Június 20,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Orbán miatt nem szégyellem magam, szégyenkezzenek a hívei

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,873,430 forint, még hiányzik 1,126,570 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Történjen bármi, legyen még a mainál is idiótább és aljasabb kormányunk, akkor sem fogok miatta szégyenkezni, mert semmi közöm hozzá. Köze annak van ehhez az ocsmánysághoz, akinek tetszik Orbán Viktor, aki a Fideszre szavaz, és persze annak is, aki a maga erkölcstelenségével és tehetségtelenségével megágyazott a nemzeti együttműködés rendszerének, aki kikövezte az utat Orbán Viktor előtt és ma is falaz neki.

Az, hogy én is magyarul beszélek, mint Lázár János, Kövér László, Rogán Antal, vagy Gulyás Gergely, az még nem jelenti, hogy bármi közünk lenne egymáshoz. Nem érzek sorsközösséget azokkal sem, akik rabolnak, lopnak, csalnak és aljas, vagy kevésbé aljas indokból ölnek, esetleg egyszerűen halálra kínoznak másokat, a családjukat, a gyerekeiket teszik tönkre, önzésből, primitivizmusukból, elferdül hajlamaikra és erkölcsi nihilizmusukra hallgatva. A magyar börtönök lakói is ugyanolyan magyarok, mint vezető politikusaink, mégsem gondolom, hogy közéjük tartozom és nem érzek értékközösséget egyikőjükkel sem.

Nevetségesek a sirámok, hogy nekünk ennyire, meg annyira szégyenkeznünk kellene, amiért egy felcsúti tahó bohócot csinál magából Európa fővárosaiban, és egy falusi hazudozó megátalkodottságával okádja magából a súlyosan egyszerű és keményen gyűlölködő, primitív szlogeneket a magyar nemzet nevében. Mert a magyar nemzet nem homogén, a nevével csak visszaélni lehet. Vannak magyarul beszélő fél- vagy teljesen szellemi fogyatékosok, milliós nagyságrendben, akiknek az is a nehezükre esik, hogy egy európai vaktérképébe berajzolják, na nem Norvégiát, Spanyolországot, vagy Luxemburgot, hanem csak a hazájuknak gondolt Magyarországot. Arról nem is beszélve, hogy esetleg megértsék, hol is élnek valójában, kik a szomszédaik, és mi Magyarország jelentősége a világban.

Más milliók sejtik, hogy szarban a haza, de jól esik legalább verbálisan nagynak lenni és lehülyézni mindenkit, aki okosabb és gazdagabb nálunk, abban a tudatban élni, hogy nem csak a szerencsétlen szíriai háborús menekültek süteményeibe tudunk beleköpni, de esetleg az európai, vagy még a világhatalmak levesébe is. Pedig dehogy. Amit el tudunk baszni, az csak ez a kis 90 ezer négyzetkilométeres országocska. A többit elbasszák nélkülünk mások, azok, akik szokták, az európai kis- és nagypolgárság, akik a végén előírják a jóvátétel fizetését azoknak, akik nem jó lóra tettek, és persze a vesztesek között fogunk szokásunkhoz híven megint siránkozni a magyarság elrendelt tragikus sorsa fölött.

Én azok közé a százezrek közé tartozom, akik a mai nomenklatúra szerint nem is magyarok, mert szerintük nem kötelező csak azért egy szar focicsapatnak drukkolni, mert abban legalább 7-8 magyarnak látszó egyén próbálkozik – rendre nem sok sikerrel – ezen labdajáték nemzetközileg ismert mozdulatainak utánozásával, ami milliók számára elég ahhoz, hogy emiatt nemzeti tizenegynek tartsa őket és büszke legyen igen csekély teljesítményükre, mert mindenre büszkének kell lenni, ami magyar, még ha úgy szar, ahogy van, akkor is. Azok közé tartozom, akik szerint valami csak azért nem jó, mert magyar, főleg ha az ember szabad szemmel látja, hogy egy csomó nem magyar dolog is állatira jó, sőt – horribile dictu – még jobb. Nem vagyok hajlandó lenézni minden nálunknál kisebb és nálunknál nagyobb népet, a hozzánk hasonló nagyságúakat meg pláne, kizárólag azért, mert ők nem magyarok.

Nem vagyok hajlandó nemzetben, olimpiában, labdarúgó nagyhatalomban, úszó világbajnokságban, stadionokban gondolkodni csak azért, mert egy gyökér Felcsútról kiéletlen és megvalósítatlan vágyait most a nemzet nevében akarja valóra váltani. Én azt gondolom, hogy a tanároknak, az orvosoknak és az ápolónőknek, továbbá a kutatóknak, mérnököknek, a mindenféle közszolgának és egyszerű kétkezi vagy szellemi munkásnak, pénztárosnak és buszvezetőnek kell itt országot építeni és megfelelő életkörülményeket teremteni, nem Hosszú Katinkáknak, Böde Daniknak, vagy Dzsudzsák Balázskáknak kell regenerációs jeges medencéket építeni  közpénzből, miközben karácsonykor ezrek állnak sorban ingyen ételért a Blaha Lujza téren.

Az isten mentse meg a hívőket azoktól a farizeusoktól, akik hangosan nemzetben gondolkodnak. Magyarságtudatban kelnek és fekszenek. Büszkék a magyarságukra, amit az apjuktól és anyjuktól kaptak, és amiért semmit nem tettek. Az úgy nevezett nemzet vagyonát egy kapavágással, egy fejszesuhintással nem gyarapították, azt szorgosan csak a saját portájukra széthordani voltak képesek. Mivel ateista magyar vagyok a keresztény Magyarországon, nem csak nemzetben, olimpiában, de a jó istenben sem gondolkodom. Én nem Mária országában akarok élni, hanem a saját hazámban, ahol az is magyar lehet, aki nem elmeháborodott tévelygő, nyíltan rasszista, nemzetien antiszemita, együgyű alattvaló és vak hívő, aki hagyja, hogy mások gondolkodjanak helyette, és elhiszi, hogy bármilyen isten képes lett volna 6 nap alatt ilyen szar világot teremteni, vagy hogy Isten és Orbán Viktor segedelmével fogjuk helyre hozni, amit ilyen csúful ők ketten basztak el.

Zsebesi Zsolt

Forrás: gepnarancs.hu

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.