Június 15,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Egyéb


888, a független médium

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,681,290 forint, még hiányzik 1,318,710 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mint az már több híradásban is megjelent, augusztus 20-án a Karácsony Gergely valamint Juhász Péter összefogásával tömegtüntetést szerveznek a szabad sajtó melletti kiállásért. Videóüzenetükkel már több helyen lehetett találkozni, azonban egy 888-as cikk apropóján újra a látóterembe került. Ugyanis rég nevettem már ennyit. A 888 nevű „hírportál” a következőt nyilatkozta meg

„A rendezvényen a szabad sajtó – tehát a 888.hu – melletti kiállást szorgalmazzák.”

Úgy látszik a lakájmédia egyik jeles képviselője képtelen belátni, hogy az emberek nem hülyék. Hazudhatnak ők, amit csak szeretnének, nincs az a megveszekedett barom aki komolyan elhinné, hogy a 888 egy független médium lenne. Talán azok hiszik ezt el, akik nem ismerik a független szó jelentését.

A kormánypropaganda és uszítás a két jellemző profilja, ennek a nagy részben adófizetők pénzéből kitömött szennylapnak, mégis képesek hétről hétre függetlennek nevezni magukat. Ugyan az állami hirdetések százai között néha igen nehézkes navigálni a weboldalon, azonban ilyen csemegékért mindenképpen megéri.

Hagyjuk meg tehát a lakájmédia egyik szereplőjének, hogy álmait tovább élve, komolyan bebeszélje magának, hogy akik augusztus 20-án a szabad sajtóért tartott megmozduláson részt vesznek, azok valóban kiállnak a 888-nál dolgozó, újságíróknak nem nevezhető dolgozókért. Egyszer ugyanis ennek az álomnak vége szakad, a valóság pedig igen kegyetlen tud lenni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.