Július 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


„Ha mán Magyar vagy tanitsd meg őket magyarul!”

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,384,312 forint, még hiányzik 615,688 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tegnap némi fenntartás és töprengés után (az eredeti Facebook-poszt szerzőjével nem sikerült előzőleg felvennünk a kapcsolatot) megosztottuk saját közösségi oldalunkon annak az Ausztriában élő magyar nőnek a történetét, akinek színesbőrű férjét és két gyermekét nem engedték felszállni egy Budapestről Bécsbe induló távolsági buszra.

 

Amint az várható volt, a történet nagy vihart kavart, és bár semmi kedvem nem volt több száz hozzászóláson végigrágni magam, a véletlenszerűen szembejött kommentek egyikének és másikának tükrében kijelenthetem: a helyzet aggasztó, de legalább reménytelen is. Valahányszor leírtam az elmúlt hónapokban, hogy ennek az országnak a tragédiája nem abban áll, hogy téglánként széthordják-szétlopják, hanem, hogy a lelkét és elméjét mérgezik, pusztítják felelőtlenül… nos, akkor többek között az ilyen, és a hasonló szituációkra gondoltam. Amelyek nem valahol egy elszigetelt, hermetikusan elzárt, távoli dimenzióban zajlanak, hanem – a lopakodó gyűlöletpropagandával lépést tartva – a mindennapi életünkbe szivárognak be.

Jó, rendben van, ez egy ilyen autóbusz társaság. Bécsbe szállítanak utasokat, de senki nem beszél angolul, németül. A sofőr? Ugyan már.

Az is rendben van, hogy – biztonságuk érdekében – a 0-3 év közötti, illetve a 150 cm-nél alacsonyabb utasok csak speciális gyerekülésben szállíthatók. Az nem tudom, mennyire van rendben, hogy ezt a kísérőszemélynek kell magával vinnie, ha gyerekkel utazna. (Nagyjából semennyire?)

Nem tudom, mennyire van rendben, hogy amennyiben létezik egy ilyen üzleti szabályozás, és amennyiben a buszállomáson lehet magasított, speciális ülést venni ilyen helyzetekben, miért nem lehet erről – mindenféle konfliktust elkerülendő – tájékoztatni az utasokat. Ha már kifizetik azoknak a fránya jegyeknek az árát, akkor ne felszálláskor kelljen szembesülniük azzal, hogy nem csak hogy nem utazhatnak, de a jegyek árát sem kapják vissza. Miből gondolja bárki, hogy az ilyen módon átvert utas felhőtlenül örülni fog, amikor mellbevágja a rögvalóság?

Végképp nem tudom, mennyire van rendben az, hogy egy ilyen esetből rendőrségi ügy legyen, hogy egy istenverte buszjegy vásárlás oda fajuljon, hogy a kétgyermekes apát rendőrségi tortúrának vetik alá és olyan jegyzőkönyvet próbálnak aláíratni vele (nem tudjuk, nem voltunk ott, de a felesége állítása szerint), amelyben valami olyasmit kellene elismernie, amit el sem követett.

Most akkor hat darab, semmilyen idegen nyelven nem beszélő rendőr kellett ahhoz, hogy a nyakukon dagadó erekkel, kórusban migránsozó igaz magyarokat megvédjék egy színesbőrű apától és két gyerekétől? Akiket azért vertek át, mert nem beszéltek magyarul? Csak azért, mert nem volt senki, aki felvilágosította volna a rohadt üzleti szabályozásról, miszerint otthonról kell hurcolni a gyerekülést, ha utazni akarnak?

Tehát miután átbasznak, nem tájékoztatnak megfelelően, és ráadásul nem is utazhatsz, bónuszként rendőrt is hívnak rád, mert emelt hangon teszed meg az észrevételeidet, hogy bocs, baszki, de hát átvertetek. Tényleg? Ez a dolga bárkinek, hogy szemlesütve, fél lábon állva tudomásul vegye, hogy hülyének nézik?

És miközben tudható, hogy semmiféle tettlegesség nem történt a büdösmigráns részéről, szívesen megnéznék egy-két galamblelkű hazafit, amint hasonló helyzetben mosolyogva megköszöni a maximálisan tisztességes bánásmódot. És hogy miért az az első kurva gondolata bárkinek egy színesbőrű ember láttán – ami aztán fogai kerítésén távozik is nagy erőkkel -, hogy büdösmigráns? Hát ezért. Mert ebben a puskaporban élünk hosszú hónapok, évek óta. És senki nem gondolhatta komolyan, hogy következmények nélkül marad a napi, kormányazatilag levezényelt uszítás, hergelés, migránsozás, fenyegetőzés.

Ennél a képtelen, ocsmány történetnél csak annak utóélete a büdösebb. Hát miért nem ment ő is repülővel a feleségével ahelyett, hogy buszoztatni akarta volna a gyerekeket? Biztosan illegálisan tartózkodik Európában és el akarta kerülni az útlevélellenőrzést. Hát persze. Különben is minek jönnek ide olyanok, akik nem beszélnek magyarul? Hát a néger, az néger marad, mit tegyünk, ha Afrikában nem ismerik a gyerekülést?

És szó szerinti idézetek formájában:

  • Ilyen kamu szarokat miért vesz be mindenki?
  • Ha itt nem tetszik el lehet menni és ha mán Magyar vagy tanitsd meg őket magyarul! 
  • mi köze van a magyaroknak ahhoz, hogy egy hülye liba férje egy német társasággal akart volna Bécsbe utazni és nem értette amit a német sofőrök vartyogtak neki?
  • Akinek nem tetszik ez az ország az menjen Németbe,Angliába,Franciaországba!!
  • Sajnos a fajtársak tettek azért hogy Magyarországon ne szíveljék a négereket.
  • A zurad odaégett a szoliba az a baj

Lehet ilyeneket és ennél vadabbakat is írni, és sőt: még azt is hozzá lehet tenni, hogy ilyen, és hasonló atrocitások bárkivel megtörténhetnek, ahhoz még színesbőrűnek sem kell lenni. Pontosan. De ettől ez nem lesz normális, és kár lenne úgy tenni, mintha az lenne. Hogy a korrekt felvilágosítás elmulasztásával párhuzamosan pénztáros Mancika első dolga, hogy rendőrt hívjon, az nem normális. Hogy hat rendőr közül (ha már annyian annyira ráértek) egy sem beszél semmilyen nyelven, és mindenki vessen magára, ha (Magyarország a magyaroké!) nem beszéli a hivatalos nyelvet, az sem normális.

Ettől persze ez az egész nem Magyarországról és nem a magyar emberekről állít ki szegénységi bizonyítványt (ezt szeretném külön kihangsúlyozni, és az egyébként jogosan felháborodott hölgy figyelmét is felhívni erre). Mindössze a magyar emberek egy részének jellemrajzát festi meg, akikhez hasonlók máshol is élnek, hasonló arányban. Akikkel egy megélhetésileg gyűlöletet keltő, gyűlöletből élő politikai bűnszervezet elhitette, hogy minden tekintetben más nációk felett állnak, különbek másoknál, és akik azonnal büdösmigráns terroristákat vizionálnak, midőn meglátnak egy kétgyermekes színesbőrű férfit.

Ne áltassák magukat: nem állnak mások felett egyáltalán. Egyszerűen arról van szó, hogy a politikai puskapor elhomályosítja a látást, módosítja a tudatot, mérgez és nyomorba dönt. Nem kellene megvárni, hogy egész ország egymásnak essen, vagy belefulladjon a beteg rasszizmus, a paranoiás gyűlölködés feneketlen mocsarába. Már nem sok hiányzik.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.