Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

DÜHÖNGŐ


Most kellene mindenkinek követni a Fideszt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,442,844 forint, még hiányzik 1,557,156 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A héten először, de sorozatban már sokadszor bombázza a Fidesz valamilyen csatornán keresztül az agyunkat Juhász Péter témában.

Már volt Vajna-Habony TV2, volt sajtótájékoztató Juhász háza előtt, sajtótájékoztató máshol, ahová Juhász volt olyan pofátlan és elment, mi több, a kérdésekre is válaszolt. Láthatólag Hollik István kapta a párttól azt a hálátlan feladatot, hogy beleálljon ebbe a hülyeségbe. Az a gyanúm, nagyon gáz lehet ez neki is, de egy jó pártkatona teszi, amit mondanak.

Most például azzal zárta a hetet, amit már a héten is elmondott ő is, más is. De vasárnap Hollik ismét szükségesnek érezte összetrombitálni a sajtó munkatársait és tájékoztatta őket arról a bombasztikus hírről, miszerint A Fidesz budapesti elnöksége hétfőn vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez az V. kerületi önkormányzatnál Juhász Péterrel szemben.

Stratégiailag azt találta ki a Fidesz, hogy a sajtótájékoztatóról szóló hírt hétfő délelőtt teszi fel a közösségi oldalra, mert mégis jó az, ha többször durran. A másik ötletem, hogy némi fejetlenség van a párt körül és elfelejtették tegnap feltölteni, most beért a takarítónő és pótolta.

Lényeg az, hogy felkerült a közösségi oldalra és most a nép egyszerű és nem annyira egyszerű gyermekei is véleményezhetik ártunk és ormányunk szorgos munkálkodását. Amennyiben a Fidesz olyan gyakorisággal olvassa a tulajdon közösségi oldalát, mint ahogy frissíti, leírom ide a nép üzenetét, nehogy elsikamoljon (van ilyen szó? már van) a figyelme az elvtársias küzdelem hevében annak, akiknek dolga lenne meghallani. Tehát az összes politikusnak.

„Egyetertek, es legyen hozza fuggetlen ugyeszseg. Deruljon ki mindem Juhaszrol, Simonrol, Roganrol, Lazarrol, Orbanrol es Kovacs Belarol.”

Így van MINDENKIT számoltassanak el!!!! mind a két oldalon van mit takargatni. Jó lenne egyszer tényleg megtisztítani (legalább nagyjából) a politikai életet.

Orbántol is ugyan úgy mert az is csak a lopásal van elfoglalva azt hiszi ö nem lesz elszámoltatás!!!!!”

Orbánét mikor indírják meg?Hisz ezért szórakoznak most Juhásszal mert indítványozta a vizsgálatot Orbánra.

Hatvan pusztával mi van?”

Az a gyanúm, nem sikerül olyan fürgén törölni, mint amilyen gyorsan ír a nép egyszerű gyermeke. Tehát eléggé jól érzékelhető, hogy többen vagyunk ebben az országban olyanok, akik úgy gondolják: kivétel nélkül minden egyes politikust, minden pártot, minden családtagot és mindenkit, aki közpénzekhez közvetlen, vagy áttételes úton hozzáférhet, vagy hozzáférhetett, el kell számoltatni, át kell vizsgálni.

Most van itt az ideje, hogy az összes parlamenti párt egyöntetűen becsámpázzon az illetékes helyre, vizsgálatot kérjen önmaga és mindenki más ellen. Kezdésnek Polt Péter ellen is. Aztán lehet keresni egy mindenki számára elfogadható legfőbb ügyészt, felállítani – lehetőleg uniós szakemberekkel közösen – egy vizsgálóbizottságot és szórni a neveket.

Orbán és családja, Mészáros Lőrinc, Matolcsy György, Simicska Lajos, minden közfeladatot ellátó alkalmazott, NAV vezetés, alkotmánybírák, MNB vezetők, Andy Vajna, Habony Árpád, miniszterek, államtitkárok, államtitkár-helyettesek egytől egyig.

Aki tiszta, az legalább lemossa magáról a minden politikus korrupt jelzőt. Aki nem tiszta, az pedig megy a levesbe.

Tudom, hogy ez nem fog bekövetkezni soha. Pedig így lehetne elkezdeni valamit, ha a jobboldaltól a baloldalig tiszta víz kerülne abba a közös és igen mocskos pohárba.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.