Május 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


A véleménydiktatúra esete a szarból font ostor csattogásával

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Van az a sztori, hogy Tiffán Zsolt borász, mellékállásban fideszes országgyűlési képviselő, egyben néhány napja leköszönt kormánybiztos, Orbán Viktor jóbarátja és kedvenc kocsmárosa, és – mint kiderült – Kovács Ákos előadóművész-nőügyi szakértő üzlettársa, Facebookon foglalt állást a Kövér-Kovács-botrányban. Emlékeztetőül és időrendben:

Mi, véresszájú hiénák, liberális hülyegyerekek, akik sikertelenül fonjuk szarból az ostort, mert a csattogtatáshoz úgysem kerülünk közelebb, sajnálattal vettük tudomásul, hogy Tiffán Zsolt úr feladta a keresztény küzdelmet, amelyet Kövér László és Kovács Ákos oldalára állva folytatott mindenféle beteglelkű szuperhatalmak ellen.

Az történt, hogy a Lemondok a Fideszről Facebook-csoport hívó szavára a követők lepontozták a fideszes politikus borászatának közösségi oldalát azzal a szöveggel, hogy

„Nem veszek Tiffán-bort, amíg Tiffán Zsolt bocsánatot nem kér a nőket bántó kijelentései miatt.”

Ami ezt követően történt, az nem szorul magyarázatra. Tiffán Zsolt, aki maga vehemensen, a fentebb látható primitív és bunkó stílusban nyilvánított véleményt több ízben is az elmúlt napokban, pincészetének-borászatának oldalán nem tűrte a kritikát: az addig hozzáférhető oldal elérhetetlenné vált.

Tanulság? A véleménydiktatúra nehéz dolog. Van úgy, hogy az ember észre sem veszi, és a csík kezdi „tólni” a repülőt. Ilyenkor nem marad más hátra, mint előre: szervezni kell egy „Kiállunk a Tiffán-borászat mellett” akciót. Vagy lehet sértetten tovább hőbörögni a személyes oldalunkon. Az ügy enyhén szólva gyerekes, dehát ilyen ez az ország: egy szép nagy homokozó.

Amúgy valaki tud valamit arról, hogy a Quaestor-botrány ügyében mik a fejlemények? Igen? Ja, nem? Akkor jó éjszakát nekünk!

forrás: 444.hu

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.