Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Egyéb


Orbán Viktor a kereszténység szégyene

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

 „A migránsok fivéreink és nővéreink, akik jobb életet keresnek távol a szegénységtől, éhezéstől, háborútól.”

Ferenc pápa, a katolikus egyházfő írta ezeket a sorokat egy tegnapi Twitter bejegyzésében, felszólítva híveit az elfogadásra. A pápa már nem először nyilatkozott meg kényes kérdésekben, azonban embersége mindannyiszor visszaköszönt soraiból. A korábbi évtizedek pápáitól eltérően, valóban a katolikus egyház megreformálásán dolgozik, mellyel emberek millióinak bizalmát sikerült elnyernie.

Ezzel szemben Orbán Viktor, a keresztény Európa felkent védelmezője napról napra megy szembe az egyházfő iránymutatásával. Sok kérdésben nem értenek egyet, azonban a menekültkérdés mindennél nagyobb szakadékot hozott létre kettejük között. A tavalyi évben ugyanis Áder János meghívását elfogadva kicsiny hazánkba érkezett volna, azonban ez elmaradt. Okok akadnak bőséggel. Szolgáljon ezen okok egyikeként országunk miniszterelnökének véleménye a menekültekről.

„Ha nem láncoljuk le őket egy nehezen elmozdítható tárgyhoz, akkor hamarosan kereket oldanak, és oda mennek, ahol nagyobb jólétet remélnek, mint tőlünk” – mondta ezt a reformatus.hu kérdésére.

Milyen kereszténység az, amelyet Orbán Viktor vizionál?

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.