Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Új nap, új agybaj

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vidám és szép napot kívánunk minden kedves (kevésbé kedves, kedvetlen, morc) olvasónknak! Reméljük, eddigi működésünkkel sok kellemes és kevés kellemetlen percet okoztunk.

Változatlanul harcban állunk a technikával, ezért még semmi nem úgy működik, ahogyan kellene, vagy ahogy azt mi elvárnánk. Sajnos ez szinte természetes akkor, amikor nincs egy komoly anyagi háttér, hanem néhány lelkes és tehetséges ember hoz létre egy weboldalt.

Nincs mögöttünk korlátlan anyagi fedezet, sem váltott műszakban dolgozó technikai személyzet, sem semmi, ami gond és zökkenőmentes indulást biztosíthatna. A teljes függetlenségnek ez az ára, de mi megfizetjük ezt az árat és keményen dolgozunk azért, hogy minden megfelelő legyen.

A napról-napra növekvő olvasói szám igazolni látszik azt a rengeteg munkát, amit eddig és amit ezután befektetünk ebbe a projektbe, ami messze több azért ennél. Reméljük, az olvasók belátással és türelemmel viselik ezt az időszakot, hiszen így ők is részeseivé válnak ennek a nehéz szülési folyamatnak.

Szüljünk hát együtt és (reméljük) hamarosan örüljünk együtt a közös eredménynek!

Szép napot, jó munkát kívánunk az olvasóknak és mi is nekifeszülünk a következő akadálynak.

Csatára fel!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.