Július 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VENDÉG


Vendégcikk: Bocs, ez csak az én véleményem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,725,271 forint, még hiányzik 1,274,729 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

ksz

Kedves Tibor!

Nem vagyok újságíró, csak valaki, aki néha leírja a véleményét. A Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk rejtélyes módon helyet ad írásaimnak és publikálja is. Ezen vendég minősítésemben, hir-telen mozdulattal kikérem magamnak a fenti vélekedést.

A „Szalonna” szerkesztősége kapott már mindent a nyakába. Leírták, hogy hogyan, s miképp, milyen forrásból működtetik a portált. A szerkesztők exkuzálták már magukat eleget. Véleményem szerint nem kellett volna, nincs miért mentegetőzniük. Ezen tények bizonyításához adnék linkeket is, de félő, hogy a sok cikk olyan hosszú lenne, valószínű el sem olvasná. Nem csak ön, a likeolója sem, sőt azok sem, akik meglátnak egy cikk címet és arra reagálva hőbörögnek a hozzászólásaikban.

Az ön által kritizált cikk 749 szó, 4140 karakter, 4883 karakter szóközök nélkül. Ebben a cím nincs benne. Ez nudli Terror Maris 5400 szavas ámokfutásához képest.

Az én drága, jó nagymamám mindig azt mondta: „Kisfiam. Ha bárki kritizálja a munkádat, nyugodtan mond meg neki; Adva a lehetőség, hogy csinálja ugyan úgy, vagy akár jobban”. A vastagon kiemelt részt az Ön kedves figyelmébe ajánlom.

Tudom, hogy nem mindenki teheti, vagy akarja anyagilag támogatni a „Szalonna” működését – nem, én nem kapok onnan pénzt, még mindig vendégíró vagyok – de azt megteheti, hogy nem kritizálja mások munkáját.

Én külön örülök, hogy sokan viszont végigolvassák a portál cikkeit.

Nos…Mivel 211 szót leírtam, s félek, ez már hosszú lenne, ezért egy dolgot szeretnék még mondani:

Azzal ugye tisztában van, hogy a hozzászólása az Ön szégyene.

„bocs ez csak az én véleményem”

Üdvözlettel:

Singing Jungleadomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.