Április 13,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Egyéb


Jó reggelt, riadó!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,181,494 forint, még hiányzik 818,506 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Köszöntünk mindenkit ezen a lámpafényes, ködös, taknyos, fagyos, sötét reggelen! Aki teheti, feküdjön vissza az ágyba. A többiek igyanak kávét, teát, pálinkát, vagy amit szoktak és hajrá!
Hogy felpezsdítsük a nap kezdetét, íme a szipogós Habony videó, amit először zároltak a videomegosztón, majd újra megnyitottak, de varázslatos módon a miniszterelnöki főtanácsadó és életművész eltűnt a felvételről.
Mivel ekkora veszteséget a magyar gazdasági-társadalmi-politikai-kulturális élet és a magyar néplélek már tényleg nem tudna elviselni (az internet pedig köztudottan nem felejt) íme az eredeti felvétel.
 

Utóirat: Szerkesztőségünknek fogalma sincs arról, a címlap hogyan csúszott le bokáig. Ezennel felkérjük az ehhez értő kollégákat, másszanak ki az ágyból, de nagyon gyorsan!
Köszönjük

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.