Június 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Ki tud hülyébbeket mondani? verseny dobogósai

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,516,732 forint, még hiányzik 1,483,268 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó estét! Meg szépet is. Ő itt fölöttem Delta kutyus. Rendszeres olvasóink ismerhetik egy régebbi cikkből. Ő az erdőben talált, törött lábú kis mentett, aki nagyjából éhen halt, mire jött a segítség, mert a sérülése miatt a falkája nem engedte enni. Most így fest, szépen királylányosodik. Megy a roborálása ezerrel és hamarosan meglesz a műtét is, akkor majd száguldozhat – sántán is szokott – vigyorogva. Szerintem napról napra szépül és a jó kajának, valamint a bele tömött kalciumnak és egyéb varázsszereknek köszönhetően erősödik is.

Azt hiszem, sikerült megtalálnom a nap (hosszú még a hét) legzűrzavarosabb sajtóközleményét. Mutatom.

Budapest, 2017. szeptember 19., kedd (MTI) – Az iskola a biztonságra nevelés legfontosabb terepe, egyúttal biztonságos közeg a gyerekek számára, ezért az ottani biztonságot az iskolán kívülre is ki kell terjeszteni – mondta Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatásért felelős államtitkára kedden Budapesten, a Biztonság hetének központi rendezvényén.

A gyerekek és a fiatalok közlekedésbiztonságát szolgáló tematikus programhét alkalmából az államtitkár hangsúlyozta, hogy az iskolákban viszonylag kevés és enyhe baleset történik, a biztonságot a minden tanulóra kiterjedő, állami finanszírozású balesetbiztosítás is erősíti.  Palkovics László szerint a balesetek megelőzésében a nevelés fontosabb a rendőri és jogi eszközöknél, büntetéseknél, a műszaki eszközöknél és biztonsági rendszereknél is. Hozzátette, hogy a felelős közlekedésre nevelést gyermekkorban kell elkezdeni, a jogosítványt szerző fiatalok KRESZ-oktatását pedig hatékonyabbá kell tenni. (MTI)

Hogy mi van? A gyereket az iskolában nem üti el az autó, mert van állami finanszírozású balesetbiztosítása? Amúgy tényleg nem ártana KRESZ-oktatást bevezetni a mindennapi vinnyogás helyett. Sőt, én nem engednék senkit bicajozni egy alap KRESZ-vizsga nélkül. Mondjuk vezetni sem engednék mindenkit, akinek amúgy van jogsija.

Kósa Lala meg azt mondta valahol, valakinek, hogy Soros nem hajlandó a magyar törvények betartására. Jól van, jó miniszter lesz belőled. Mert okos vagy. Én meg álmos, de én nem is leszek miniszter.

A nap kommentje Anna Máriától (az ideális olvasó):

Jaaaajjjjjj! Már a címet olvasva is lábrázást kaptam???
Most akkor elolvasom az írást?

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.