Július 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VIBRÁTOR


Közérdekű felhívás: Ne raboljuk ostobaságokkal a házelnök úr idejét!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,424,457 forint, még hiányzik 575,543 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mára egészen biztosan ez az utolsó hír, amelyben Kövér Lászlóval foglalkozunk, de ezzel még feltétlenül muszáj. Miután a Fidesz-kongresszuson nála erősebbet senkinek nem sikerült mondania (pedig elég erős volt így is a mezőny) sem a női emancipáció ügyében, sem más tekintetben, a társadalom egy része érintve érezte magát.

Az összes többi mellett, Facebook-esemény szerveződött, amelynek alapítói azt tervezik, negatív terhességi gyorsteszteket postáznak neki az Országházba. A vélemény-nyilvánítás egy lehetséges formájáról van szó, Kövér gondolataira egyesek ilyen módon kívánnak reagálni. A nol.hu munkatársa megtudta, mit gondol az érintett arról, amit róla gondolnak azok, akik érintve érezték magukat a nekik (is) címzett észosztásról.

Nem meglepve vagyunk, tudomásul veszünk: aki nem osztja Kövér László véleményét, aki sértőnek találja Kövér László véleményét, az ostoba. Ennyire:

„Ha a Facebook-csoport szervezői­nek az édesanyukáik azzal lettek volna elfoglalva, mint amivel most ők is foglalkoznak, ahelyett hogy őket örömmel felneveljék, akkor nem lennének, akik ilyen ostobaságokat megfogalmaznának.”

Meg ennyire:

„Aki járt az általános iskola hetedik osztályában – amikor én jártam, az emlősök szaporodását ott tanították –, annak tudnia kell, hogy az emberiség fennmaradása azzal jár, hogy a nők szülnek, gyermekeket hoznak a világra, és nagy szeretetben felnevelik.”

Nagy szeretetben összesimulva, az emlősök szaporodását és a hetedikes biológia tankönyv okosságait mintegy kizárólagos alaptörvényként szem előtt tartva, még hozzátesszük Kövér statiszikai-matematikai tényét: az a fajta értékrend, amit ezek a facebookolók képviselnek, az ennek a civilizációnak a kihalásához fog vezetni. 

„Inkább ezzel kellene ennek a Facebook-csoportnak foglalkoznia, nem azzal, hogy az időmet rabolja mindenféle ostobaságokkal.”

Úgyhogy nagyon kérünk mindenkit, ne rabolja ostobaságokkal a házelnök úr idejét, próbálja meg elfogadni, hogy ez van, ezt szabad, lehet, érdemes gondolni a nők és férfiak kizárólagos helyéről a világban. Ha meg nagyon nem megy, akkor keressenek egy hetedikes biológia tankönyvet, és a haza máris fényre derül! Az ellenvélemények senkit nem érdekelnek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.