Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Szerelmetes üdvözlet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága Loretta, ön ismét megihletett, még ha Brian életéből lopta is legutóbbi tündöklő szellemességét.

Vajh’  olvasta –e a korábban önnek írt szerelmes leveleimet? Sokszor méltattam már nőiesen elegáns, pallérozott szókincsét, empátiáját, emberszeretetét. Külön gratuláltam, amikor kebelére tűzték a lovagkeresztet.  (Apropó, a lovag-hölgynek mi a hivatalos titulusa? Lovagina?) Most ismét bátorkodnék hódolatommal zaklatni, kérem, ne vegye tolakodásnak.

Ajánlanám önnek a legfinomabb rózsaillatú szappant, és kellemes, langyos vizecskét, hogy ugyan kegyeskedjék már kimosni a szájacskáját, hiszen folyamatosan dől belőle a fekália.

Egyébként nem kínos ez? Amikor hófehér nyoszolyáján álomra hajtja fejecskéjét, nem szólongatja egyik nemes felmenője távoli hangja sem, hogy számon kérje, mi lett finom modorából, gondos polgári neveltetéséből? Nem csücsül le az ágya szélére egy nagypapa, vagy nagymama szelleme, hogy elmagyarázza, mi is valójában a keresztény-konzervatív értékrend? Vagy egyáltalán, hogy kezdjük az alapoknál, mi is az, hogy értékrend?

Drága Loretta, külön szeretném magasztalni az utóbbi időben egyre fennköltebb szókincsét. Gyakorlat teszi a mestert, és ön, kisasszony, hibátlanul begyakorolta már jellegzetes szófordulatait. Olyannyira, hogy attól félek, ágya szélére a családi kísértetek mellé hajdani tanítói is letelepedhetnének, főleg a magyar nyelv- és irodalom szakterületről.

És igen, Loretta, tartson ki, igaza van. Önnek is jogában áll menstruálni! Bármikor, bárhol! Ne engedje, hogy elnyomják! Sőt, menstruáljunk együtt! Én együttérzek önnel, sőt, ha kell, fogom kis kacsóját, ha nagyon görcsöl a hasikája.

Ne habozzon hát, írjon nekem, küldjön postagalambot, és válaszlevélben küldök intimbetétet, szinonimaszótárt.

Addig is, csókolom kezecskéjét (utána legfeljebb kölcsönkérem a rózsaillatú szappant, és kimosom a szájacskámat).

Hódolattal :

Goitein Vera

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.