Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán egyszerű

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,314,946 forint, még hiányzik 685,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vadvirágos, pálinkafüttyös szép estét! Most derült ki  (számomra), hogy péntek van. Ami azt jelenti, hogy egy komplett nap telt el abban a tudatban, hogy szerdát írunk. Szóval gyorsan véget ér a hét, de mindegy is.

Ma végre kiderült, hogy miért nem lehet tudni, hol is nyaralgat a mi imádott miniszterelnökünk. Mondjuk én pont nem imádom és miniszter sem vagyok, tehát nekem nem elnököm, de Kiszelly Zoltán politológus (Századvég) megfejtette. Szerinte Orbán szeret egyszerű emberként nyaralni, testőrök nélkül és valószínűleg most is Lévai Anikóval egyszerűsködik valahol. És azért nem lehet tudni, hogy hol, hogy nehogy zarándoklat induljon lábnyomcsókdosásból kifolyólag. Vagy köpködés ügyben, ha ellenségről van szó. Jólvan akkor.

Közben kirúgták a felcsúti, valamint nemzeti gázszerelő legújabban felvásárolt vidéki lapjainak főszerkesztőit. Mondjuk nem hinném, hogy komolyabban meglepődött valaki is ezen.

Az Origóból tudom, hogy húsz éven belül Afganisztánná fog változni Ausztria, valamint elgettósítják a német városokat a migránsok. A Magyar Idők viszont előásta a méltán elfeledett Földi Lászlót, de momentán nem érdekel, mit beszél. Úgyis tudom. Szintén innen értesültem arról, hogy az MSZP felajánlotta szolgálatait Simicska Lajosnak. Ha így haladunk, holnap már arról fognak írni, hogy a Jobbik és az MSZP egyesül. Alig várom.

A 888.hu viszont talált egy neves (anyukája adta neki) lengyel filozófust, aki szerint Orbán Viktor nélkül sokkal rosszabb volna az európai közélet. Hát, fene tudja. Én azért örömmel kipróbálnám. Szeretek szenvedni. Meg aludni is szeretnék, úgyhogy most veszem is a búcsúmat.

A nap kommentje a túloldalról, hogy ne csak beltenyésszünk állandóan.  László közlendője:

És elmondok mèg valamit. Én németbe járok dolgozni de mindig örömmel jövök haza. Mert ez az én hazám. HAZA. Fogalmatok sincs a jelentéséröl. Húzzatok is el a faszomba innen. Nincs rátok szükség.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.