Május 24,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Malacrózsaszín lélekkel

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,060,372 forint, még hiányzik 939,628 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lassan itt az év vége. Ha sikeresen vesszük a szaloncukor-bejgli-igyálmégegyet-töltöttkáposzta-rántotthal projektet (ez csak bizonyos havi bevétel esetén aktuális) és mindenkinek sikerül vissza, illetve kicserélnie a hóemberes nyakkendőt népművészetileg kézzel horgolt rágottalmás telefontokra, akkor már semmi nem állhatja a boldogságunk útját. Sőt!

Igazából már most – még mielőtt a fa alá tojná az angyalka az ajándékot – túlcsordult bennem a boldogság. Optimistán vigyorgó malacrózsaszín lélekkel (kösz, Andi) fordulok rá a teljeskörű boldogságba vivő út utolsó szakaszára. Ez már a célegyenes, elvtársak!

Történelmi dátum ez, izzó lángbetűkkel írjuk fel az égre! 2015. december 21.-én a magyar kormány Orbán Viktor vezetésével és külön Semjén Zsolt megszüntette hazánkban a gyermekéhezést.

Ezt maga az emberminiszter, Balog Zoltán jelentette be az ő szájával a Kossuth Rádió 180 perc című monumentális bejelentő-sójában (multikultik és balliberális álértelmiségiek nyugodtan nevezhetik show-nak).

„Felszámolta a kormány a gyermekéhezést, kizárt, hogy egy gyerek éhezzen Magyarországon, az oktatási intézményekben garantált a napi három étkezés, illetve biztosítottak a források a szünidei étkeztetésre is.”

Nagyon igaza van Balog Zoltánnak! Egyrészt, mert a gyermekéhezést már régebben felszámolta Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadó asszony az import naposcsibékkel (hülyébbek kedvéért: azért kellett külföldről hozni a csibéket, mert azok bio üzemmódban működnek, szemben a magyar nem-bio csibékkel. A bio csibe onnan ismerhető fel, hogy nem kell etetni, hanem az állat önlábúlag kaparja ki a táplálékot a talajból, vagy a betonból).

Most, hogy Balog Zoltán miniszter úr ismét felszámolta a gyermekéhezést, már tényleg nincs semmi baj! Éljen Balog miniszter úr, Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor és külön Semjén Zsolt!

Ismételjük kóruban a miniszter úr szavait:

„…kizárt, hogy egy gyerek éhezzen Magyarországon…”

És igen! Kizárt! Ugyanis jelenleg nem egy, hanem nagyjából negyvenezer gyerek éhezik Magyarországon. Ők rendszeresen. A hobbiból és rendszertelenül éhezők száma ennek a többszöröse.

„…az oktatási intézményekben garantált a napi három étkezés, illetve biztosítottak a források a szünidei étkeztetésre is.”

Akkor pontosítsunk! Balog Zoltán miniszter úr valójában nem azt állítja, hogy konkrétan egy gyermek sem éhezik, hanem a háromtól tizenhat évesig nem éhezik. Vagy nem feltétlenül. Éhezik esetleg, de csak azért, mert ez náluk kulturális hagyomány, esetleg családi szokás.

De például vígan éhezhet valaki a fogantatásától kezdve (igen, van méhen belüli éhezés és igen, nálunk is létezik ilyesmi) az óvodás kor kezdetéig, majd nem éhezik és aztán amikor vége a tankötelezettségnek ismét vidáman éhezhet. Ezt lehet akár családi körben, a szülők, nagyszülők bevonásával is végezni. Valamint nyugodtan éhezhet az ember az alábbi esetekben:

  • minimálbéres
  • közmunkás
  • korhatár alatti rokkant
  • munkanélküli
  • munkára alkalmatlan, de a szükséges rokkantsági fokot el nem érő (ide értve a születéstől mozgásképtelen, végtagcsonkolt, tolókocsis és mankóval szimulálókat is)
  • időskori nyugdíjkorhatár alatti, munkanélküli illetve súlyos betegséget szimuláló (szívbetegség, Parkinson, Alzheimer, daganat)
  • és még ezer okból megélni átmenetileg, vagy végleg képtelen polgár

Repesve várom, hogy Balog Zoltán miniszter úr betiltsa a betegségeket, mert akkor még a jelenleginél is jobb lesz nekünk.

Az igazi nagy boldogság akkor szakad miránk, amikor a miniszter úr (valamelyik) és külön Semjén Zsolt a szegénységet is lesz kedves betiltani. De szép is lesz!

Ameddig ez be nem következik, megyek rágottalmás telefontokot horgolni. Állítólag jól lehet vele keresni karácsony után, csak a hóemberes nyakkendőknek kell valami jó piacot találni.

Esetleg tud valaki tanácsot adni ebben?

Köszönöm.

 

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.