Június 15,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Aluggyálszépenkisbalázs!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,681,290 forint, még hiányzik 1,318,710 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem annyira a meghatottságtól, mint inkább a második tesztüzemben telt nap izgalmaitól könnyes szemmel intünk búcsút a tegnapnak.

Ugyanakkor hatalmas szeretettel üdvözöljük mindazokat, akik időközben hozzánk csatlakoztak. A jó hír, hogy mára letesszük a lantot és nem hegedülünk tovább. A rossz hír, hogy holnap folytatjuk, pedig nem tudunk hegedülni 🙂

Tessék aludni!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.