Június 15,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Bulvárkuka

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,681,290 forint, még hiányzik 1,318,710 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hideg is van, álmos is vagyok és még nagyon vasárnapot írunk.

Futó szerkesztőségi megbeszélés és néminemű ordítozás után eldőlt a kérdés: a mai első cikk mindenképpen celebes lesz. Kell ez nekünk, mint egy falat kenyér, amit amúgy sem szabad enni, mivel hízlal. Főleg a fehér kenyér, ami a lenyelés pillanatában hatalmas zsírpárnákká alakulva rakódik le a drágaszép testünkön – ezt természetesen egy bulvárlapban olvastam – ezért együnk inkább zöld, lila és kék kenyeret! Ezt már nem a tudományos bulvárlap mondja, hanem én.

A magam részéről vállalom a kockázatot és foszlós fehér kenyeret fogyasztok, természetesen kolozsvári szalonnával, hagymával és bicskával. Mindez egyáltalán nem ártalmas, amennyiben egy kupica házi szilvapálinkával ágyazunk meg neki.

Így – testben és lélekben – megerősödve és a kifejezett főszerkesztői nyomásnak engedve – jelzem a jogvédőknek: munkahelyi terror esete forog fenn – sorra nyitogatom a bulvárt, hogy a mi olvasóink se maradjanak le a celebritások aktuális és feltétlenül közérdeklődésre érdemes ténykedéseiről.

Voksán Virág indul az idei kacsacsőrű emlős versenyen. Szerintünk komoly esély van az első helyezés megszerzésére.

Fotó: Voksán Virág/Facebook

Fotó: Voksán Virág/Facebook

Az idei év jól kezdődött a Hajdú-Sarka sztárpárnak (ezt olvastam, hogy ők sztárpár). Sikerült egyszerre megfürödni az egész családnak.

Fotó: Sarka Kata/Facebook

Fotó: Sarka Kata/Facebook

Vajna Tímea újévi fogadalma a takarékosságról szólt. Ezért csak két hölgy dolgozik a szépségén és senki nem köszörüli közben a sarkát.

Fotó: Vajna Tímea/Facebook

Fotó: Vajna Tímea/Facebook

Győzike összefutott. Antalya egyik luxusszállodájában. Ezt írja ő a közösségi oldalán ehhez a fotóhoz: „Hat igen itt kellet ősze futunk eddig csak tv láttam most meg élőbe együtt buliztunk!!!”

Gáspár Győző/Facebook

Gáspár Győző/Facebook

Végezetül (nem bírom tovább!) még egy fotó a Gáspár család közösségi oldaláról. Az idei év divatirányzatát tekinthetjük meg, az elegancia és a kifinomult ízlés mesteri ötvözése szinte kiveri az ember szemét.

Gáspár Győző/Facebook

Gáspár Győző/Facebook

Ezúton is szép napot, jó pihenést kívánok a kedves olvasóknak az év első munkanapját megelőző első vasárnapon!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.