Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Hollik: miközben Brüsszel a baloldalt kifizeti, nem adja oda a magyar családoknak, pedagógusoknak és vállalkozásoknak járó pénzt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,442,844 forint, még hiányzik 1,557,156 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Biztosan marha jól sikerült tegnap a keresztapa sokadik kötcsei eligazítása, ha ma reggel az állampárt kommunikációs igazgatóját be kellett szalajtani a közpénzrádióba, hogy megnyugtassa a híveket: a kormánynak változatlanul nem áll szándékában kormányozni az országot, az önkényuralom ráfordult a jövő évi önkormányzati és uniós választásokra, amelyeknek egyik vezérmotívuma az lesz, hogy a korrupt Brüsszel visszatartja a magyarok pénzét, ha egyáltalán megvan még. Jelentése: Magyarország annyira jól teljesít, a magyar adófizetők pénze olyan jól hasznosul Orbán kormányzásának köszönhetően, hogy az ország önerőből képtelen finanszírozni a magyar családok, pedagógusok, vállalkozások boldogulását.

Magyarország kormánya olyan súlyos gazdasági válságba taszította az országot, hogy rajtamaradnak a párhuzamos valóságon: tolják az összeesküvés-elméleteket és a hazugságokat, hátha a problémák megoldódnak maguktól. Már régóta lehet tudni, hogy miután a nertársak elszabotálták a Norvég Alap 77 milliárd forintját, csak azért, hogy az általuk üldözött civil szervezetek ne kapjanak belőle, az Európai Bizottság az Orbán-kormány megkerülésével fog olyan civil szervezeteket támogatni, amelyek az orbáni autokrácia utolsó fékei és ellensúlyai. Ezt tavaly ősz óta tudják, most pedig – mivel kormányozni nem tudnak és nem is akarnak és nincs is miből – azt találták ki, hogy a sikeresen pályázó civileket összemossák Sorossal és a baloldallal és a jövő évi választásokkal, és azt hazudják a híveiknek, hogy az uniós források kormányzati korrupció miatti visszatartásának köze van ehhez a 4 milliárd forintos keretösszeghez. Semmi köze nincs hozzá.

Ahhoz viszont nagyon sok köze van, hogy az Orbán-kormány brutális inflációt szabadított az országra, a magas árak megnyomorítják a gazdaságot, drámaian csökken a vásárlóerő, a kiskereskedelmi forgalom is, az idegenforgalom is keményen veszteséges, az üzemanyag fogyasztás két számjegyű csökkenést regisztrált, az államháztartás hiánya elszabadult, a társadalom szenved, de a problémái megoldása helyett ezt a mocskot kapja az arcába. Meg luxusjachtot, kioktatást, lenézést.

Brüsszelből finanszírozzák a magyar baloldal kampányát a jövő évi önkormányzati és európai parlamenti választásra. 

Az elmúlt időszakban ugyan voltak hírek a „Soros-hálózat” átalakulásáról, de valójában továbbra is aktívak akarnak maradni Kelet-Európában. Ugyanakkor mivel jó kapcsolatokat ápolnak a brüsszeli bürokratákkal, sikerült elérniük, hogy ezeket a beavatkozási kísérleteket, most már „Brüsszellel finanszíroztatják meg”. Négymilliárd forintos keretösszegről van szó és első körben 500 millió forintot juttattak baloldali szervezetekhez. Az pedig „külön érdekes”, hogy a közvetlen brüsszeli forrást elnyerők mindegyikét korábban a Soros-hálózat finanszírozta. Nagyon úgy néz ki a dolog, mintha pont ezeknek a szervezeteknek írták volna ki ezeket a brüsszeli pályázatokat. „Senki nem gondolhatja komolyan”, hogy ez nincsen szoros összefüggésben azzal, hogy a jövő évben önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek.

„Valójában az a helyzet, hogy Brüsszel már most így, előre finanszírozza a magyar baloldal kampányát”. Ez abból is látható, hogy sok olyan szervezet nyert most támogatást, amely baloldali médiumokat, apróbb portálokat működtet vidéken, például a debreceni önkormányzatot támadó portál is kapott ilyen típusú támogatásokat.

Felháborító, hogy míg Brüsszel – visszaélve a hatalmával – nem fizeti ki például a tanárok béremeléséhez szükséges forrásokat, nem adja oda a magyar családoknak és a magyar vállalkozásoknak járó uniós forrásokat, addig a baloldalt kifizeti.

„Merjük remélni”, hogy a Magyarországnak járó uniós pénz „még megvan és nem költötték másra”. Ez nem könyöradomány, hiszen amikor beléptünk az Európai Unióba, a nagy, erős, tőkével jobban ellátott nyugati vállalatok előtt megnyitottuk a magyar piacot és ezért cserébe az EU azt vállalta, hogy Magyarország fejlődését segíti a fejlesztési forrásokkal. Ezt a megállapodást rúgta fel Brüsszel, ezeket a pénzeket visszatartja, viszont a baloldalt finanszírozza. (via MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.