizonyítékot, az mindegy is, a Fidesz azt mondta, hogy Soros. Akkor tessék szíves lenni feljelenteni Sorost, ha már a kormánypárt ennyire azért nem tökös. Nem is lehet, hiszen pontosan tudják, hogy hazudnak. Nem baj, akkor a mezei szavazójukra hárul a feladat, hogy szolgálják a hazát. Tessék feljelenteni Soros urat, semmi akadálya nincs.

Nem, sajnos nem vagyunk immunisak az elbutulásra, és aki tegnap este vette a bátorságot és belenézett Molnár Zsolt Németh Szilárddal folytatott, vitának alig nevezhető, a konstans ordibálás és hörgés által fémjelzett szájkaratéjába, az pontosan tudja, miről beszélek. Ez volt az a műsor, amit meg sem próbálok leiratozni, mert egyszerűen lehetetlen: Szilus sikerrel abszolválta a rábízott feladatot. Leüvöltötte a vitapartnere fejét: Soros-terv. Molnár eredetileg Gulyás Gergelyt és Rogánt hívta nyílt televíziós vitára határvédelem, bevándorlás, nemzeti konzultáció és „Soros-terv” ügyében, azonban a Fidesznek Szilárdra futotta. Nekik ez a vitakultúra. Néha egy-egy személyeskedés, oda nem tartozó faszságok puffogtatása, meg Soros, Soros, Soros. Erős idegzetűeknek ITT bővebben, én képtelen vagyok erről bármit is gondolni.

ITT meg egy jó cikk arról, hogy vajon miért jöhetett létre egyáltalán ez a vita és hogy vajon Gulyás leül-e a Jobbik frakcióvezetőjével, Volner Jánossal vitázni a bevándorlásról? Tekintve, hogy a Jobbik is kihívta a kormánypártot. Ha a Fidesz ebbe belemegy, akkor valószínű, hogy csak a téma miatt állt bele a vitába a kormánypárt az MSZP-vel. Ha viszont nem megy bele, akkor okkal gondolhatják az elemzők, hogy a Fidesz félti a centrális erőteret, gesztusokat akar tenni az MSZP-nek. Majd meglátjuk.

A fentiekhez kapcsolódva azt még írjuk a többi közé, hogy a kormány egyik közkedvelt biztonságpolitikai összeesküvője szakértője egy nappal korábban Lölö Echo TV-jében ragadtatta el magát a fizetéséért. Az Informátor nevet viselő műsorban a magyarországi iszlámról gányoltak össze egy anyagot, ebben tűnik fel a külföldi hírszerzést irányító Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója. Aki azt állította, hogy a menekülteket segítő civilek nem csupán kollabroánsok, hazaárulók, de háborús bűnösök is. Földi Lászlót látják, hallják:

Erre mit lehet mondani? Hogy az ilyen embereket jobb helyeken kényszerzubbonyban, gyógyszeres kezeléssel kísért orvosi megfigyelés alatt tartják? Hogy rosszabb helyeken az ilyen embereket kurvajól megfizetik azért, hogy ilyen ordas eszméket terjesszenek? Itt már minden határon túlmentünk, és igen nagyon nagy a baj, feleim.

Nem baj, mert a szellemi pusztítás mellett minden is visznek, mint a cukrot.  Miután nemrég a Csetényi nevű nettó 6 milliárdot is meghaladó miniszterelnökséggel kötött szerződéséről volt szerencsém megemlékezni, a Kuna nevű másik haver (ez nem Rogán szomszédja, hanem Szijjártó haverja) sem tud félreállni a guruló milliárdok útjából. A Magyar Nemzet írta meg, hogy a Szerencsejáték Zrt. 5,5 milliárd forintról 9,3 milliárd forintra módosította a 2017-es kommunikációs szerződését a Kuna Tibor tulajdonában lévő Trinity Communications Kft.-vel. Fincsi, mi? Kommunikációs kampányolnak a csávók, viszik a közpénzt, de ez rendben van.

Akárcsak a nemzeti konzultációnak csúfolt milliárdos projekt. A Mráz Ágoston Sámuel nevű másik jól fizetett morális hulla is megmondta: azért kell a konzultáció, mert egyben tartják a szavazótbort. Hát nem kurvajó? Már nem is titkolják. A mindenki pénzén a Fidesz egyben tartja a szavazótáborát. És rebbent a szeme bárkinek is? Dehogy. A hívek még hálásak is. Reménytelennek tűnik a helyzet? Dehogynem.

Akkor most jól figyeljünk, mert a Magyar Idők írta meg, tehát a jól értesültség minden vitán felül áll: regionális különleges műveleti egység, más néven kommandós vagy deszantos parancsnokság jöhet létre Magyarországon. Szerintem ez jó, mert minden mást megoldottak, már csak fegyverkezni kell. Palkovics szerint például nem létezik diplomás munkanélküliség. Igaz, hogy Borsod megyében félmilliós forintos fizetést is ígérnek egy óvonőnek, csak menjen, de nincs munkaerő. Igaz, hogy orvosi rendelőkben nem működik a lift, ezért az orvos jár le a kerekesszékes betegekhez. Igaz, hogy mélyül a szegénység, de ki a f@szt érdekel, amikor háborús pszichózisban kell tartani az országot? Sokakat, túl sokakat nem érdekel. Azért tartunk itt.

Ha minden igaz, és miért is ne lenne, akkor a választások után (amelyeket nyilván a Fidesz fog megnyerni) nekieshetnek újra a külföldi üzletláncoknak és például az Aldi, a Lidl mehet a levesbe. A cél világos, erről nem tettek le: a hazai tulajdon részarányának további növelése a multik kárára. Ez is szép lesz. Csak szomorú.

Hát ennyi egyelőre bőven elég egyelőre belőlem, később visszatérünk. Szép napot mindenkinek!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.