Május 18,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Igazuk van, tolják, nyalakodjanak a kamera előtt. Bele a pofánkba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,575,270 forint, még hiányzik 1,424,730 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
  • Sok magyar embert érdekelne, hogy Botka Lászlónak miből futja egy 25 millió forintos autóra. A Fidelitas 25 millió forintos kérdése Botka Lászlóhoz.
  • Botka László ismét lebukott, autóján és luxusnyaralásain túl luxusóráiról is elfelejtkezett, amikor vagyonnyilatkozatát töltötte ki.
  • Botka László átverte az embereket. A Fidesz és a KDNP arra kéri Botka Lászlót, árulja el végre, mennyi a valós vagyona!
  • Botka László hazudik a valós vagyonáról. Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje át akarta vágni az embereket, hazudik a valós vagyonáról.
  • Vagyonnyilatkozati eljárás Botka László ellen. A Fidesz szeretné megismerni a teljes igazságot, ezért a jövő héten Szegeden vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Botka László ügyében.
  • Ha Botka Lászlónak fontos az igazság, akkor tisztázza végre, mekkora a valós vagyona!
  • Benyújtották Botka ellen a vagyonnyilatkozat-tételi eljárást Szegeden. A szegedi Fidesz kezdeményezte a vagyonnyilatkozat-tételi eljárást Botka László helyi polgármesterrel, MSZP-s miniszterelnök-jelölttel szemben csütörtökön.
  • Egyértelmű, hogy Botka Lászlónak takargatnivalója van. Botka Lászlónak takargatnivalója van vagyoni helyzetével kapcsolatban és a szegedi MSZP falaz neki.

Remélem semmit nem hagytam ki a Fidesz Botka László vagyoni helyzetének tisztázásával kapcsolatos vergődéséből, amit a Fidelitas ifjú titánjai kezdtek el április elején és azóta se bírtak leszakadni róla a kormánypártok. Mészáros Lölö vagyoni helyzete fasznak nem idegesíti őket, Botka luxuskarórája és 25 milliós terepjárója de. És a hívek vinnyogva-fröcsögve Botka fejét követelik, mert ez egy ilyen ország. A miniszterelnökük 720 ezres röhej-megtakarítása sem szúr szemet, arról sem hallottak, hogy idősebb Orbán Győző is talicskával hordja a pénzt az állami megrendelések után, amelyek elől ő sem bírt félreállni. Lehet oszolni, nincs megint semmi látnivaló.

Ami engem illett, kurvára nem bánnám, ha Botka már végre állna elébe annak, aminek kell, hogy ez az idétlen hörgés hátha abbamaradna végre, mert a végén Hollik vagy Rezsiszilcsi még megüti a gutát ebben a nagy fennforgásban. Addig is jönnek itt velem szembe a hírek:

– 60 milliós buktával zárt Vajna Tímea szépségkirálynős cége, a Beauty Enterprises Hungary Rendezvényszervező kft a tavalyi évet, ez háromszor akkora mínusz, mint az azt megelőző év teljesítménye.

– Ki nem szarja le a 60 milliót, amikor Vajna András parókakészítő, adót kénye-kedve szerint fizető kaszinópápa (=adómentes kaszinóprofit-tulajdonos) és filmügyi médiatulajdonos meg közben 7,2 milliárd forintos veszteséget kalapált össze szintén tavaly a TV2 Média Csoport Zrt.-vel. Tegyük hozzá, gecisok állami hitel és állami reklám ellenére.

Najó, tehát ameddig kiderül, hogy Botka Lászlónak milyen és mennyi takargatnivalója van, és különben is Soros – jelezném, hogy a luxuskarórája és a luxusterepjárója értéke leginkább a töredéke annak, amit Timike drága egyetlen vállalkozásán elbukott, tekintve, hogy az önerőből nyitott fánkozdáról nincsenek információink -, nézzük a nemzet Vajnáit, akiknek szerencsére semmi takargatnivalójuk nincs, az orrunk előtt élik világukat. Ja, és nyalakodnak is, szólok előre, ha esetleg:

A trash-bulvár atyja, Körmendi Gábor által Cannes-ban készített exkluzív interjúban a nemzet Vajnái elmesélték tehát, hogyan bírják egymás nélkül hónapokig. Igen, bazmeg, ők tényleg szeretik egymást, le lehet róluk kattanni. És Andy papa csak jót akar az ő Timikéjének és ezért elengedte őt Ámerikába, hogy tanuljon meg angolul és szerezze meg az állampolgárságot, és mindenben segíti, hogy érvényesülni tudjon.

Hát nem jó látni ezt? Hogy egyiküket sem törte derékba sem a több tízmilliós, sem a nem kevés milliárdos bukta? Én érzem rosszul magam, hogy egyáltalán szóvá tettem. Hát nem tök jó látni ilyen egymást őszintén szerető embereket, akik mindent megtesznek egymásért? Csak az irigység, persze. Az beszél belőletek. Tegyétek a szívetekre a kezeteket: nem tölt el jó érzéssel, hogy bármibe belekezdenek siker koronázza minden léptüket? Sajnáljátok tőlük? Nem jó látni, hogy ha egy nyereséges üzletet nem is tudnak összehozni, Amerikától Cannes-ig, a Maldív-szigetektől a Seychelle-szigetekig tolják a bulit, és sose fogy el a pénzük? Nincs annyi közpénzmilliárd, amit az adóelkerülő, adófizetést szelektíven megúszó, adómentes profitot az országlakók pénzéből eltulajdonító offshore-lovag ne tudna elverni, és tényleg van ember, aki sajnálja tőle?

Hát ha Botka ezek után nem hozza nyilvánosságra a vagyonnyilatkozatát, akkor sehol nincs. Mert jó hogy Vajna Tímea az ő saját lábán legalább egy fél vagyonnyilatkozat, de hol a Botkáé? Merthogy. A 4 millió keményen nélkülöző nagyon kisember országában tehet róla ez a magyar nyelvet darabokra törő, dörzsölt ex-parókakészítő zseni, hogy rá szabják a törvényeket, hogy lapátolják neki a felfoghatatlan mennyiségű közpénzt? Hát mi ez, ha nem a polgári, keresztény, konzervatív életforma csúcsa? 40 évvel fiatalabb feleséget tartani közpénzen és ezt minden adandó alkalommal szégyen nélkül tolni bele az ország arcába? Luxusbaloldal, az.

Igazuk van. Tolják. Nyalakodjanak a kamera előtt. Bele a pofánkba. És lájkolja Krumplinéni/bácsi és szidja az elmúlt nyolc évet. Ez kell ide. Parádézzanak a közösből. Ne sajnáljuk Timikétől, hogy a Riviérán vonaglik a másfél milliós szettjeiben, legyünk hálásak neki, hogy segíteni akar az embereknek, állatoknak és a gyerekeknek elsősorban, miközben a férjeura és szerelemmel szeretett Endije milliárdokat égetett el egy év alatt az évszázad szennykanálisára. Nem baj, majd az országlakók szívesen kifizetik, és Timike tovább vonaglik majd valami egzotikus putriban szügyig Givenchyban.

És igen, én vagyok az irigy proletár, és ugyanbiza mibű fussa Botkának luxuskarórára. Sok magyar embert érdekelne. Ja.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.