Június 20,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

DÜHÖNGŐ


Figyelj, Fidesz!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,873,430 forint, még hiányzik 1,126,570 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Kacagó Magyarország nevű titkos program keretében haknibrigádok járják a vidéket és igyekeznek felderíteni a nagyérdeműt. Fene tudja, én Hofit sokkal jobban szerettem. Ebből is látszik, hogy mennyire silányul a közélet, ha már a Semjén-Bayer duónak kell mosolyt fakasztania. Már amennyiben a kínvigyor mosolynak számít.

Ez a két félresikerült humorzsák utoljára Vác városában bohóckodott, egy Magyar Magyarországot! Európai Európát! nevű rendezvényen. Már a cím is vicces. Ettől megihletődve javaslom a kormánynak, hogy amennyiben a hívek már leszarják Sorost is, a migránsokat is, indítsanak új háborút. Hopp, micsoda remek gondolatok jönnek! Mondom, mit találtam ki.

Figyelj, Fidesz!

Olyan ötletem van, hogy a néhai Finkelstein és a sajnos nagyon is jelenkori Habony a fasorban nincs hozzám képest! Elmesélem, mit találtam ki. A számlaszámomat biztosan tudod, oda kérem a hálanyilvánítást. Hátha egyszer nekem is telik Ibizán szipogásra. Mert most legfeljebb az influenzaszezonban szoktam, azt is itthon. Na tehát.

Szabadságharcot kell hirdetni a – dobpergés! – napfelkeltéért. Gondolj bele, Fidesz! Ez olyasmi, amit mindenki lát – kivéve, aki semmit nem lát, de az legyen az ő baja, ha már egyébként is magára van hagyva minden fogyatékkal élő -, nem úgy, mint a migránsokat. Ez atombiztosan minden reggel megtörténik, a migránsok meg egyáltalán nem jönnek atombiztosan. Ha esetleg teljesen nem jönnek, akkor mit fogsz csinálni? Mit mondasz a híveknek? Vagy Nógrádi és Bakondi beöltözik migránsnak és ők ketten fogják riogatni Becskén az öreglányokat? Na, ugye! Ez a migráns-dolog necces és kiszámíthatatlan, a napfelkelte meg nem az.

Sorosra sem lehet az idők végezetéig számítani. Egyrészt nem fiatal ember, mi van, ha meg talál halni? Vagy nem hal meg – innen is hosszú életet kívánok neki -, hanem mondjuk kipakolja valaki a bizonyítékokat arról, hogy marhára nincs is Soros-terv és szó sincs arról, hogy az öreg rá akar szabadítani Európára tizenszázezermillió migránst. Jó, ezt most is tudjuk, de mi van, ha eljut a hívek agyáig is? Az már ciki lenne.

Na, ezeket kell lecserélni. Mondom a menetrendet. Bayer Zsolt ír egy publicisztikát, amelyben felveti, hogy nem is biztos, hogy holnap fel fog kelni a nap. De ha holnap fel is kel, holnapután már nem. Ezt átveszi az Origo és egy névtelen cikkben hosszan fejtegetik, hogy az nem is úgy van, ahogy eddig tudtuk, a napfelkelte nem egy természetes dolog és veszélyben vagyunk. Innen cifrázza tovább a Ripost, a Demokrata, a Magyar Idők, a PestiSrácok, a 888.hu. A köztévé ezekre hivatkozva csinál egy drámai riportot A Szakértővel (Földi-Bakondi-Nógrádi lejátszott, erre a feladatra találjatok valaki mást), aki könnyek között vallja bele a kamerába, hogy bizony holnaptól sötét lesz. Mindörökkön-örökké. Mindmeghalunk.

Ezen a ponton lép színre a CÖF. Fénymenetet kell szervezni! Hatalmas molinókat kell csináltatni – persze milliárdokért én meg kérem a fent említett számlaszámra a részemet Rogán szomszédjától -, ilyen feliratokkal: Fényt akarunk! Harcoljunk a napfelkeltéért! Csak a Fidesz védheti meg a Napot!

Na, ezekkel kell éjféltől reggel hatig körbe-körbe masírozni országszerte. A sok hülye meg csak áll majd tátott szájjal és lassan megérti: tényleg minden reggel felkel a nap. Ezt Orbán csinálja, megvédi őket a sötétségtől! Minden nap. És azt is megértik majd, hogy a Fidesz és főleg Orbán nélkül soha többé nem kel fel a Nap, örök sötétség, hideg és dögvész vár az országra. Ezért mindenki rátok fog szavazni.

Na, mekkora eszem van? Nem kell itt a bizonytalan migránsokkal és a láthatatlan Sorossal vesződni! A napfelkelte a kulcs. Használjátok nyugodtan az ötletemet. Nektek már úgyis fogyóban van, ami van, az is szar.

Nincs mit.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.