Június 24,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VENDÉG


Vendég: Soros ügynökök a Nagyerdőben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,010,177 forint, még hiányzik 989,823 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Láttam, hogy a húsvéti ünnepek előtt nagy vihart kavart kedves vezetőnk igazán keresztényi szellemben adott nyilatkozata. Meglepődtem, hogy még a saját táborából is többen kifejezték – igaz, többnyire titokban, az asszony előtt -, hogy ez már nekik is sok. Pedig tudjuk jól – hisz maga mondta-, talán a mi felkent urunk az egyetlen politikus szerte a nagyvilágban, aki mindig az igazat mondja szeretett, dolgozó népének. Hát még azoknak, akik a politikából élnek és körülötte lebzselnek. Mit lebzselnek? Talpat és hátsót nyalnak.

Ünnepi hangulatban lévén, nagyon megsajnáltam a hamarosan rongyos húszmilliárdból kialakított szerény palotába költöző plebejus kormányfőt. Szegény, annyit fáradozik, és csak a kokikat, a sallerokat kapja, pedig soha ilyen jó nem volt az élet a magyarok földjén, mint az ő kormányzása alatt. Legfeljebb Szent Istvánt lehet történelmünk fényes lapjain vele együtt említeni. Sajnos István királyunkat személyesen nem volt szerencsém ismerni, így igazságot sem tudok szolgáltatni. Ahogy őseimtől hallottam, úgy emlékszem – lehet rosszul – ő is valahol Felcsút közelében született, stadiont ugyan nem, de földvárat, vagy hasonlót ő is emeltetett a területen. Egyes – a történész nagyasszony által még nem hitelesített – okiratok szerint a sokbástyás erődítmény a foci szentélye helyén állhatott. Jelenleg is folynak az ásatások – tudják a TAO pénzből -, úgyhogy rövidesen szenzációs bejelentés is várható. Lehet, hogy itt volt királyaink koronázási szertartása is évszázadokon keresztül.

Nem szeretném szerény és akár még vitatható történelmi ismereteimmel elkápráztatni a kedves olvasót, így rátérek a lényegre, miért is ültem a klaviatúra elé.

Tudják, én magam vagyok a tanú arra, hogy semmi hamisság nincs abban, amit a minap olvashattunk. Valóban egy világméretű, de lehet, hogy galaktikus összeesküvés van készülőben kis hazánk ellen. Óriási bizniszről van szó, a nemzet gázszerelője által szorgos munkával összekalapált milliárdok eltörpülnek a tét nagysága mellett.

Honnan tudom? Ha hiszik, ha nem, saját bőrömön tapasztaltam. Ugyanis a közelmúltban elraboltak a debreceni Nagyerdőben tanyázó migráncsok. Csak ámultam-bámultam, hogy milyen luxuskörülmények között élnek. El sem hiszik, pedig szavahihető lennék. Két szép, barna szememmel láttam. Kábeltévé, a legszuperebb műholdas kütyük, luxuslakások, és közvetlen fénytávírós kapcsolat magával az Antikrisztussal, Soros Györggyel, aki természetesen itt is pénzeli őket. Mit pénzeli? Tömi a zsebükbe a dollárt.

Olyan körülmények között élnek, hogy a Pasa parki feltaláló hozzájuk képest odúban lakik, nem is beszélve a lézerblokkolót imádó, igen szimpatikus arcú, egykor volt táskahordozó kiskorú gyermekének budai házikójáról, ami nyomortanya lehet a nagyerdei luxushoz képest. A mi futsal-sztárocskánk 167 millcsiért, családi segítséggel vásárolt szerény vidéki lakja is elbújhat a háttérhatalom vezére által finanszírozott jóléttől. Mr. 20 százalék életnívóját  pedig már nem is említem.

Mivel azt hitték, hogy nem értem miről beszélnek, ezért fültanúja lehettem, mikor Soros úr egy spanja fénytelefonon adta ki a pénzmogul utasításait a Nagyerdőben állomásozó migráncs had vezetőjének. Ördögi terv bontakozott ki a füleim hallatára. Mit mondjak, hüledezve hallgattam, milyen galád összeesküvés készül Európa egyik legnagyobb hatalmú vezetője ellen, akiben a kontinens jövendőbeli és tévedhetetlen, kikezdhetetlen tekintélyű főnökét látják. Le sem merem írni a nevét…!

Képzeljék kiderült, hogy a háttérben a CEU-n képzett, több nyelvet beszélő ügynökök állnak, akik számos magyar civil szervezettel is szinte napi kapcsolatban állnak. Mit állnak, együtt szövik, mint a pók a hálót, a nép nagy fia ellen az esküvést. Tanúja voltam egy olyan háttéregyeztetésnek is, amikor azt vették számba, kik azok a migráncsok, akik a következő tanévben megkezdhetik tanulmányaikat a CEU legmélyebb pincéjében induló, szuperkémeket képző szakon. Az ő feladatuk lesz a nemzetközi migráncs-üzlet bonyolítása, bevonva a Soros által mozgatott olasz maffiát is. Kiderült, hogy az itáliai úriemberek éppen a gázszerelői piacon akarnak itt nálunk terjeszkedni. Hirtelen minden világos lett a sötét fejemben. A mi „örökös miniszterelnökünk” zsenialitása, hogy személyesen szerzett tudomást erről az akcióról, ezért gyorsan ellencsapással válaszolt. Tudják, mint egykor Napóleon, „kartácstűzzel”. Csak ezt a sok buta libsi nem tudja felfogni, őket nem a haza szent üdve, hanem a piszkos karvalytőke mozgatja.

Egy óvatlan pillanatban szerencsére sikerült megszöknöm, így most közzétehetem, – hogy tudja mindenki az igazat – mi is készül a nemzetünk ádáz ellensége által vezérelt és pénzelt agyközpontban. Hiszen amit láttam, az még azt is jóval felülírja, mint amivel a miniszterelnök fő-fő, netán még annál is főbb belbiztonsági tanácsadója naponta elkápráztat bennünket. Olyan éles ésszel bontja ki a valóság minden apró szeletét, hogy szinte issza a magyar az igaz szót. Ha ismerné, mi is készül az erdő rejtekén, kizárt, hogy nyugodtan tudna egy percet is aludni. (Lehet, hogy ura és parancsolója még előtte sem fedte fel, mi is a való helyzet?) Talán ő is olvassa a tanúvallomásomat és intézkedik, hisz erre – esetleg még belügyminiszternek – született. Lehet, rövidesen kerítést is építenek a Nagyerdő körül, a TEK erre képzett legénysége – esetleg  még a nagybajszú magánfegyveres erejét is igénybe véve – őrjáratozik, éjjel és nappal.

Félek, nagyon félek, ma még fogalmuk sincs arról, hogy Soros, itt az erdőben a CEU egy kihelyezett tagozatát is  tervezi elindítani, akik a háttérből koordinálják a haza, ami nem lehet ellenzékben, elleni utcai demonstrációkat. Hallottam, hogy még a tömegek szájába adandó rigmusok szövegét is Soros György hagyta jóvá, két szememmel láttam a szignóját. Higgyék el, számukra semmi sem drága, számukra semmi sem szent, ha a hatalomról, a pénzről, a svájci bankszámláról van szó. Egy klasszikust idézve: „a kozmopolita erők a nemzeti-keresztény értékekkel szemben indítanak támadást”.

Kedves Olvasó! Ha eddig eljutott, akkor nyilván rájött, hogy ez az egész nem más, mint agyszülemény, köze sincs az igazsághoz. Ugyanolyan távol áll a valóságtól, mint azok az információk, amelyeket a habonyi lakájmédia zúdít  ránk nap, mint nap. Csak azokon nem lehet még elmosolyodni sem, hisz az ország lakosainak egy része tényként kezeli a hamis híreket.

Budácsik Lajos

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.