Május 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Kövér László kiverte az összes biztosítékunkat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk”.

Naszóval ezt a gondolatot a MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉS ELNÖKE préselte ki fogai kerítésén a Fidesz mai, sorban XXVI.  kongresszusán. Kollégáim közül többen az ajtóból fordultak vissza, és azóta is feldúltan csapkodják a billentyűzetüket e fergeteges megmondás hatására.

Az eredmény hamarosan kiderül. Én addig kicserélem a biztosítékokat.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.