Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ketrecharcos

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma nem hoztam MTI hírt, nagyon május elseje van. Van helyette Orbán Viktoros videó, amikor egy ismeretlen helyen – legalábbis számomra nem derült ki, hol van éppen -, egy zárt udvarban szónokolt az aligha véletlenül összeverődött gyér számú közönségének, hogy csakabéke, csakafidesz. Talán elvárható lenne egy országvezetőtől, aki azzal henceg, hogy ő utcai harcos, aki azt hazudja, hogy ő az első falusi miniszterelnök (meg még vagy 13-15 falusi származású volt előtte, de ne hasogassuk a szőrszálat), hogy valóban kimenjen az emberek közé, hogy ne rettegjen az emberektől, beszéljen a spontán összeverődött tömeghez, esetleg válaszoljon a kérdésekre. Vagy ez már nem megy? Eléggé szomorú. Lehet, hogy nem utcai-, hanem ketrecharcos?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.