Június 15,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Most tudtuk meg

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,681,290 forint, még hiányzik 1,318,710 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

….hogy ma van a Korrupcióellenes Viágnap!

A jeles nap alkalmából ezúton szeretnénk köszönteni az összes – még létező és már megszűnt – pártot és minden kedves politikust.

Mivel pártatlanok és objektívek vagyunk, valamint senkit nem szeretnénk megsérteni azzal, hogy kihagyjuk a felsorolásból, ezért nem sorolunk fel.

Kivétel nélkül puszilunk mindenkit!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.